Autors Tēma: Mediķu pofigisms, meli, ļaunprātība un nolaidība  (Lasīts 5515 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Mediķu pofigisms, meli, ļaunprātība un nolaidība
« Atbilde #15 : 2017. gada 08. oktobris, 19:37:43 »
Visu laiku gribu kliegt, bet kā viens no zinaamiem faktoriem ir jaunaakaas paaudzes medikamenti pret C hepatiitu, nu diemzeel, tos arii dod ne visiem tik jau pie attieciigiem bojaajumiem un tie medikamenti pie mums maksaa fantastiskas summas, tai pasaa laikaa ir Indijaa analogi, kur cenas nebuut nav tik fantastiskas un var atljauties arii mirstiigais ne buut tikai bagaatie, pie tam nenobeidzot ar leetajaam teraapijaam veseliibu, tik akal ir dilemma, ka tos medikamentus LV var ievest tikai tad, ja kaads aarsts izrakstiis recepti, ja izdosies Indijaa atrast godpraatiigu piegaadaataaju, kur nebuus tuksas kapsulas, bet reaali medikaments un peec tam veel naaksies izpildiit visas muitas formalitaates...

Cik daudzi zin, par saadaam iespeejaam, un cik daudz ir medikju, kas izrakstiis recepti un plus veel ir arii taadi, kas protams haljavas deelj ir ar mieru kapinjos doties, tur nu sorriiii....

Par šo lasīju pietiek.com kādu gadu atpakaļ. Nu, situācija patiesībā vienkārša. Cilvēks pats aizbrauca uz Deli un valsts aptiekā tās zāles nopirka. Ja tika sūtīts pa pastu, tad sākās nepatikšanas, jo, redz, LV neesot papīri tām zālēm, - jāpērk superdārgās, kurām papīri ir, utml. Taisnību sakot, ja tā starpība cenās ir tik liela, tad kāds no pašiem ārstiem mieeeerīgi varētu nedaudz piepelnīties. Pēc tā paša parauga kā Rīga-Maskava čelnočņiki, par kuriem esmu dzirdējis, ka esot tādi, kuri specializējoties uz RUS lētajām, bet LV nelicencētajām zālēm. Un cilvēki pērk, jo divreiz ... trīsreiz lētāk, bet efekts - tas pats. Un normāls ārsts, acīmredzot, pacientam tā arī pa draugam pasaka: "Jūs varat pirkt licencēto medikamentu X, bet jūs varat atrast arī tanti Gaļinu, kura 1reiz nedēļā ar vilcienu Rīga-Maskava-Rīga un kurai jūs varat pasūtīt nelicencētu, bet - lētāku medikamentu Y un lietot to tā ..."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2017. gada 08. oktobris, 21:18:59 »
Nu, var arii pa pastu, ir suutiits, jo peec taa skandaala, tomeer atljaava ievest...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2017. gada 25. decembris, 10:02:14 »
http://pro-health.fun/go/click.php?key=22uu2lm7foi4r31ry5mc

Apraksti un intervijas -bet vai tiešām propolisa krēms Zdorov r tāds brīnumlīdzeklis? Man šī vienkārši ir sāpīga tēma visās nozīmēs

Atslēdzies itta

« Atbilde #18 : 2017. gada 25. decembris, 16:57:59 »

Apraksti un intervijas -bet vai tiešām propolisa krēms Zdorov r tāds brīnumlīdzeklis? Man šī vienkārši ir sāpīga tēma visās nozīmēs

Nu es pastudeetu par propolisa izmantosanas iespeejaam un ietekmi kaa taadu ...
Izejot jau no taas informaacijas izlemtu vai meegjinaat vai neee...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2017. gada 25. decembris, 17:56:07 »
vecā labā Evija man joprojām ir lietošanā uz visādiem ādas pušumiem

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2017. gada 27. decembris, 12:17:57 »

Muljkjiibas...
Taapat kaa "tikai vienu teejkaroti shitaa no riita un zaudeesiet pa kg dienaa"...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 27. decembris, 12:54:49 »

Google "intervētos" cilvēkus neatrada... gan jau arī var par "VM pētījumu" pameklēt.
Pasakas un reklāma tas viss manuprāt. 

Ja gribi - propolisu un vasku varu Tev iedot, eļlu nopirksi pati un vāri evijveidīgas ziedes uz veselību. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2017. gada 27. decembris, 16:04:31 »
Ārstniecības personu sarkastā nav tāda Andra Filipsona.  ;) Ticamības moments - 0.05%

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2017. gada 27. decembris, 16:58:44 »
Taapat kaa "tikai vienu teejkaroti shitaa no riita un zaudeesiet pa kg dienaa"...

Hrestomātisks pastāsts, kā propoliss palīdz pret zobu sāpēm.
Reiz sasāpēja zobs, aptieka tālu, mājā nekā pretsāpju nav, ciešu neizsakāmi... viss, jāmirst  :sad_smiley:
Te sievai ienāk prātā, ka propoliss palīdz "pret visu"!  :talking:  kāpēc nepamēģināt??!

es karoti mutē un dūšīgi košļāju, kož un dedzina, bet nekas, tā vajag!... tad pēkšņi TĀDA caureja parāva, ka zobu sāpes aizmirsās...nevar teikt, ka nepalīdzēja, lai gan terapeitiskais efekts nebija TIEŠI tāds, kā gaidīts, zināmas blaknes bija

Atslēdzies Milka

« Atbilde #24 : 2017. gada 27. decembris, 19:00:17 »
Atradu ziņas par firmu, kas tirgo to brīnumsmēri (esot gan pret hemoroīdiem, potencei un vispār brīnumlīdzeklis):

Организация 'ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ "ЗДОРОВ ГРУПП"' зарегистрирована 15 марта 2013 года по адресу 170036, ТВЕРСКАЯ ОБЛ, ТВЕРЬ Г, ПЕТЕРБУРГСКОЕ Ш, ДОМ 53А. Компании был присвоен ОГРН 1136952004727 и выдан ИНН 6950164431. Основным видом деятельности является торговля розничная изделиями, применяемыми в медицинских целях, ортопедическими изделиями в специализированных магазинах. Компанию возглавляет Козлов Валерий Валентинович. За 2016 год убыток компании составил 3958 тыс. руб.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2017. gada 27. decembris, 19:41:48 »

Reno, cik Tev gadu, ka uztver šo nopietni?  :rat: Pilns nets ar tml brīnumiem  :rofl:

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2018. gada 06. jūlijs, 10:02:42 »
Paziņam prostatas audzēja operācija. Vispārējā narkoze. Operācija pēcpusdien. Nākošajā dienā no rīta tiek paziņots, ka var iet mājā. Tas ir normāli? vari arī klaji neslēpts zemteksts?

« Atbilde #27 : 2018. gada 06. jūlijs, 12:10:17 »
es tur nemeklētu nekādus zemtekstus, tagad viņi vienkārši netur slimnīcā nevienu, kas nav gluži komā - sašņikāja un met ārā, droši vien kādas pieminētās vadlīnijas par ekonomiju uz gultasdienām
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2018. gada 06. jūlijs, 14:03:48 »
Tā vai tad ir operācija ar baigo rehabilitācijas periodu? Tagad taču tur pielieto visādas lāzertehnikas, ka vispār var pilno narkozi nedot, man šķiet. Un ja viņš pēc operācijas ir kustēties spējīgs, viņam nepieciešama tikai ambulatorā aprūpe. Kādēļ lai cilvēku turētu stacionārā?