Autors Tēma: Reklāmas materiāli pastkastēs  (Lasīts 2540 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Reklāmas materiāli pastkastēs
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. oktobris, 09:41:25 »
Man patīk veikalu reklāmas, bet nepatīk reklāmas no veičiem, kurus neapmeklēju, nu, tur....kkādas auto riepas vai veču instrumenti, būves lietas

Bieži gan arī nesanāk pāršķirstīt un tad vairs nav aktuāli. Kā to čupu no paskastes uzstiepju augšā, tāpat arī nosptiepju uz miseni. Vispār jau nenormāli daudz resursu šādi tiek tērēts, viens vājprāts

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. oktobris, 10:48:41 »
Mazās pārtikas veikalu lapiņas pat pielietoju -re, Mego nāk. trešdien cukurs (nu labi, poļu, bet vienalga) 0, 59 kg, šodien tievajai spāņu desai 30% atlaide

Tracina biezie, uz glancētā papīra sadrukātie reklāmu žurnāli, Ķīpsalas izstādēs arī kāds varētu parēķināt, cik t papīra izcūko

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2017. gada 20. oktobris, 11:04:01 »
Aha, vai biezais toijotas katalogs. Vai friziersalona biezais, glancētais.
Labi, ka laukos pastestante brauc ar veļāgu un lieku kravu neved. Jo tie glancētie un krītainie maitas pat lāga nedeg.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 20. oktobris, 11:29:43 »
tur tā lieta -tie visi nonāk pa taisno miskastē. Zaļie šķirotāji varēja pievērsties vispirms reklāmu drukātājiem

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2017. gada 20. oktobris, 20:01:35 »
Fūūū..., nomierinājāt. A citādi es te kā balta vārna sajutos. Kādam no maniem kaimiņiem bija ideja aplīmēt visas pastkastes ar cedeli tipa "te reklāmu nemest". Nu un man světs sašutums, pirmkārt, kāpěc visiem, nemaz nejautājot. Jo tā tak mana izvěle, ko gribu saņemt pastkastē.
Lai viņš aplīmē savu. RNP pat dalīja tās uzlīmes. bet var jau arī ar roku uzrakstīt un pielīmēt pie pastkastes...
Citu gan nevajadzētu.
Es šad tad šo to pašķirstu, bet parasti tas viss ielido turpat kāpņutelpā šim nolūkam noliktajā kastē (laba doma, lai ar reklāmām nebūtu piemētāta visa kāpņutelpa).
Vairums no tām glanzētajām tak nedeg lāgā un vēl pieķēza skursteni...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #20 : 2017. gada 23. oktobris, 09:13:13 »
Mani arī tie interesē - noder, ja uzzini, ka, piemēram, kādiem mazgāšanas līdzekļiem vai citām lietām, kas var ilgi stāvēt, ir atlaide :)
Lai nav jāmedī lapeles pa kāpņutelpām - [size=78%]http://akcijasbuklets.lv/[/size]
Tur ir visu veikalu visi aktuālie bukleti, visu var izpētīt un salīdzināt. Lietoju jau labu laiku - ļoti ērti.  :clap:
Piegānītās pastkastītes mani arī kaitina. Man vēstules neviens neraksta, visi rēķini elektroniski, bet tik un tā visu laiku jāiet tur tīrīt. Lielveikalu bukleti, starp citu, nemaz nav kaitinošākā daļa. Vēl ir lēto interneta provaideru lapiņas, pēc kuru daudzuma liekas, ka tās nes 3x dienā un visādas nezināmas autoskolas. Uz tās makulatūras fona, lielveikalu bukleti paliek gandrīz nemanāmi. Mums gan apsaimniekotājs ir ieviesis pie pastkastītēm lielu makulatūras kasti, kura, kad sakrājas pilna, tiek nogādāta Juglas papīrfabrikai.  :smile: