Autors Tēma: slinkojamie kostīmi lietainai dienai  (Lasīts 3543 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lilith

Re: slinkojamie kostīmi lietainai dienai
« Atbilde #15 : 2017. gada 09. oktobris, 14:59:47 »
Skatos un nevaru izlemt patiik vai nee. Laikam tomeer nevilktu - vispar nepatiik visaadas bikshainas pidzhamas utt. Puukains halaatinjs gan ir forshs, jo to var zhigli uzvilkt un novilkt (vazaajos pa maaju plika :))

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2017. gada 09. oktobris, 16:09:00 »
Kā mājas tērps nez vai (jau minētās tualetes neērtības), bet kā silta pidžama may be (pie manis ziemā zobs uz zoba netrāpa). Ieritinies tādā un šņāc līdz rītam, mīksti, silti, omulīgi... :sleep:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2017. gada 09. oktobris, 16:13:05 »
Ja iešuj raiferi pār visu pakaļu, viss tiek atrisināts

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. oktobris, 00:56:26 »
izskatās smagi. Tā jau jautri, bet nevaru iedomāties, ka IRL ko tādu vilktu.
OK, ja māja un ļoti auksta vai teltī kkādā jāguļ, tad varbūt. Tomēr labprātāk,ja iespējams, apkurinātu to mītni, lai varu krekliņā staigāt

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. oktobris, 19:58:10 »
Pareizi.
Un tad ērti arī kādu fikso :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #20 : 2017. gada 24. oktobris, 05:18:34 »
Vienai daļai šito tērpu tā arī ir, tikai ne pār visu dibenu, bet līdz pus dibenam. Parasti tieši pūkainajiem, jo tiem tas nav uzkrītoši. Tērpi ir reāli ērti un tās zābakčības vispār ir ģeniāls izgudrojums.  :in-love:  Šogad vēl čības neesmu nopirkusi, bet pēdējos gados man katru ziemu tādas ir. Smagi tie tērpi, lielākoties, nav. Čības gan vairākumā gadījumu ir ar svaru - jāpierod.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 24. oktobris, 08:14:48 »
Vienai daļai šito tērpu tā arī ir, tikai ne pār visu dibenu, bet līdz pus dibenam. Parasti tieši pūkainajiem, jo tiem tas nav uzkrītoši. Tērpi ir reāli ērti un tās zābakčības vispār ir ģeniāls izgudrojums.  :in-love:  Šogad vēl čības neesmu nopirkusi, bet pēdējos gados man katru ziemu tādas ir. Smagi tie tērpi, lielākoties, nav. Čības gan vairākumā gadījumu ir ar svaru - jāpierod.

Izklausās, ka piestrādā "Pasaku namā" :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #22 : 2017. gada 24. oktobris, 13:28:48 »

Izklausās, ka piestrādā "Pasaku namā" :)
Nē, nestrādāju, bet man ir daži šitādi kostīmiņi un čībiņas - ļoti patīk. Uzvelku un tad dīvānā jūtos kā Vinnijs Pūks  :_puuka:

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #23 : 2017. gada 24. oktobris, 13:30:40 »
Bet vispār es strādāju tirdzniecībā, tāpēc arī tā sanāca - profesionālais kretīnisms  ;)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #24 : 2017. gada 24. oktobris, 13:57:59 »
man plaanos ieshopingot,par labaakaam cenaam tos te pashus,kaa LV noluukoju. vieniigi,taadaa siltumaa....pirkt puukainus zaabacinjus...nez,jaasanjemas,kad palasiishos juusu ikriita sarunas par miinusiem un salnaam

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #25 : 2017. gada 24. oktobris, 14:27:04 »
man plaanos ieshopingot,par labaakaam cenaam tos te pashus,kaa LV noluukoju. vieniigi,taadaa siltumaa....pirkt puukainus zaabacinjus...nez,jaasanjemas,kad palasiishos juusu ikriita sarunas par miinusiem un salnaam
Skaties, kam iekšā ir aita, nevis sintētika, tad arī siltumā kājas neceps un nesvīdīs.  :smile:  / Sanāk, ka turpinu reklamēt čības?  :scratch: /

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2017. gada 24. oktobris, 17:37:52 »
man patīk, bet reāli nenēsātu, jo esmu pliko kāju cienītāja un tādu tērpu nevar viegli uzmest/nomest.