Autors Tēma: pikantie cukini  (Lasīts 2051 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

pikantie cukini
« : 2017. gada 30. septembris, 23:37:02 »
Zucchine a scapece

4-6 vid. cukini
baltvīna etiķis
2-3 daivas ķiploks
pipari sāls
piparmētru lapas
sark. piparu pārslas -man kā pa brīnumu atradās
Tālāk ielikšu saiti uz Angelina, tur bildēs viss redzams, man iznāca tieši tāpat.. Sākumā apsālīju, lai iznāk liekais šķidrums. Ripas cepas ļoti ātri, lielā karstumā 1 min katrai pusei

http://memoriediangelina.com/2014/07/25/zucchine-a-scapece-piquant-fried-zucchini/#.WdAANMhJZaR

Atslēdzies reno

Re: pikantie cukini
« Atbilde #1 : 2017. gada 01. oktobris, 09:46:48 »
Nākošā dienā patiešām lieliski, nopietni.
Vispār tā Angelinas lapa ļoti laba, nejauši atklāta, meklējot baklažānu receptes. No turienes arī stabili manā kukņā  palikuši "brīnišķīgie baklažāni"'

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2017. gada 01. oktobris, 14:04:08 »
Jautājums par piparu pārslām.
Santamērijas piparu pārslas ir mēsls. Vismaz kimči sanāk draņķīgs un krāsa arī nav īstā. Jautājums - kur dabūt pareizās? Tiešām uz Koreju jāpiļī? Vai jāpērk internetā? A ja nu tur to pašu santamērijas sēkliņdrazu tirgo?
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. oktobris, 15:00:40 »
Man patiešām bija aizdomīgas, atrastas plauktā, nezin cik gadus nostāvējušas garāžas plauktā (tātad vēsumā!)Bet ražotājs Schilling, cena virsū 1,68 $ . Nemaz tāda draza nebija, jau pēc laika atdzīvojās un šor''īt pavisam labi jūtamas. Es gan nepārspīlēju, man vairāk ķiploks, nekā receptē

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. oktobris, 16:36:15 »
Jautājums par piparu pārslām.
Santamērijas piparu pārslas ir mēsls. Vismaz kimči sanāk draņķīgs un krāsa arī nav īstā. Jautājums - kur dabūt pareizās? Tiešām uz Koreju jāpiļī? Vai jāpērk internetā? A ja nu tur to pašu santamērijas sēkliņdrazu tirgo?
Hi, hi....kāreiz vakar nopirku piparu pārslas Avokado veikalā. Ar visādiem vjetnamiešu??? ķiņķēziņiem virsū. Šodien izprovēju, labi gan,

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. oktobris, 16:58:38 »
kur tas ir?
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 01. oktobris, 19:27:28 »
Ja nekas nav mainījies-Tērbatas ielā, pie Stabu. Ļoti labs garšvielu un vispār eksotisku ēdienu izejvielu ,visādu smalku kafiju, tēju veikals ir Lienes ielā, laukumā pie sv. Pāvila

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2017. gada 01. oktobris, 22:09:50 »
identisku recepti man pirms paaris gadiem iedeva pazinja no IT,tikai ar baklazhaaniem

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2017. gada 02. oktobris, 08:16:51 »
taisni tā es gatavoju cukini un kabačus pirms grillēšanas jau vairāk kā 10 gadus. Un pats izdomāju, receptes nekur nelasīju. Baigais pavārs, sanāk, odnako :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2017. gada 02. oktobris, 08:47:30 »
Bobi, Tev ir piparu pārslas?  :thinking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2017. gada 02. oktobris, 08:55:57 »
Bobi, Tev ir piparu pārslas?  :thinking:

nu nepiekasies. Ir bijušas arī pārslas. Protams, vienmēr tās nav.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2017. gada 03. oktobris, 16:17:32 »
Man ir kkaads sjirpotrebs, nosaukumu neatceros, asumu dod elliigu, kaa kraasotu kimchi nezinu...