Autors Tēma: Sporta apavi  (Lasīts 3595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Sporta apavi
« : 2017. gada 19. oktobris, 21:30:08 »
Skriešanai labākie?

Atslēdzies Bobs

Re: Sporta apavi
« Atbilde #1 : 2017. gada 19. oktobris, 21:45:28 »
Pa kādu virsmu un kādos laikapstākļos? Cik garas distances?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2017. gada 19. oktobris, 23:23:26 »
Individuāli jāskatās. Pati šobrīd skrienu ar Asics GT1000.  Veikalā maratons pēc pārbaudes uz trenažiera izvēlējos no pārdevēja ieteiktajiem modeļiem - mani interesēja skriešanai pa asfaltu un trenažieris rādīja, ka kāju šķiebju uz iekšu, līdz ar to ieteica apavus, kas to neļauj darīt. Nebija lētākais variants, taču pārdevēja padomi bija vērā ņemami, katrā ziņā pati būtu pirkusi mazāku izmēru, bet pēc pārdevēja ieteikuma paņēmu 39,5, lai gan ikdienā valkāju 37,5-38.
Skrienu 5, max 10 km.
Starp citu - virs 5 km esmu novērtējusi arī zeķīšu nozīmi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 20. oktobris, 08:19:52 »
man ir 4 pāri dažādu skriešanas apavu. Un viena veida vēl pietrūkst. Lietoju visus. Skrienu daudz un pa dažādām virsmām un dažādos laikapstākļos. Tā kā, Nomade, precizējies lūdzu, apavu un ražotāju ir simtiem, jāzina mazliet tā ideja, kas skries, cik un kur..
Zini kā - ar F1 formulu neviens rallijkrosā nebrauc.. tā pat ar sporta apaviem

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2017. gada 20. oktobris, 09:40:05 »
Zini kā - ar F1 formulu neviens rallijkrosā nebrauc.. tā pat ar sporta apaviem

es i mēms, ka man ir gods ar tādiem skriešanas spečukiem tusēt  :rat: :rat: , kam 4 pāri skriešanas apavu... no otras puses, ja tā padomā, tad savam hobijam cilvēks pēdējo kapeiku atdos, vēl aizņemsies... man piemēram spininga kātu vien 5 veidi, tad vēl garās makšķeres, fīderkāti, bušu kāti...ziemas makšķerītes vesela kaste....

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. novembris, 10:59:46 »

es i mēms, ka man ir gods ar tādiem skriešanas spečukiem tusēt  :rat: :rat: , kam 4 pāri skriešanas apavu... no otras puses, ja tā padomā, tad savam hobijam cilvēks pēdējo kapeiku atdos, vēl aizņemsies... man piemēram spininga kātu vien 5 veidi, tad vēl garās makšķeres, fīderkāti, bušu kāti...ziemas makšķerītes vesela kaste....
un pārlaimīga sieva, ka visa tā baraholka stāv dzīvoklī? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2017. gada 01. novembris, 11:07:33 »

nē, taču!! tam šķūnī ir speciāla nodaļa!! Dzīvoklī (pareizāk sakot) uz balkona stāv tika aktuālais inventārs, nu tas, ko rīt ņems un brauks ;)  nu un kombinezons un termoveļa tiek skalota un dzīvoklī žāvēta un pēc tam skapī ietūcīta :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2017. gada 01. novembris, 11:12:59 »
Ak, jēēē, cik viskā vajag, lai atvestu vienu ķīsēnu.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2017. gada 01. novembris, 11:58:10 »

nē, taču!! tam šķūnī ir speciāla nodaļa!! Dzīvoklī (pareizāk sakot) uz balkona stāv tika aktuālais inventārs, nu tas, ko rīt ņems un brauks ;)  nu un kombinezons un termoveļa tiek skalota un dzīvoklī žāvēta un pēc tam skapī ietūcīta :)
vēl šķūnis jāīrē/jāpērk? :O

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2017. gada 01. novembris, 12:02:43 »

sievai sporta inventāra vēl vairāk

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2017. gada 01. novembris, 12:05:07 »
Ak, jēēē, cik viskā vajag, lai atvestu vienu ķīsēnu.

Toties viņš ir svaigs un ekoloģisks :) nekas, ka pašizmaksa sanāk ~50 eur/kg kā melnajiem ikriem :D 

...es viņu izvāru bujabēzē, kuras 1 porcija frankfurtē maksā 18 eur. A no tāda pēcpusdienas loma 500gr, sanāk vismaz 4-6 lielas porcijas!!
Neteiksim, ka baigā peļņa sanāk, jo bujabēzei arī kāda mīdija, garnele jāpiepērk, vēl viss kas, bet pie savas naudas es palieku... un kur nu vēl kaifs?! :) 

vēl šķūnis jāīrē/jāpērk? :O

šķūnis jāceļ!! man jau 2x nācās paplašināt :)  manta aug augumā (sākumā bija manas un dēla makšķeres, tad pienāca klāt znots ar savu saimniecību...tad 1 mazdēls, tagad arī otram jau sava makšķere ir... vēl jau zemes līdz mežam labs gabals... :D :D