Autors Tēma: Krievijas propoganda  (Lasīts 1352 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Krievijas propoganda
« : 2017. gada 15. oktobris, 01:37:13 »
Baltic States Between Russia and a Hard Place. Tā kā Broma jociņi par karu var patiesi izrādīties patiesi, un laiks atjaunot savu sportisko formu. Krievija savu  agresīvo uzvedību vienkārši sauc par ikdienas rutīnu. Pat nepiemin, ka NATO ar Krievijas robežu tuvumā pastāvīgi veic manevrus, lai vietējie karavīri labāk sadarbotos ar iebraucējiem.  Šādu faktu noklusēšanu es novērtētu ka klaju dezinformāciju Krievijas kareivju morālā stājas uzlabošanai.   

Atslēdzies Zigfrids

Re: Krievijas propoganda
« Atbilde #1 : 2017. gada 15. oktobris, 10:20:41 »
Klau, godātie latvieši! Atmetiet vienreiz to savu kalpu domāšanu un sāciet reiz aizdomāties par SAVĀM interesēm! Zakoļebalo jau šitais gara vājums jūsos!
Es saprotu, ka tas ir nereāli šobrīd, un no jums to pašreiz nevar prasīt, bet nožēlojamākais ir tas, ka nav pat ne mazākās virzības tajā virzienā. Pat domas par to nav.
Ja latvietis domātu par savām interesēm, tad vieta, kur atrodas ārdurvis tiktu rādīta gan krieviem, gan arī tiem spāņiem, kanādiešiem, poļiem un vēl sazin' kam, kuri šeit Ādažu poligonā sabraukuši. Jums ko? Atkal kā no 1940. līdz 1945. gadam gribas svešu lielvalstu svešu interešu noskaidrošanu savā teritorijā? Neko no vēstures neesat mācījušies? Prātiņa vēl šodien nepietiek? Jā, izdariet vienu mazu analīzi priekš sevis (daudz smadzeņu un īsās atmiņas piepūles tam nevajadzēs). Papētiet vienkārši, kas ir tie, kuri regulāri jūs baida ar Krievijas agresiju! Es sarakstā redzu tikai visādus amerikāņu ģenerāļus (kuriem vienmēr niez dūres), politiķus un vietējos līdzskrējējus tipa Pabriks un tamlīdzīgie.
Sankcijas pret Krieviju? Un? Kāds ir LV ieguvums? Ieguvums ir ar treknu mīnusa zīmi. Sankciju iniciatori ir to jelkā kompensējuši? Nē! Lūk, kalpu domāšana un rīcība visā tās krāšņumā, - "pats staigāšu pliku pakaļu, lai tikai Vašingtonas un Briseles baronlielskungi pie piekrautiem galdiem var sēdēt." "Всё отдам Советскому (Европейскому) Союзу" - teiciens attiecībā uz latviešiem kā bija aktuāls 40 atpakaļ gadus aktuāls, tā neko šai ziņā nav zaudējis arī šodien.
Un jūs neaizmirstiet, ka, ja būsiet uzvarētāju pusē, ar jums neviens nedalīsies. Ja būsiet zaudētāju pusē, tad dabūsiet represijas pēc pilnas programmas. Citādi gandrīz nekad nenotiek.

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 15. oktobris, 10:28:03 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?