Autors Tēma: Kā es no lidostas ar taksi braucu  (Lasīts 3838 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Kā es no lidostas ar taksi braucu
« : 2017. gada 10. oktobris, 21:13:01 »
Saklausījusies šausmustāstus par takšu bardaku lidostā, kopš atceltas zaļo un sarkano privilēģijas, biju viltīga - uzbraucu uz "augšu", izlidošanas zāli, izgāju - ahā, rekur viņi ir, pandas takši, vismaz pieci. Nelaime tāda, ka jābrauc... Līdz Jūrkalnes ielai. Katra lidostas taksista murdziņš. Pieejam pie pirmā... Ee.. Nē, viņam uz centru vajagot. Pie otrā- ē, nebraukšot gan. Pie trešā... Tas pats. Nu jomajo, ņirdzam jau skaļi par sevi, nu kas, mums kājām jāiet (vieta tāda, kur ar sabtrans nepiebraukt, a mums koferi)... Nēnu ok, zvanu uz Pandas tlf, saku tā un tā, mūs neviens negrib, ko lai dara! Meitene tā rezignēti - nēnu, numurs tāds un tāds, būs pēc 5 min, saku - ta reku stāv numurs tāds un tāds, jau mūs atšuva... :D Ejiet vien, dispečere saka, viņam nav tiesību jūs nevest. Pieejam, smejam jau visi, gan taksists, gan mēs... Neko, aizveda, protams, uz skaitītāja 2,18, nu skaidrs ka piečuku atstājām. Ar Lielu paldies un lielu Atvainojiet. Bet nu... Ko man darīt, ja jātiek līdz Jūrkalnes ielai... :D
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. oktobris, 21:20:10 no Emīlija »

Atslēdzies tex

Re: Kā es no lidostas ar taksi braucu
« Atbilde #1 : 2017. gada 11. oktobris, 00:41:23 »
oooo, zinu šo attieksmi. Tikai es vispirms iesēžos un tad saku adresi t.i., ka uz imantu (un saprotu, kāpēc kolēģis no Zolitūdes aizvācās :D ). Nav TIK tuvu, kādi 4-5eur tāpat salasās.
vēl no redcabu un baltica laikiem, kad viens baltics reāli mēģināja nevest un pēc viņa izrunāšanās es ar tādu psihu tipu ne visai vairs gribēju braukt, atceros... Šis esot 2h nogaidījis un tagad tikai līdz Imantai un tad vēl ar Mobilly (zemāks tarifs un šis nedabū skaidru $). Un vsp tā viņa 1. darba diena, Rīgā viņš īsti neorientējas, jo no kkādiem pāķiem atvilcies, un vēl neapmierināts, ka laikam peļņa sanāk mazāka kā bija cerējis. A kur mana problēma: ka viņš 2h nogaidījis vai ka viņu firma sadarbojas ar mobilly un ir korporatīvajiem sasolījuši zemākus tarifus(viņu pašu firma tos tarifus ir noteikusi, ne jau es uz vietas izdomāju  :evil: ) un ka viņam nav ne jausmas, kā no lidostas tikt līdz konkrētajai adresei, tikai ka imanta ir tuvu=slikti? Turklāt pa virsu kko, ko nevarēšu iesniegt kā komandējuma izdevumus, man nav nekādas motivācijas maksāt. Man vajag tikai lai vnk izdara savu darbu, bez kkādām ekstrām. Un nē, lai viņiem peļņa sanāktu, negrasos braukt uz imantu vai zolitūdi caur juglu.
Arī uz sava rēķina braucot un normāli maksājot pēc skaitītāja, neuzskatu, ka būtu kkas papildus jāmaksā, ja neesmu kkā īpaši pagaidīta, izbraukts pa kkādu spec maršrutu (piemēram, sastrēgums apbraukts pa totāliem brikšņiem) vai nēsāti lieli koferi vai tml.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 11. oktobris, 01:19:29 »
Jāievieš taxi biļete no lidostas...jebkurš brauciens Rīgas robežās ir 10 €...pofig Jūrkalnes iela vai Mežciems....vienīgi tad neviens negribēs vest uz to Mežciemu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 11. oktobris, 01:21:00 »
Jāievieš taxi biļete no lidostas...jebkurš brauciens Rīgas robežās ir 10 €...pofig Jūrkalnes iela vai Mežciems....vienīgi tad neviens negribēs vest uz to Mežciemu...

Un neviens uz Jūrkalnes ielu ar taxi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2017. gada 11. oktobris, 01:23:00 »
Un neviens uz Jūrkalnes ielu ar taxi
ies ar kàjàm? :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 11. oktobris, 01:26:06 »
ies ar kàjàm? :D

Ne, mīļākais ar auto sagaidīs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2017. gada 11. oktobris, 01:29:02 »
Ne, mīļākais ar auto sagaidīs
laikam jau Emīlijai ir mīļàkais Rìgā, jo mani izbrāķēja uz skabūzi ! :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2017. gada 11. oktobris, 09:58:19 »
Visos laikos ir bijis “lidostas tarifs” arī redcabiem. Un Baltics mēģināja 9€ uz jebkurieni biļeti ieviest, bet tuvie brauca pēc skaitītāja, to biļeti pa Baltica letēm bija klapatām meklēt un to lietoja Mežciemi un Juglas :D Mobilly ir viszemākais tarifs, bet par to šoferi besās tieši tāpēc un tāpēc ka skaidru naudu savā rīcībā nedabū. Taxify tajā ziņā rullz- noņem no kartes un negaida skaidru €

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2017. gada 11. oktobris, 14:45:28 »
es ar taksi pēc maizes nebraucu... cik nu uz/no komandējumam vajag. parasti maksāju ar karti un prasu čeku. Un ja viss ok, tad iedodu 1 eiro tējai.

Visi šitie pandas un co tikai rada galvassāpes - jau iepriekš noprasu vai čeku varēs iedot? Jā, varēs. Tad kad jādod, tad izrādās, ka papīrs beidzies, aparāts pēkšņi nestrādā utt. Tad runa īsa - solīji čeku, jā...atvedīsi čeku, dabūsi naudu.     

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2017. gada 11. oktobris, 21:34:56 »
Visi šitie pandas un co tikai rada galvassāpes - jau iepriekš noprasu vai čeku varēs iedot? Jā, varēs. Tad kad jādod, tad izrādās, ka papīrs beidzies, aparāts pēkšņi nestrādā utt. Tad runa īsa - solīji čeku, jā...atvedīsi čeku, dabūsi naudu.   

Un tad Tu mūc no taxista?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2017. gada 12. oktobris, 08:45:22 »
Un tad Tu mūc no taxista?

jā, tad es sāku tirgoties un kaulēties par atlaidi... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2017. gada 12. oktobris, 10:10:49 »

jā, tad es sāku tirgoties un kaulēties par atlaidi... :)
bet ja brauc konamdējumā uz firmas rēķina, tad pat ar atlaidi nav izdevīgi bez čeka. Jo bez čeka tā ir paša $, ar čeku (kvai vairāk), - tā ir firmas nauda... Tomēr sanāk tērēt savu...
Mums vsp noteikts: Baltic vai Red un Mobilly + čeks. ja nav/nevar dabūt, tad var kko citu skatīties, bet ar čeku. nav čeka, ko iesnigt grāmatvedībai, - neko neatmaksās :(
Bija man keiss, kad neko nevarēju izsaukt gana laicīgi un labi,ka iepriekšējā vakrā nebiju dzērusi... galu galā benzīns uz sava rēķina sanāca un firmas mobilly apmaksāja park&fly...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 12. oktobris, 10:16:28 no tex »