Autors Tēma: OCTA, izmaiņas  (Lasīts 9936 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: OCTA, izmaiņas
« Atbilde #45 : 2017. gada 14. oktobris, 21:47:10 »
Var paluukot, bet dzirdeeju, ka liidziigi
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2017. gada 16. oktobris, 09:08:01 »
Šodien nedaydz biju šokēts, mocim kasko uz 3 mēnešiem ar 15. malus klasi 40 euro!!!!!!!!!! wtfaaaaaaaa? :D

šodien mocis ir greznuma priekšmets, nevis pārvietošanās līdzeklis ;)  turklāt "britu zinātnieki" izpētījuši, ka moči avarē 3x biežāk nekā auto ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2017. gada 16. oktobris, 09:17:09 »

šodien mocis ir greznuma priekšmets, nevis pārvietošanās līdzeklis ;)  turklāt "britu zinātnieki" izpētījuši, ka moči avarē 3x biežāk nekā auto ;)

tas cipars bija kkur 10 - 15 x . Skatoties kā rēķina - uz nobrauktajiem kilometriem, braukšanas laiku, populācijas attiecību utt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #48 : 2017. gada 18. oktobris, 06:45:33 »
konkrētais mocis, ja jau ir 15.BM klase, tomēr neavarē bieži.
Apdrošinātāju nekaunībai vnk nav ne glaa, ne malas. Obligātais rekets, kas piesegts ar valsts likumiem. Neredzu pamatu celt OCTA cenas auto ar BM virs 10. Tas nozīmē, ka tas konkrētais auto+vadītājs nav tendēti uz regulāru avāriju izraisīšanu un zaudējumu radīšanu. Un visa vervelēšana par leilajiem zaudējumiem ir vēlme iedzīvoties.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2017. gada 18. oktobris, 08:33:45 »
vēlme iedzīvoties ir katra biznesa pamatā. Ja atceramies, pirms kāda vairāk kā gada VID sāka žņaugt autoservisus. Un ja kāds zina OCTA apdrošināšanas biznesu bik tuvāk kā polises pircējs, tad aptuveni saprot agrāko norēķinu sistēmu un to, ka tā vairs nenotiek. Kaut kur jau tā nauda jārauj. Kompānijas, ko pārvaldīja mūsējie, arī jau ir pārdotas, tā kā tie paši ārzemnieki vien šito visu kūrē. Un viņiem šķiet dīvaini, ja vienā mazā ES valstiņā polises maksā 10 x mazāk kā citās valstīs..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #50 : 2017. gada 18. oktobris, 09:04:03 »
Bobi, es bik nesaprotu  :blushing: To darbu, ko servisiem apmaksāja apdrošinātāji, servisi taču arī agrāk veica "ar visiem papīriem", t.i. nodokļiem, ne tā?  Cita lieta, ka tagad, droši vien, tik retais izvēlas saņemt naudas kompensāciju, kopš arī to valsts aplikusi ar nodokļiem. Tad jau labāk lai serviss taisa no-līdz, oficiāli un bez klapatām...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #51 : 2017. gada 18. oktobris, 09:24:09 »
To darbu, ko servisiem apmaksāja apdrošinātāji, servisi taču arī agrāk veica "ar visiem papīriem", t.i. nodokļiem, ne tā?

Kā tad..., protams..  :m:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #52 : 2017. gada 18. oktobris, 10:20:28 »
Saki, naivums manā vecumā?  :blushing:  Biju tā iedomājusies tāpēc, ka privātpersona, protams, var samaksāt vienkārši "ķepā", bet tam apdrošināšanas kantorim tak remonta rēķinu vajag apmaksai, ne?  Bet ok, Tu labāk zini, es šajā jomā tiešām esmu tik vien  kā polises pircējs.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #53 : 2017. gada 18. oktobris, 10:43:54 »
sākums bija pavisam dramatisks - kamēr rakstīja zaļās polišlapiņas - apdrošinātājiem vispār nebija nekāda finanšu atskaite par ieņēmumiem. Un servisi bija rumbulas vecajos kukuruzņiku angāros, kur trīs klašu dabasbērni lipināja sasistos dzelžus kopā un nopļeckāja ar kko krāsai līdzīgu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #54 : 2017. gada 18. oktobris, 17:58:15 »
Interesanti, ar ko tad būtu izskaidrojamas VID publiskās gaudas, ka jau nedaudz vairāk kā pusgadu pēc brīža, kad esot licies, ka nu jau darbiņš padarīts (autoservisi visi strādā legāli), rādītāji attiecīgajā nozarē esot atgriezušies atpakaļ pirmsžņaugšanas laiku līmenī?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?