Autors Tēma: quinoa /pareizi uzrakstīju??/  (Lasīts 1267 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

quinoa /pareizi uzrakstīju??/
« : 2017. gada 03. oktobris, 18:50:24 »
Nejauši mani uzrunāja ... smuki izskatos, pamēģini  :hi: nopirkusi vēl neesmu :)
Lietojat, gatavojat?? Cik saprotu lielākoties salātu sastāvdaļa ... jeb kā pamatēdiens??
Pieņemu ka dažādas šķirnes vai kā?? Nu iemetiet kādu atsauksmi plīssss
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

Re: quinoa /pareizi uzrakstīju??/
« Atbilde #1 : 2017. gada 03. oktobris, 19:11:34 »
Nepērku un negatavoju. Bet esmu ēdusi pie draudzenes, viņa aizraujas ar ļoooooti veselīgu dzīvesveidu un pārtiku. Bija interesanta garšu kombinācija salātos ar kvinoju. Receptes man nav. :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2017. gada 03. oktobris, 19:34:34 »
Pamēģināta parastā un brūnā (?). Abas reizes salātos ar fetas sieru+avokado+apgrauzdēti pekan/valrieksti+eļļas citrona mērce aptuveni pēc receptes, kas bija uz brūnās kinojas paciņas.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2017. gada 03. oktobris, 20:43:25 »
Gatavoju bieži. Garšo. Man labāk silta un kā pamatědiens, nevis salāti. Vāru tā, lai ir irdena, nevis saiet putrā. Jaucu kopā ar apc. vistas gabaliņiem, burkāniem un sīpoliem, bet var jau likt jebkādus dārzeņus. Man labāk patìk brūnā ar apvalciņu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2017. gada 03. oktobris, 20:44:58 »
Starpc., kvinoja labi tvaicějas tvaikaparātā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 03. oktobris, 21:18:47 »
Šad tad uztaisu, bet sajūsmā neesmu. Es arī labprātāk jaucu kopā ar pasautētiem dārzeņiem, lai kkādu garšas virzienu iedotu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2017. gada 03. oktobris, 21:19:42 »
Garšo ļoti, gatavoju reti, jo īsti neeesmu iedziļinàjusies, ko pievienot, bet, ēdot ārpus mājas, ēdu vienmēr, kur tik redzu. Patīk, ka ātri gatava.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2017. gada 04. oktobris, 21:33:12 »
Man šodien vakariņas šīs těmas iespaidā - tvaicěts lasis, tvaicěti brokoļi un tvaicěta kvinoja  :nam: