Autors Tēma: Par Dāmu mīluli Daņiļenko  (Lasīts 5582 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Par Dāmu mīluli Daņiļenko
« : 2017. gada 06. oktobris, 22:31:21 »
Ně, nav mans mīlulis, bet ziņas lasu. Nu kā var vīrietis, bijušais vīrs pateikt, ka tagad esmu saticis savu "ìsto cilvēku". Un kas tad bija pirms tam? Sieva un meita, ilgi kopdzīves gadi - tas nebija pa īstam? Kas tad tas bija?
Es vìriešus nesaprotu laikam . Noteikti.

Atslēdzies kvadra

Re: Par Dāmu mīluli Daņiļenko
« Atbilde #1 : 2017. gada 06. oktobris, 23:30:10 »
Ko nu ņem par pilnu visu, ko žurnālisti sacepuši. Kas zina, ko viņš tur patiesībā teica vai neteica. No gadījumiem iz dzīves zinu, kā mēdz atšķirties viņu galaprodukts no sākotnējās informācijas. Sevišķi jau dzeltenajās ziņās...

P.S. Sk tēmu "Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni".

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. oktobris, 17:13:34 »
Nomade, man savulaik latv. valodu mācīja viena skolotāja, kura savulaik Liepājā (?) kā jaunā skolotāja arī šamajam latv. val. mācījusi. Nācis esot uz konsultācijām un privātstundām, vēlāk viss pāraudzis par kko nopietnāku ... Kad latviešu valoda čalim kļuvusi neaktuāla, arī skaistās attiecības esot beigušās, jo aktuālāka kļuvusi kkāda komponista meita. Pārstāstu to, ko par tiem notikumiem stāstīja anglenes skolotāja (minētās latv. val. skolotājas draudzene). Ja taisnība, tad viņš izvēlas tās, kuras ir izdevīgi izvēlēties. Taisnību sakot, man viņš nekad nav paticis. Samākslotu tirliņu ar banti vienmēr ir atgādinājis.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. oktobris, 17:17:50 »
Zigīt, neatstāsti nu visādas senas klačas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2017. gada 07. oktobris, 17:19:04 »
Pārbaudījis, protams, neesmu, bet kas zina? Vai nu manai kl. audzinātājai būtu kāda interese man miglu pūst.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. oktobris, 17:25:58 »
Jājautā, kādas attiecības tev pašam ar to anglenes učeni bija, ja viņa ar tevi tādas lietas apsprieda. Nevaru iedomāties, ka es ar savu audzēkni apspriestu savu kolēģu vai draudzeņu mīlas lietas.

Atslēdzies magda

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. oktobris, 18:39:48 »
Es gribētu redzēt tās dāmas,kurām Daņilenko ir mīlulis... :coffee:
cik no kopējo draugu draugiem dzirdēts- tur abi labi,un kaislības situšas augstu vilni ik pa laikam. Tak jau "dāmu mīlulis"  :) . Kā tēvs gan viņš esot labs!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2017. gada 09. oktobris, 01:17:22 »
nu Daņilenko kā Ķivičs , pēc man viedokļa ir no tās šlakas, par kuriem gadiem neko nedzird un tad šamie, lai par viņiem neaizmirst, pamaina kārtējo zaķi pie sāniem, iešauj kādam pa muti, paziņo, ka nav droši par savu orientāciju un pašreiz atrodas meklējumos, vai sāk meklēt surogāt māti, jo redz zaķi atsakoties vairoties.
Tagad, redz šams saka, ka atradis īsto sievieti un tas dullums ir tādā kondīcijā, ka tai sakarā vēlās uzlabot savus parametrus, tai nozīmē, ka vēlās palikt mazāk svarīgs. Nu dulls, kas dulls. Kaut gan, ja padomā, tad te nostrādā divi likumi.

Pirmais- cilvēks var būt iemīlējies trīs gadus- tā ir ķīmija- organisms pielāgojās pie eiforijas stāvokļa un tam vajag citus spēcīgākus kairinājumus, tā ir atkarība no šīm jūtām - cik tu ilgi jūsmosi par vienu objektu, ja apkārt pasaule pilna ar jauniem iespaidiem?

Otrais - cilvēkā organismā nepārtraukti notiek izmaiņas. Visas vecās šūnas atmirst, bet daloties rodās jaunas un kaut kur septiņos gados cilvēkā vairs nav vispār nekā no tā, kas viņam bija iepriekš, nu varbūt izņemot to, ko mēs saucam par dvēseli, bet ar to arī nav nekas skaidrs. Tātad, mums ir cilvēks 7, 14, 21, 28, 32, ... un t.t. vecumā un katrā no tiem vecumiem viņam ir citi sapņi, vēlmes, vajadzības un sievietes ideāls. 7 gados- mammucis, 14.gados kāds skuķis par ko sapņot un ja pietiks drosmes... nu ja- kā kuram, 21 gados- šams gatavs izmīlēt visu pasauli un šam vajag atbilstošu zaķi, kas to tempu spēj turēt līdz, 28 jau ir vajadzīga cita līmeņa statusa meitietis, 32 vēl negribās, bet jāpiedomā pie dzīves sakārtošanas.... Un katrā vecumā, tā ir pavisam cita, bet noteikti "īstā " mīlestība.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. oktobris, 01:28:47 no olgucis »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2017. gada 09. novembris, 08:25:08 »
Pēdējà Ievā riktīgi dzeltena intervija ar Daņiļenko! Pilnīgi PDz stilā. Nu tik laimīgs un Sandra bij tik slikta...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2017. gada 09. novembris, 08:29:29 »
Kaa slikta... nesen tak piedoshanu jamai luudza...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2017. gada 09. novembris, 08:30:52 »
Cilvēkam nav pašsaglabāšanās instinkta. Un vispār, nolikt ex ir tizli un nepieņemamim, jo patiesībā pie viena tad noliek arī sevi.  :fubar:

Atslēdzies dille

« Atbilde #11 : 2017. gada 10. novembris, 14:00:03 »
Oi, taisni par šo gribēju parunāties, bet apkaunējos  :blushing:
Par faktu, ka cilvēki nespēj sarunāties savā starpā, bet dara to ar preses palīdzību. Pirms 2 gadiem Sandra nez ko teikusi un tagad viņš atkal šito pasaka.
Cilvēkam 58 gadi un tik maz prāta, visos smalkumos izstāstīt gan intīmo pusi, gan kašķus, gan ēst gatavošanas tradīcijas un tik pārspīlēti slavēt esošo un ievietot bildes.
Nu kam tas viss?
Laime taču mīl klusumu. Ja tagad tik labi, kāpēc to tā uzsvērt un izrādīties? Un visus šos jēlos sīkumus lasīs viņu meita, klasesbiedri paņirgs.
Pēc līdzīga iznāciena man riebj klausīties Mielavu - "patiesības tribūns"un pirkstu kratīdams, mācīs, kā citiem jādzīvo. Kāpēc publiski aplikt iepriekšējās attiecības?
Nekā nav bijis laba, nekā. Pārfrāzējot - " salta sirds tai Dagnijai, salta"

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2017. gada 10. novembris, 14:22:17 »
Man bij kauns lasīt, gribējās novērsties. Jaunā redaktore maina Ievas stilu?  :scratch:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2017. gada 10. novembris, 14:22:50 »
Izlasiiju to interviju- divi atveerumi un jeegas nekaadas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2017. gada 10. novembris, 14:24:30 »
Ja man kaads ex shitaa pa presi apgaaniitu, es atrastu kaa kolonoskopiju shim uzriikot...