Autors Tēma: Nīgrā Nīke sūdzas par viskautko  (Lasīts 7668 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Nīgrā Nīke sūdzas par viskautko
« : 2017. gada 24. septembris, 12:34:20 »
Par to, ka ģimārste vecam cilvēkam iesaka dzelzs sistēmas, bet pat neieminas, ka viss kurss izmaksās pāri par EUR 100, kaut iepriekš saukusi par padārgiem medikamentus, kas man nelikās nesamērīgi dārgi;
Par to, ka pie teksta: atnāciet pēc četriem, es ierodos bez 5 min piecos, un madāma jau ir notinusies, kaut pieņemšana līdz 19:00. Tad nav nekāds brīnums, ka pie viņas jāpierakstās mēnesi iepriekš, ja kundze strādā 3h dienā;
Par to, ka čammai māsiņai (kas tur strādā nu jau vairāk nekā gadu un būtu vajadzējis sākt kaut ko apjēgt) vajadzēja tieši 45 min un divus zvanus gudrajai māsiņai, lai izrakstītu man 3 receptes un vienu norīkojumu;
Par to, ka viena aptieka nekautrējoties iebombī jau tā dārgam preparātam uzcenojumu vairāk nekā EUR 20 - ir tomēr šķirba, vai tās zāles maksā EUR 86 vai EUR 64 kā divās citās aptiekās (labi, ka es apskrēju tās citas aptiekas);
Par to, ka uzņēmums, kas barojas no RD līdzekļiem(tātad visu mūsu, t.sk. maniem nodokļiem), sniedzot sociālos pakalpojumus, 3 dienas nevīžo atzvanīt un vienoties par konkrēto pakalpojumu, tādējādi bremzējot vismaz 4 cilvēku dzīves, jo, nezinot, kad tā māsiņa ieradīsies pie tēva, es nevaru ieplānot sev darba maiņas un attiecīgi kolēģi arī, un visiem šiem cilvēkiem ir savas dzīves un lietas, kas jādara;
Un visbeidzot - par to, ka mums tagad vienā kvartālā ir trīs lielveikali un vēl Narvesens, bet nevienā no viņiem nevar nodot vecās baterijas. Nē, vienā var, bet pēc rekonstrukcijas tas bundulis baterijām ir novietots tā, ka pie viņa var tikt klāt, tikai izejot cauri visam veikalam un vēl jāspraucas garām rindai pie kases. Tā kā man tobrīd veikalā neko nevajadzēja, paliku ar savām baterijām kabatā.               
Uff, bik nolaidu tvaiku :)

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Zigfrids

Re: Nīgrā Nīke sūdzas par viskautko
« Atbilde #1 : 2017. gada 24. septembris, 13:07:59 »
Atbilde takšu vienkārša, - tie cilvēki, kuri to nepadarīto varēja darīt, jau labi pasen strādā citās valstīs, bet no palicējiem tāpēc nevar gaidīt, ka kāds idejas vārdā "rubīs" pa 12 .. 16 stundām diennaktī.
Otrkārt, jā, pārāk liels liekēžu slānis, no kuru kvazidarba jēgas paanalizējot dziļi, nevienam tā īsti nav.
Treškārt, demogrāfija. Tauta novecojas, t.i., pensijā aizgājējus līdzvērtīgā skaitā aizvietot nav iespējams.
Nāksies Tev pierast un tālāk būs vēl sliktāk, - visā Maximā/Rimi strādās labi, ja 2 .. 3 kases, kad visi gāzīsies iekšā pa ceļam no darba uz mājām, dabūt vietas bērnudārzos vai veco ļaužu pansionātos varēs tikai laimīgie vai izredzētie, utt.
Meitai ir tikai 16, bet picērijas, kurā strādāja vasarā, vadība ir pārlaimīga par to, ka nekavē darbu, ka ir ar mieru arī skolas laikā sestdienās pastrādāt un vairākas reizes mēnesī uzdod jautājumu, vai negribot/nevarot arī svētdienās? Alga no vasaras (stundas likme) palielināta nupat jau trešo reizi. Tikko, vakar, izrādījās, ka 16 gadus vecajam skuķim kāds jauniņais būšot jāapmāca! Nu, kā jums tas patīk? Atnāc uz darbu, bet apmāca tevi nopelniem un pieredzes bagātā sešpadsmitgadniece. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. septembris, 13:13:11 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #2 : 2017. gada 24. septembris, 13:20:31 »
Nav starpiiba, cik gadu, visu izskjir attieksme un speeja apguut iemanjas un nodot taas taalaak...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 24. septembris, 13:35:10 »
Es nepiekrītu tikai par ierašanos pēc 4. Pat neiedomātos nākt 5, jo saprastu, ka tur jau citi cilvēki būs. Un nesaprotu, kāpēc nenodevi baterijas, ja vieta tam paredzēta bija, kaut arī grūti aizsniedzama.
Bet nu es jau arī reizēm tā daru, ka aiz dusmām iespītēju pati sev.

« Atbilde #4 : 2017. gada 24. septembris, 14:17:14 »
Tak gāju 5os, jo iepriekš jau šitā bija bijis, līdz 4iem ir akūtā stunda, pa kuru visus nepagūst izņemt, un tur ir drūzma, kas mani nolinčotu ar manu "man tikai receptītes", bet tuvāk 5iem tur vairs neviena nav, viņa neteica, nāciet tūlīt pēc četriem, jo es iešu projām. Man prātā neienāca, ka darba laiks līdz 19:00 nozīmē "es 17:00 jau tinos projām", it īpaši ar to, ka pieraksts pie viņas tik ilgi jāgaida. Es, naivā, domāju, ka dakterei daudz darba, ja tik tālu pieraksts. 

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2017. gada 24. septembris, 14:27:36 »
Sūdzēties negribi? Oficiāli. Bet vajadzētu

Atslēdzies itta

« Atbilde #6 : 2017. gada 24. septembris, 14:42:04 »
Tak gāju 5os, jo iepriekš jau šitā bija bijis, līdz 4iem ir akūtā stunda, pa kuru visus nepagūst izņemt, un tur ir drūzma, kas mani nolinčotu ar manu "man tikai receptītes", bet tuvāk 5iem tur vairs neviena nav, viņa neteica, nāciet tūlīt pēc četriem, jo es iešu projām. Man prātā neienāca, ka darba laiks līdz 19:00 nozīmē "es 17:00 jau tinos projām", it īpaši ar to, ka pieraksts pie viņas tik ilgi jāgaida. Es, naivā, domāju, ka dakterei daudz darba, ja tik tālu pieraksts. 

Vot šito nesaprot, tak, ja kur jāsteidzas vai kas saplānots, jau laicīgi var pateikt, ka būšu tikai līdz 17:00, jo tur konference vai sazin kas vēl, tā pat jau neviens nepārbaudīs, bet vismaz nebūs kādam stulbs aplauziens...

« Atbilde #7 : 2017. gada 24. septembris, 19:07:11 »
Sūdzēties negribi? Oficiāli. Bet vajadzētu

Nopietni? Par to, ka ģimenes ārsts ir kā kaķis, kas staigāja, kur pašam patīk, var kādam pasūdzēties un kāds uz to sūdzību reaģēs un sados viņai pa mici? Jo viņai šitais ir jau gadiem, mūžīgi "konferences un semināri".             

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2017. gada 24. septembris, 19:16:58 »
Jaa, taapeec es savu nemainu, jo, ja nav viņa ir rezerves versija - aarsta paliigs un sastopams ir kaads jebkuraa nedeeljas darbdienaa no 9:00 liidz 16:00, tas ne kas, ka nedaudz naakas pavizinaaties, bet vismaz nav nekaadas nedeeljas jaagaida :):):)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2017. gada 24. septembris, 20:51:49 »
Vai es jau kur neteicu, ka ģā var nemaz nenākt atpakaļ no streika? Vismaz puse. Nosauciet man vēl vismaz vienu profesiju, kur var mēnesi streikot bez jebkādām sekām klientiem. Valdību neminiet - tā nav profesija, tas ir noziegums.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 24. septembris, 21:42:06 »
Kas vispār ir ar to streiku? Beidzies vai vēl turpinās?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2017. gada 26. septembris, 14:50:09 »
A interese vinjai seedeet, ja neviensnav pierakstiijies...

« Atbilde #12 : 2017. gada 26. septembris, 17:56:56 »
tak par to ir stāsts, ka pieraksts pie viņas esot pilns mēnesi uz priekšu, tā ka nestāstiet, ka neviens nebija pierakstījies. Drīzāk reģistratūrai acīmredzot ir dots rīkojums nepierakstīt cilvēkus uz pilnu dienu līdz tām ofic.darba laika beigām 19:00 - gribētāji tikt pie ārsta jau būtu, bet ja pieņem pāris stundas dienā, tad nav ko brīnīties, ka pieraksts tik ilgi jāgaida, bet akūtajā stundā šamo gāž apkārt visi, kas varbūt nav īsti akūti, tomēr veselu mēnesi gaidīt ar nevar.       

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2017. gada 26. septembris, 18:55:17 »
Katrs cilvēks grib normālu darba laiku.
Meklē dr, kam dzīvā rinda katru dienu, man tāds ir, bet tad rēķinies ar 3 st rindā, bet klāt tiksi vienmēr.

« Atbilde #14 : 2017. gada 26. septembris, 19:23:41 »
Uzsvars uz NORMĀLU darba laiku - es laikam nepieminēju, ka pieņemšana tajā dienā viņai sākās 14:00, tad nu rēķiniet, cik stundas tika reāli nostrādātas. Un nestāstiet, ka visu rītu viņa skraidījusi pa mājas vizītēm, nu neticu, pie mana vecā, slimā tēva viņu ar tanku uz mājām nevar dabūt, pie citiem viņa tieši tāpat noteikti maksimāli izvairās iet.