Autors Tēma: Tēvs  (Lasīts 1289 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Tēvs
« : 2014. gada 06. novembris, 23:17:18 »
Šodien manā repertuārā bija šī izrāde .... un man patiešām patika ... Āboliņš tik spēcīgs ... Fantastiski  :big_hug: :thumbsup:

Par Kļaviņu man viedoklis nav mainījies, neskatoties uz to, ka viņa savu darbu dara labi ... un par šo lomu saņēmusi nomināciju kā gada aktrise ....

Tiešām fantastisks darbs! Iesaku ... Neatceros, kad vēl esmu redzējusi tik daudz skatītāju ar asarām acīs iznākam no zāles ...

P.S. Par publiku (nu jūs taču zināt, ka es sev piesaistu īpašos) , tad nu šoreiz viss bija OK, tikai viens telefona zvans ....grr... un tad tā blondā meitene, kas izrādes laikā fotografēja savus pelēkzilos nagus un sūtīja twitterī ... Un viens zemu kritis telefons, kas aizgāja ar milzu blīkšķi ... Kļaviņu mazliet izsita no lomas, bet tad viņa noreaģēja "Saldā pārīša" intonācijā - "Atkal tas apmetums krīt ...."

:faint:

Atslēdzies olgucis

Re: Tēvs
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. novembris, 23:55:08 »
par apmetumu, tas  bij Labi ;o))))) :thumbsup:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 07. novembris, 01:07:56 »
Baacien, tev vienkaarshi par Holmsu vajadzeetu straadaat, tu vienmeer visu redzi un pamani. Es, ja kaut kur aizeju, neredzu pilniigi neko, kur nu veel nagus, redzu tikai izraadi vai koncertu vai ko nu tur skatiit naakusi. Ja man saka - redzeeji to tajaa drausmiigajaa kleitaa .., es neko taadu neredzu, pat kleitas ne, kur nu veel zilus nagus. Nu, protams, ja man kaads telefonu zhvadzinaatu pie auss, to pamaniitu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. novembris, 14:06:10 »
Man ir attīstīta arī saņu un aizmugurējē redze :D Man darbs tāds - redzēt un dzirdēt visu ... Tas bieži traucē, jo īpaši teātrī :(

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2014. gada 09. novembris, 21:20:17 »
Man patīk parunāt ar sevi ...  Bet jo vairāk laika pagājis, jo vairāk varu teikt - man šķiet, ka šī ir Āboliņa spēcīgākā loma ... lai kā man patika Soņa un Revidents, šis bija ekselenti.

Ja pretnostatī Tēvocis Vaņa un Tēvs, tad Tēvs ir 10 galvastiesas pārāks ...