Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11911 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #105 : 2014. gada 07. novembris, 21:33:28 »
Hm, "nenostabilizeejusies sexualitaate"... Man jau beernudaarzaa bija skaidrs, ka patiik puikas ;) Vb vareetu runaat par biseksuaaliem cilveekiem vai tiem, kuri veel neapzinaas savu homosexualitaati vai noliedz to, jo " taa nav pareizi"...
Bet par to jau ir runa - ne visi ir 100% homo- vai heteroseksuāli. Lielākā daļa ir kaut kur uz skalas  0  līdz 100. Ja domājam globāli par cilvēka kā sugas izdzīvošanu, tad taču ir svarīgi, lai lielākajai daļai cilvēces noformētos heteroseksualitāte... Un no šāda viedokļa, "gribam to vai negribam" - homoseksualitāte NAV NORMA.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #106 : 2014. gada 07. novembris, 21:42:34 »
Hm, "nenostabilizeejusies sexualitaate"... Man jau beernudaarzaa bija skaidrs, ka patiik puikas ;) Vb vareetu runaat par biseksuaaliem cilveekiem vai tiem, kuri veel neapzinaas savu homosexualitaati vai noliedz to, jo " taa nav pareizi"...
Bet par to jau ir runa - ne visi ir 100% homo- vai heteroseksuāli. Lielākā daļa ir kaut kur uz skalas  0  līdz 100. Ja domājam globāli par cilvēka kā sugas izdzīvošanu, tad taču ir svarīgi, lai lielākajai daļai cilvēces noformētos heteroseksualitāte... Un no šāda viedokļa, "gribam to vai negribam" - homoseksualitāte NAV NORMA.

Gribeet jau varam nezin ko - lai dauniishi nedzimtu, lai IQ visiem buutu vismaz videejaa limenii..Bet daba ir daba un ne mums vienmeer dots izsveert, kaadeelj ir taa, kaa ir. Daba (dievs) ir gudra(s), gan jau viss izshtukots :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #107 : 2014. gada 07. novembris, 22:02:41 »
Ja cilveeks buud taa pataalaak no iisteni hetero, tad buus biseksuaals... Ir jaabuut pietiekami tuvu homo gakam, lai tas kaut interesi radiitu... Un taadu vardarbiigi iemaaciit miileet Dzimteni, tfu tu, preteejo dzimumu- nez vai jams dziivotu laimiigi, kaut arii pareizi...

Jaa, ir skarbi cardarbiibas gadiijumi, kas var dziives laikaa ietekmeet sexualitaati... Bet tom lielais vairums ne taa par homosexuaalistiem kljuust...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #108 : 2014. gada 07. novembris, 22:14:18 »
Lielais vairums nee, bet diezgan daudzi gan. Un ne vienmeer taa ir vardarbiiba, bet smalka pavedinaashana gan. Ne velti shie cilveeki straadaa par treneriem, pedagogiem, horeograafiem..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #109 : 2014. gada 07. novembris, 22:45:31 »
Nekljuust taa hetero par homo...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #110 : 2014. gada 07. novembris, 22:52:37 »
Man laikam citi informaacijas avoti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #111 : 2014. gada 07. novembris, 22:52:57 »
Nekljuust taa hetero par homo...

Tu saki ka nekļūst, es saku, ka kļūst, un kā vēl. Un tu neatradīsi nevienu argumentu, lai pārliecinātu mani par pretējo.
Tad varbūt paliekam katrs pie savas pārliecības, jo šādā stilā turpināt strīdēties nav nekādas jēgas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #112 : 2014. gada 07. novembris, 22:59:21 »
Kvadra

Man ir pilniigi vienalga, ko Tu saki un uzskati, jo Tava nekompetence dazhaas sfeeraas nav nekas jauns...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #113 : 2014. gada 07. novembris, 23:09:49 »
Varbuut ne 100% homo, bet vinju seksualitaate ir apmulsusi, psihe traumeeta, un to jau tik vajag. Tradicionaalo seksualo orientaaciju bez speciaalistu paliidziibas neatgriezt, un ar visu paliidziibu nav zinaams, kas tur iznaaks. Mani informaacijas avoti - pati dziive, kaa arii izdariitie secinaajumi no dazhaadiem rakstiem, anoniimaam un pusanoniimaam intervijaam. Kas tavi? Vai ir kaadi zinaatniskie peetiijumi?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #114 : 2014. gada 07. novembris, 23:11:50 »
Ja tas ir mājiens uz tavu med.izglītību, tad tā manās acīs ir papīra vērtē. Nemūžam tādam mediķim neuzticētu pat skabargu no pirksta izvilkt.
Un man arī ir gluži vienalga, ko tu saki vai uzskati.   :finger:

Atslēdzies Es456

« Atbilde #115 : 2014. gada 07. novembris, 23:39:31 »
Klusas nopūtas, apslēpti glāsti, acu tikšanās,  priekšnojautas - ja piedalās pretēji dzimumi - mīļi. Ja viena dzimuma pārstāvji - nu nez.
Indivīda pastāvēšanas uzdevums - radīt sev līdzīgus. Ja to nevar izveikt bez pretēju dzimumu iesaistīšanas - strupceļš
Vispār vairums diskusijās, kas šodien virmo - sen aizmirsts iemesls, kāpēc tās sākušās. Ar putām un ciniskiem argumentiem ļauži demonstrē, cik ļoti "saprotoši" kļuvuši. Diez, cik laimīgi būtu, ja dēls vai meita.... nevis abstrakts... tur, kaut kur.  Tad nāk teksts - samierinos, atbalstu. Ar laimi nesamierinās...
Varavīksne aicina arī citus sabiedrībā pazīstaus cilvēkus, atklāt savu orientāciju.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #116 : 2014. gada 08. novembris, 11:03:19 »
Man ir praktisks piemērs: tas puika, par kuru stāstīju, kuram viņa geju draugs bija par vecu. Viņs ir no bērnunama, seksuālā izmantošana sākās ap gadiem 12. Tagad modeļu biznesā, kur, ja nepārgulēsi ir visiem pareizajiem dizaineriem un fotogrāfiem, nekur tālāk netiksi. Puisim ir 24, bet nu par pieaugušu es viņu nesauktu. Apmulsis, par sevi nepārliecināts, reizēm agresīvs- prasās pēc ilgstošas psihoterapijas. Kāda būtu viņa "autentiskā" seksuālā identitāte - kas to vairs zina, viņam nav bijusi iespēja to noskaidrot.

Atslēdzies tex

« Atbilde #117 : 2014. gada 08. novembris, 11:12:40 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/krievijas-tankiem-iebrukot-ukraina-putins-parsteidz-ar-sev-netipisku-runu/671783
re, kur vēl viens, mīlestības sludinātājs... jā , jā, tā esot dzīves jēga :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #118 : 2014. gada 08. novembris, 11:16:34 »
Man ir praktisks piemērs: tas puika, par kuru stāstīju, kuram viņa geju draugs bija par vecu. Viņs ir no bērnunama, seksuālā izmantošana sākās ap gadiem 12. Tagad modeļu biznesā, kur, ja nepārgulēsi ir visiem pareizajiem dizaineriem un fotogrāfiem, nekur tālāk netiksi. Puisim ir 24, bet nu par pieaugušu es viņu nesauktu. Apmulsis, par sevi nepārliecināts, reizēm agresīvs- prasās pēc ilgstošas psihoterapijas. Kāda būtu viņa "autentiskā" seksuālā identitāte - kas to vairs zina, viņam nav bijusi iespēja to noskaidrot.
Te vrb tomēr būtu jāizmēž bērnunami, lai tajos nebūtu iespējama seksuāla izmantošana 12 gados?
Turklāt, tā saprotu, ka interesi par meitenēm tā arī nav izrādījis?... vispār nekad? Ja modelis ar kkādiem panākumiem, tad gana glīts droši vien - meitenes un pat vecākas uzturēt gribošas sievietes atrast nebūtu problēma, ja būtu tāda vēlēšanās. Ja nav, nu tad neko... un jā, psihoterapija tiešām noderētu.

Tomēr tā arī nesaprotu, kāpēc 1 izmantošanas gadījums jāsaista ar visu orientāciju? Varbūt n-tās meitenes, kuras bērnībā izmantojuši patēvi un tēvoči, arī galu galā nemaz nebūtu pašas par vīriešiem interesējušās?...
Un tomēr lielais vairums bērnu seksuālo izmantotāju ir hetero vīrieši,kas izmanto meitenes, tas nu gan ir statistikas fakts...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #119 : 2014. gada 08. novembris, 12:08:32 »
Man palika tāds iespaids, ka viņš joprojām jūtas kā bērns- tie džeki jau paši  viņu savāc, tur nekāda iniciatīva nav vajadzīga. Ar dāmām, it sevišķi vecākām, bez pašapziņas nu nekādi :)

Par bērnu izmantotājiem piekrītu. Arī meitenēm agrīna pavedināšana ir trauma, un galu galā - tas ir krimināls nodarījums. Bet tas neatņem viņām iespēju veidot ģimeni un būt par mātēm.