Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11987 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Es456

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #135 : 2014. gada 10. novembris, 14:57:28 »
Jokaina diskusija - aizstāvam savu teorētisko viedokli par lietām, kuras iedomājamies zinam vai redzam atslēgas cauruma formātā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #136 : 2014. gada 10. novembris, 15:06:47 »
Jokaina diskusija - aizstāvam savu teorētisko viedokli par lietām, kuras iedomājamies zinam vai redzam atslēgas cauruma formātā.
Nuuuuu tas gan ir teorētisks spriedelējums, ka visiem te tā pieredze tikai teorētiska. Es to nevienā brīdī neņemtos apgalvot. Kā nekā LGBT esot ap 10%. Cik te jau ir lietotāju, citā tēmā bija statistika? 100? Nu tad 10 no 100 nav teorētiķi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #137 : 2014. gada 10. novembris, 15:07:06 »
Gandrīz fiziska nelabuma sajūta pārņem, lasot, kā tiek apjūsmoti pretdabiski homo dzimumsakari. Davai, tad sasparojieties arī visi pārējie - nekrofīli, zoofīli un kas nu tur vēl, galu galā, būsim taču toleranta sabiedrība, kurā katra "mīlestība" ir atbalstāma, vai tas būtu mironis, suns, kaza vai tējkanna. "forši, plašāka izvēle" !  :evil:
Tikai aiz cieņas pret Spārkas vēlmi "nevemt" foruma diskusijās, nelikšu te to vemjošo smailiju.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #138 : 2014. gada 10. novembris, 15:10:58 »
Varbūt diskusija sevi izsmēlusi?
Diezgan tālu no Rinkēviča aiziets..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #139 : 2014. gada 10. novembris, 15:11:05 »
...un atkal kaadam vienalga, vai cilvji to daea abpuseeji labpraatiigi vai izvaro suni...

...miilji...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #140 : 2014. gada 10. novembris, 15:12:19 »
Tex

Twiteri lasi? Es pasen neesmu lasiijusi, cik noprotu, Shics tur shajaa sakaraa "izceelies"...

Atslēdzies tex

« Atbilde #141 : 2014. gada 10. novembris, 15:16:51 »
Tex

Twiteri lasi? Es pasen neesmu lasiijusi, cik noprotu, Shics tur shajaa sakaraa "izceelies"...
Vsp lasu. Šicam gan nesekoju un viņa "pērles" mani par laimi nav sasniegušas. Tur daudzi "izcēlās"...
@kinskis tweets IMO vislabāk raksturo situāciju: "brīžos, kad daži izlien no skapja, kur slēpjas netradicionāli orientētie, veselas ordas izbirst no skapja, kur slēpjas idioti"...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #142 : 2014. gada 10. novembris, 15:16:59 »
...un atkal kaadam vienalga, vai cilvji to daea abpuseeji labpraatiigi vai izvaro suni...

...miilji...

Kāpēc uzreiz - izvaro? A ja šim tīri labi patīk?  :evil:  Pats lec virsū! I kam daļas?
Miroņiem arī nav pretenziju, bet klusuciešana, kā zināms, ir piekrišana  :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #143 : 2014. gada 10. novembris, 15:20:09 »
Tex

Ko tur par 1 Šicu. Ja ārstu biedrība par gada clv atzīst vai gribot atzīt Stankeviču, kurš izteicies pret kontracepciju, kur nu vēl par orientētajiem...
Ja šis ir kaut daļēji taisnība, tad arī mediķu vidū atpalikušo ir gana vai taiārstu biedrības "galvai" jāvācas pensijā. http://www.curika.lv/blogs/2014/11/3/gada-cilveks-medicina-zbignevs-stankevics

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #144 : 2014. gada 10. novembris, 15:20:57 »
..jaa, kvadra... ...kazi veel bazniicaa sveetkos ej...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #145 : 2014. gada 10. novembris, 15:22:44 »

[/quote]
Vsp lasu. Šicam gan nesekoju un viņa "pērles" mani par laimi nav sasniegušas. Tur daudzi "izcēlās"...
@kinskis tweets IMO vislabāk raksturo situāciju: "brīžos, kad daži izlien no skapja, kur slēpjas netradicionāli orientētie, veselas ordas izbirst no skapja, kur slēpjas idioti"...
[/quote]

Par tiem idiotiem labs    :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #146 : 2014. gada 10. novembris, 15:36:06 »
..jaa, kvadra... ...kazi veel bazniicaa sveetkos ej...
Nē, neeju vis. Ne ikdienā, ne svētkos.
Bet, kā noprotu, tad tavās acīs baznīcā iešana ir smaga atpalicība, bet kroplīga seksuālā orientācija - progresa pazīme. Quo vadis, pasaule...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #147 : 2014. gada 10. novembris, 15:43:19 »
Nee, bazniica it biezhi ir smaga liekuliiba un divkosiiba...

Un citus veel aicina sevi noliegt...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #148 : 2014. gada 10. novembris, 15:44:42 »
nu nezinu... man arī vīrieši patīk  :blushing:

daddy

• Viesi
« Atbilde #149 : 2014. gada 10. novembris, 15:45:09 »
Nee, bazniica it biezhi ir smaga liekuliiba un divkosiiba...
Konkrētāk varētu palūgt? :) bet bez komunistu ideoloģijas. Frāzi "Reliģija ir opijs tautai" jau esam dzirdējuši :D