Man liekas, ka ar tiem pogu caurumiem nostrādāja tas refleks, ka no tās puses bija parocīgāk pie šujmašīnas tikt. Vispār, tas bija Tāds stresss... un smadzenes vispār nenostrādāja. Vispār unikāla īpašība, ja kaut ko nav iespējams sabojāt, tad es būšu pirmā, kas to izdarīs.
Atceros to gadījumu, kad liku tiesības, mūs brīdināja - nebrauciet virsū kanalizācijas lūkai- būs ziepes. Nu kur , sakat man pilsētā var būt augsta kanalizācijas lūka? Bet es taču tādu atradu, jau pēc mēneša. Vajadzēja paziņai šo to palīdzēt kaut kur aizvest. Pielādējām autiņu. Skatamies, ka viens ceļu noštopēja- izgriezt mašīnu grūti. Un te zālājā kaut kāds autiņu iebraukts ceļš ar līkumu. Nu ja citi brauc, kālab ne es. Spiežu pedāļus. Pēc kādiem 20 metriem - skaidri redzu- kanalizācijas lūka. Tieši tāda, par kuru stāstīja. Bet es redzu, ka riteņu risas pa abām pusēm, tātad citi tika pāri. Spiežu pedāļus...

un norauju karteri sava autiņa apakšai! Vāks! Izrādās, ka tās citas mašīnas, kas tika pāri, bija kravas mašīnas un viņiem tāda kanalizācijas pumpa pļavas vidu ir pupu mizas... A manam transporta līdzeklim līdz tam vēl augt un augt, ja izdzīvos, protams