Autors Tēma: Reklāmas materiāli pastkastēs  (Lasīts 2531 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Reklāmas materiāli pastkastēs
« : 2017. gada 19. oktobris, 20:00:22 »
Gribu zināt, vai es vienīgā dīvaine, kam nekas nav PRET veikalu reklāmām pastkastē?

Atslēdzies Pifs

Re: Reklāmas materiāli pastkastēs
« Atbilde #1 : 2017. gada 19. oktobris, 20:07:55 »
Tie, kuri plāno savus iepirkumus, un iepērkas lielākoties "uz akcijām", un kuriem ir savs auto, lai izbraukātu visus veikalus,  tie ne tikai neiebilst pret reklāmu bukletiem, bet pat gaida tos un "medī" pa kāpņu telpu. Man zināmas divas tādas dāmītes.
Pati piederu pie reklāmu bukletu pretiniecēm.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2017. gada 19. oktobris, 20:08:20 »
Manam vīram nav - pēta un skata...bet diez vai ko pērk. Man vienalga - pat neapskatos.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2017. gada 19. oktobris, 20:20:57 »
Regulāri esmu gatava nosist maitu, kura piegāna pastkasti. Jo otra maita iemīčkā normālo korespondenci vēl pa virsu - sūds, ka vēstules izskatās kā no pakaļas izvilktas vai kas saburzīts (pamanījās pat bankaskarti salauzt!).
Visus sakost!

« Atbilde #4 : 2017. gada 19. oktobris, 20:22:17 »
Mani arī tie interesē - noder, ja uzzini, ka, piemēram, kādiem mazgāšanas līdzekļiem vai citām lietām, kas var ilgi stāvēt, ir atlaide :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2017. gada 19. oktobris, 20:27:16 »
Nu, cik tad to reklāmu tagad ir - viena pa vairākiem mēnešiem (man jeibogu vairāk nav, varbūt citus vairāk aplaimo?)? Nav jau vairs kā pirms gadiem 20, kad visa pastkaste piebāzta un grīda noklāta. Tā viena man netraucē, gribu - pāršķirstu, avosj pat ko interesantu ieraudzīšu,  negribu - kamīnā pa taisno, no problem. 

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 19. oktobris, 20:36:53 »
Regulāri esmu gatava nosist maitu, kura piegāna pastkasti. Jo otra maita iemīčkā normālo korespondenci vēl pa virsu - sūds, ka vēstules izskatās kā no pakaļas izvilktas vai kas saburzīts (pamanījās pat bankaskarti salauzt!).

Ievies lielāku pastkasti

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2017. gada 19. oktobris, 20:41:26 »
Fūūū..., nomierinājāt. A citādi es te kā balta vārna sajutos. Kādam no maniem kaimiņiem bija ideja aplīmēt visas pastkastes ar cedeli tipa "te reklāmu nemest". Nu un man světs sašutums, pirmkārt, kāpěc visiem, nemaz nejautājot. Jo tā tak mana izvěle, ko gribu saņemt pastkastē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2017. gada 19. oktobris, 20:49:51 »
Man arī nav iebildumu pret reklāmas bukletiem. Paskatos un izmetu. Pastkasti tukšoju katru dienu, bet nekas nenotiktu, ja atvērtu nedēļā reizi. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2017. gada 19. oktobris, 20:50:21 »
Vēlēšanu laiks mani sanikno, pret lielveikalu info nav iebildumu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2017. gada 19. oktobris, 21:11:23 »
Humors, protams, bet šitā caur vělěšanu reklāmu radinieku jaunatklāju. Saikni gan vairs neuzturam - pārāk atšķirìgi esam izrādās.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 19. oktobris, 21:36:51 »
Man nu jau sesto gadu dzīvesvietā ir malkas apkure ... Tas izsaka visu ... Pretenziju nav. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 19. oktobris, 22:20:35 »
esmu redzējusi, ka Mego lapiņas veikalā paņem veselu žūksni

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2017. gada 20. oktobris, 08:24:59 »
Mego lapiņām mīksts papīrs?

Man neviens neko pastkastē lieku nemet. Izņemot retu reizi priekšvēlēšanu noskaņā kaut kādas lapas ar sejām.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2017. gada 20. oktobris, 08:43:35 »
Cik met, tas atkarīgs pat no tā, kurā ielā dzīvo. Man katru dienu ir reklāmas un ne viena vien. Pat neatveru un, ja vīrs nebūtu reklāmu fans, uzliktu uzrakstu, lai nemet.