Jā man arī interesē, kā tur tai zarā tā vecmāmiņa kopā ar mazdēliem nolūza? Brauca vienā autiņā vai kas tur bija?
Nomira, visi četri it kā nesaistīti - vecmāmiņu nolaida slimnīca, nomira no izgulējumiem 1/2 mēnesis, bet bija tak gatavā "kaucmindiete", gatavā Čamma, meistars uz visām rokam un strādāja kā "vērsis" (Ulmaiņlaiku bērns). Liekas nepagāja ne 6 mēnesi vīrs aizgāja, pat nevar pateikt no kā. Īstenībā, manā lielģimenē vīri pēc sievām seko gana cieši, max gads (tīri vai mistika). Un tad jau jau pēc tēva arī dēls (mans brālēns) tika atrasts miris savā mājā (trīsdienu nebija redzami dūmi aiz meža, tad nu gāja skatīties). Un tad punktu pielika māsīcas dēls, kurš ielaida angīnu tik tālu ka kaulainā bija tuvāk nekā kāda cita dzīva radība. Četras bērēs vienā ģimenē mazāk ka 3 gadu laikā. Bet nu, lai neskumstu, varu piebilst ka man ir 7 dažādi zari - varena ģimene.

No pamata paaudzes gan tikai vairs mana māte palikusi, viņai pēdējais brālis ar aizgāja viņsaulē, lai satiktu tur savu dēlu. Pats amizantākais, ka no otra dēla, kas vēl dzīvs šī onkuļa ģimene ietur distanci, kaut gan dzīvo 1km attālumā

Tur no vecākās paaudzes vien onkuļa sieva palikusi, kas pa taisno no Latgales nākusi, vai tik viņa nebija Broņa (Broņislava) (bez jokiem) - tā kā man rados ir sava Broņa.