Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66254 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #75 : 2017. gada 20. oktobris, 21:29:54 »
Bet pat tās filmas nemāca, ka sievieti vajag izvarot, ja nu tomēr nav pietiekami gatava.

Jūsu filmās nemēdz būt "nav pietiekami gatava".
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #76 : 2017. gada 20. oktobris, 21:32:20 »

Jūsu filmās nemēdz būt "nav pietiekami gatava".
a) tad jau nav/nevar būt izvarošanas. tēma slēgta. (pasaku pasaulē).
b) rūpīgāk padomā pirms vietniekvārdu lietošanas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #77 : 2017. gada 20. oktobris, 21:33:28 »
Zigi, nu ko tu atkal ņemies? Kopš kura laika filma ir dzīve? Audzini labāk savus dēlus.. un saudzē meitu!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #78 : 2017. gada 20. oktobris, 21:40:52 »
a) tad jau nav/nevar būt izvarošanas. tēma slēgta. (pasaku pasaulē).
b) rūpīgāk padomā pirms vietniekvārdu lietošanas.

Cik man zināms, ir gana daudz cilvēku, kuri tic visam, ko zombokaste rāda. Sākot no jautājumiem "Kas noticis?" līdz savas (jaunās, mūsdienīgās un visādi citādi vislabākās) vērtību sistēmas radīšanai. Un tikai nevajag stāstīt, ka nav tādu, kuras jūsmo par lieliskajiem personāžiem tipa ... Kā nu viņu tur sauca? Ā, Brūka no "Bold and Beautiful" jeb "Hameleonu rotaļas" latviskajā variantā. Vispirms gulēja/apprecējās ar dēlu, pēc tam - tāpat ar bijušā vīra tēvu, bet vēl pēc tam - ar dēla draugu laikam vēl ... Nu, vot, - rietumnieciski, svaigi, jaunajiem apstākļiem piemēroti! Bet virinātājs/trolejbusā onanētājs domā: "Ja viena tāda brūka var ar katru, kurš vien viņai kādu jauku vārdu pasaka, pie tam var tūlīt, uzreiz un jebkurā vietā ... tad kāpēc ar mani viņa nevar?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #79 : 2017. gada 20. oktobris, 21:41:54 »
Zigi, nu ko tu atkal ņemies? Kopš kura laika filma ir dzīve? Audzini labāk savus dēlus.. un saudzē meitu!

Es atkārtoju, ir gana daudz cilvēku, kuri tic un pieņem nekritiski visu, ko viņiem pastumj priekšā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #80 : 2017. gada 20. oktobris, 21:46:38 »
Ā, Brūka no "Bold and Beautiful"
Neesmu skatījusies, bet esmu diezgan droša, ka ar personāžiem, kas pārvietojas trolejbusā, viņa ne tikai negulēja, bet pat nerunāja. Nedomāju, ka mums jāapspriež slimu smadzeņu fantāzijas.

Gandrīz visi grib seksu, bet gandrīz neviens to negrib varmācīgi.
Man pagaidām viss.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #81 : 2017. gada 20. oktobris, 21:48:59 »
Neesmu skatījusies, bet esmu diezgan droša, ka ar personāžiem, kas pārvietojas trolejbusā, viņa ne tikai negulēja, bet pat nerunāja. Nedomāju, ka mums jāapspriež slimu smadzeņu fantāzijas.

Gandrīz visi grib seksu, bet gandrīz neviens to negrib varmācīgi.
Man pagaidām viss.

Nu, jautājumos, "kāpēc?" un "no kurienes viņi uzrodas?", protams var arī neiedziļināties. :) Gaumes lieta. Tvaiku nolaižam ... un viss ir kārtībā. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #82 : 2017. gada 20. oktobris, 21:50:40 »
Nu, jautājumos, "kāpēc?" un "no kurienes viņi uzrodas?", protams var arī neiedziļināties. :)
Šeit Tev taisnība. Vajag iedziļināties.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #83 : 2017. gada 20. oktobris, 21:51:47 »
Zigīt, kad man uzmācās visādi slimi onkuļi, Brūka vēl nebija parādījusies pie apvāršņa.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #84 : 2017. gada 20. oktobris, 21:57:59 »
Kur jūs ņemat tos baisos uzmācīgos vīriešus? Stāv ceļmalās un piesēžas pilns sabtranss? Neesmu es kroksis, savulaik bija mati līdz dibenam, sportoju veču sportā (nē, ne svarcelšanā), mācījos vīriešu specialitātē (automātika un telemehānika) un kursā uz 20 puišiem 2 skuķi, gadiem braucu uz medībām - nekad, nekad nekādu uzmākšanos, gramstīšanos. Flirts bija, abpusējs. Kā tad citādi atradīsi otru pusi?
Toties pēdējā laikā ir nācies rakāties svešā netīrajā veļā. Un par lielu pārsteigumu atklāju, ka ir sievietes, kuras gatavas vīrieti saplosīt, noķengāt, izsmērēt pa sienu, apvemt. "Viņš ir tāds cūka! Viņš man uzmācās ar neķītrībām! Viņš ir perverss izvirtulis!'' Beigās noskaidrojās, ka ''VIŅŠ uz mani TĀ PASKATĪJĀS!". Un? Kas tālāk? "Nu kā? VIŅŠ TĀĀĀĀ PASKATIJĀS!''. Un kas? Caurumu vēderā izskatīja? ''Nē, nu tu esi stulba!''.
Jā, esmu stulba. Ja man kāda skatiens nepatīk, tad tā i pasaku - beidz lūrēt. Vai arī paskatos, kas ar drēbēm nav kartībā.   
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #85 : 2017. gada 20. oktobris, 22:09:48 »
"Nu kā? VIŅŠ TĀĀĀĀ PASKATIJĀS!''. Un kas? Caurumu vēderā izskatīja?   

Camma, tak ar skatienu izģērba un vēl apaugļoja. :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #86 : 2017. gada 20. oktobris, 22:12:25 »
Nūūū, pret svēto garu tak nevar būt nekādu pretenziju!
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #87 : 2017. gada 20. oktobris, 22:24:29 »
Kur jūs ņemat tos baisos uzmācīgos vīriešus?
OK, Latvijas statistiku nez vai kāds vāks, lai arī tendences tviterī un feisbukā ir redzamas.
OK, Latvija nav Amerika, bet neizliksimies, ka pie mums viss ir kārtībā.
Amerikā ir šādi:
The “me too” hashtag exploded on Facebook, Twitter, and Instagram this week after actress Alyssa Milano called for women to use it as a way to illustrate the scope of sexual harassment and sexual assault in the wake of the Harvey Weinstein scandal.

Women—and some men—flooded social media with the hashtags, at times using it to recount instances in which they were abused.

A new ABC News-Washington Post poll out Tuesday shows why the campaign resonated with so many women: sexual harassment, especially in the workplace, is a full-blown epidemic.

It found that more than half of all American women—54%—have experienced “unwanted and inappropriate sexual advances” at some point in their lives. Thirty percent of women have endured such behavior from male colleagues and 25% identified men with sway over their careers as the culprits.
The poll found that, all told, 33 million U.S. women have been sexually harassed—and 14 million sexually abused—in work-related episodes.
Yet nearly all women—95%—report that male perpetrators of such abuse usually go unpunished.
The poll did provide some promising results: 75% of American call workplace sexual harassment a problem, while 64% deem it a “serious” problem—that’s an increase of 11 and 17 percentage points, respectively, since the last similar poll in 2011. But despite wider awareness about sexual harassment in the workplace, it remains prevalent—to an alarming degree.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #88 : 2017. gada 20. oktobris, 23:05:46 »
Ha, ha, ha.
Es neatceros autoru un precīzi neatceros aforismu (varu sameklēt, ja vajag, bet būs krieviski), bet viens ir teicis aptuveni tā (ne vēlāk, kā sešdesmito sākumā): "Amerika ir vienīgā vieta uz Pasaules, kur visaptveroša matriarhāta apstākļos sievietes cīnās par līdztiesību ar vīriešiem." Tais senajos laikos varbūt bija vienīgā. Šodien? Iespējams, ne tuvu ne vienīgā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #89 : 2017. gada 20. oktobris, 23:14:05 »
Ha, ha, ha.
Es neatceros autoru un precīzi neatceros aforismu (varu sameklēt, ja vajag, bet būs krieviski), bet viens ir teicis aptuveni tā (ne vēlāk, kā sešdesmito sākumā): "Amerika ir vienīgā vieta uz Pasaules, kur visaptveroša matriarhāta apstākļos sievietes cīnās par līdztiesību ar vīriešiem." Tais senajos laikos varbūt bija vienīgā. Šodien? Iespējams, ne tuvu ne vienīgā.

Un? Vai mazums murgu mazums cilvēku sarunājuši? :sarcasm:

60.gadu sakums ASV...Tu stādies priekšā?  :sarcasm: