Autors Tēma: palīdziet atrast dziesmu  (Lasīts 2566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

palīdziet atrast dziesmu
« : 2017. gada 04. oktobris, 17:58:41 »
Klau, kaut kādā sakarā atcerējos vienu vecu dziesmu ar apmēram šādiem vārdiem "domā agregāts, ka to mīlēs kāds, ja aparāts būs akurāts", bet nekādi nevaru neko atrast ne gūglē, ne youtube. Nav ne jausmas, kas ir izpildītājs, dziesma šķiet no 80.-90ajiem gadiem. Ja nu kāds atceras to dziesmu vai spēj atrast, būšu pateicīga. Vēl gan arī pastāv iespēja, ka, ņemot vērā šī gabala stipri apšaubāmo māksliniecisko vērtību, to diez vai kāds būs digitalizējis, bet radio viņa savulaik spēlēta tika. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

Re: palīdziet atrast dziesmu
« Atbilde #1 : 2017. gada 04. oktobris, 18:33:41 »
Man škiet, ka nojaušu, kuru dziesmu Tu domā.  To "aparāts" izdzied smalkā balsī ar uzsvaru uz a. ... A-pa-rāts. Bet citu neko no tās dziesmas neatceros :)
Sīpoli?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 04. oktobris, 19:14:39 »
Es varu tik piedāvā Aijas Kukules Robotu :)  (ja nu neatrod to ko meklēja)

p.s. man pa ceļam uz vectēva mājām bija mājas, kas saucās "Roboti". Es pat apstājos un ieblenzu uz norādi, un visu atlikušo ceļu domāju, kā šinī gadījumā tie O jāizrunā, jo neviens tak nenosauks mājas svešvārdā, tad varbūt kā "robaini cakaini"?     

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2017. gada 04. oktobris, 19:26:23 »

« Atbilde #4 : 2017. gada 04. oktobris, 20:43:47 »
Tagad pameklēju, īsto neatradu, bet par saitu paldies!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2017. gada 06. oktobris, 15:49:44 »
Dziesmu neatceros, bet daudz tekstu, kas balstīti uz atskaņu spēlēm, bija NSRD un Baušķeniekam.

Ja atrod īsto, uzraksti.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #6 : 2017. gada 06. oktobris, 16:05:57 »
Dziesma galīgi nebija intelektuāla, es vairāk sliecos uz kaut kādām apšaubāmām blicēm no sērijas Zvaigznīšu Brīdis, un tad nav brīnums, ka nav webā atronama.