Autors Tēma: Intra/ekstraverti  (Lasīts 2023 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Intra/ekstraverti
« : 2017. gada 04. oktobris, 21:42:47 »
Kā domājat, 100% intraverts ir labi/ slikti? Pildīju te vienu testu. Sanâca, kā sanāca. Draudzene saka, ko es tur esot muļķojusies, es mūžam neesot bijusi intraverts. A mana iekšějâ sajūta ir tieši tāda, kā rakstīts par intravertu. Vai var būt duālības - savā būtībā esmu intraverts, bet citi mani uztver kā ekstravertu? Man jau liekas, ka vienkārši esmu iemācìjusies pielāgoties sabiedrības prasībām, tas viss.

Atslēdzies Broņa

Re: Intra/ekstraverti
« Atbilde #1 : 2017. gada 04. oktobris, 21:49:55 »
Kur tev ir tas tests? Arī gribu izpildīt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 04. oktobris, 21:50:08 »
Tieši tā, tu pārvari sevi un uzvedies tā, kā no tevis gaida

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 04. oktobris, 21:57:58 »
Jā, mūs, introvertos, sabiedrība spiež būt ekstravertākiem, komunikablākiem. Citādi mums neizdzīvot. Bet mēs jau zinām, ko tas no mums prasa.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2017. gada 04. oktobris, 22:03:17 »
Facebukā pildīju to testu, pameklēšu

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2017. gada 04. oktobris, 22:07:17 »

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #6 : 2017. gada 05. oktobris, 01:05:06 »
Es 100% introverta, bet kaa jau te mineeja - sabiedriiba spiezh buut ekstravertaakam, tad nu pielaagojos.. pusliidz.. Cik speeju, tik uzvedos atbilstoshi savai dabai, citaadi mentaali gruuti.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2017. gada 05. oktobris, 07:30:03 »
68% intro..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2017. gada 05. oktobris, 08:19:33 »
un būtu savādi noslēgtā forumā ar striktiem noteikumiem (babuļi, akuzatīvs...) cerēt atrast baigi ekstravertos cilvēkus. Lielākai daļai tādu rakstiskais izteiksmes veids nav favorītā komunikācijas forma

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2017. gada 05. oktobris, 08:56:41 »
71 %introverta, apr'ūpētāja un aizstāvētāja ar stingrām organizatora iemaņām, piemērots darbs -1. vietā inerjera dekorators

Varētu teikt, ka 90%precīzi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2017. gada 05. oktobris, 09:41:21 »
54% introverts.
Darbaa pirmajaa vietaa maaksla :D
Mediciiba sekoja daudz zemaak nekaa mezhu reindzhers :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2017. gada 05. oktobris, 10:42:55 »
75% introverts
interjera dizaineris, garīdznieks, medicīnas tehniķis (kas tas tāds?), jurists, vadītājs utt  :clap:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2017. gada 05. oktobris, 11:37:45 »
75% intro. Man šķiet tur nav gluži karjeras iespējas uzskaitītas pēc kārtas, bet vienkārši norādīti ieteicamie varianti.
Man nav skaidrs, kā vērtējums "dod priekšroku strādāt vienatnē, bet, ja nepieciešams, var strādāt komandā" iet kopā ar ieteikumu veidot menedžera karjeru. Viens no secinājumiem gan, ka esmu dzimis līderis... :faint:  Bet detektīvfilmas mani piesaista laikam tāpēc, ka izmeklētāja darbs norādīts, kā viena no karjeras iespējām :)

Taču man šos testus pildīt vienmēr grūti, jo tajos prasa novērtēt sevi, ko lielākajā daļā gadījumu grūti izdarīt.
Save
[/size][/color]Save[/size][/b]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 05. oktobris, 18:23:10 »
Lielākā disproporcija manā gadījumā starp prātu un jūtām. Domāšana dominē ar 75%. Ierasti tā tas arī visticamāk ir bijis, bet šobrīd pašam šķiet, ka proporcija ir sašķobījusies.

Introvertu statistikai - 71%.

Can accomplish almost anything if you put your mind to it. Taisnība. Tikai bieži pietrūkst motivācijas.

Vadītājs, skolotājs, zobārsts, jurists, inženieris. Patiesība ir kaut kur pa vidu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2017. gada 05. oktobris, 19:50:21 »
Vadītājs, skolotājs, zobārsts, jurists, inženieris. Patiesība ir kaut kur pa vidu.

Saskaitīju vidu. Zobārsts?  :faint: