Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66057 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: #Metoo
« Atbilde #90 : 2017. gada 20. oktobris, 23:48:13 »
Reiz sarunā ar kādu kolēģi ar pārsteigumu atklāju, cik dažādi mēs atceramies vēl pavisam nesenu pagātni. T.i. - padlaikus. Viņš - kā leiputriju ar sociālo aizsardzību, niecīgiem komunāiem maksājumiem, bezmaksas medicīnu un izglītību, es - vispārēju preču deficītu, KP ideoloģisko marasmu, naudas trūkumu un slēgtas robežas... It kā par dažādiem laikiem runātu, kam nekā kopīga nav...
Lasot šo diskusiju, mani pārņēma līdzīgas sajūtas - it kā taču pa tām pašām ielām esam staigājušas un tajos pašos trolejbusos braukājušas, bet cik dažādas atmiņas un atšķirīgas pieredzes... Nebiju ne kroksis, nedz arī modele - parasts skuķis, īpaši nepucējos, bet gluži burkā arī nestaigāju. Ilgus gadus izteikti vīriešu kolektīvos strādāju. Un vot nav man palicis prātā, ka kāds būtu baigi uzmācies, nu nav! Varbūt kāds TĀĀ paskatījās, varbūt kāds kaut ko TĀDU pateica, sarunas piparotas ir bijušas,  bet, lai kādu grābstīšanās gadījumu atcerētos, man stipri jāpiedomā... Tātad pagaisis no atmiņas, jo nav bijis psihi traumējošs.  Bieza āda man? Nezinu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #91 : 2017. gada 21. oktobris, 08:22:21 »
Reiz kāda kolēģe pabija ceļojumā - vispirms ASV, tad - Izraēlā.
Ja Amerikā uz ielas raud bērns, visi ies garām un nedod dies sīkajam pieiet vai, ak, šausmas, pieskarties. Pēcāk tak nozavēs par seksuālu uzmākšanos un vardarbību pret mazgadīgo.
Izraēlā atliek kādam iepīkstēties, kā tūlīt varza palīdzētāju būs apkārt - i asaru notrauks, i padzirdīs, i senčus hoš no pazemes izvilks.
Par ko teksts? Par to, ka ir dažāda uztvere. Un tas, ka sievietes izmanto ''seksuālu varmācību'' kā slapju lupatu cīņā ar vīriešiem, tas jau ir perebors! Pašas kliedz visos žurnālos - šitas seksīgs, tāda blūzīte un šitādi stringi. Seksīgs smaids, seksīgs skatiens. Ticiet man, var seksīgi dakšinu uz galda nolikt un kurpes pucēt. VISS ir pataisīts SEKSĪGS. Rezultātā daža laba vairs neatšķir kas ir kas.
Nav runa par klajiem kretīniem un slimniekiem. Arī tādi gadās.
Te jānošķir trīs lietas. Tiešām slimie. Noziedznieki. Flirtējošie.
Pirmos var apkarot kā grib - nekas nelīdz, ja nu baisās zāles vai psihuška.
Otrajiem - jā, tie ir mērķis šim mītūjam.
Trešie - pilnīga norma.
Diemžēl ar seksu apsēstās fidas neatšķir otros no trešajiem.
Ja kas - tā pati Milano seriālā par māsām-raganām valkāja tāāādus ikdienas apģērbiņus, ka bieži varēja nevilkt neko (parējās drostalas tāpat). Tur tak apkārtesošie vīrieši ir no dzelzbetona vai impotenti. Vai uzmācas...
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #92 : 2017. gada 21. oktobris, 09:37:24 »
Reiz sarunā ar kādu kolēģi ar pārsteigumu atklāju, cik dažādi mēs atceramies vēl pavisam nesenu pagātni. T.i. - padlaikus. Viņš - kā leiputriju ar sociālo aizsardzību, niecīgiem komunāiem maksājumiem, bezmaksas medicīnu un izglītību, es - vispārēju preču deficītu, KP ideoloģisko marasmu, naudas trūkumu un slēgtas robežas... It kā par dažādiem laikiem runātu, kam nekā kopīga nav...
Kvadra, Tu precīzi saskatīji šo problēmu!
Šajā tēmà autore ar ko sāka? Ar nepatīkamu locekli trolejbusā un galdnieka vēstuli. Es ar viņu esmu vienās pozīcijās - man riebtos vīrieša loceklis trolejbusā un ārprāts, ja man mīlas vēstuli uzrakstītu galdnieks! :D
saprati? :)
Ar šādām tēmām homoseksuālas būtnes internetā ZONDĒ pēc sev līdzīgiem....ja sieviete šausminās par locekli, tad viņa ir mērķauditorija !
Ok, Kvadra, Tu nevienu lezbieti neinteresē! :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #93 : 2017. gada 21. oktobris, 10:01:57 »
Secinu, ka dažiem te tiešām sviests galvā, jau minētā tumsonība vai kas cits - nezinu. Atpalicība un neinformētība.
Kāds trolejbusos braucošām meitenēm/sievietēm sakars ar to, ka lūk vīrietim ir sava fizioloģija un psiholoģija???? Ja nevari to savu fizioloģiju mierā noturēt, paliec mājās, nomasturbē un tad dodies laukā. Apbrīnojami - atbildību pārcelt uz sievietēm - redz, ne tā ģěrbusies, ne tāda sejas izteiksme. Un kas vēl? Vispār nevajadzěja iet no mājas ārā, nevajadzěja to trolejbusu izvělěties, pasarg dies, biju metru par tuvu kādam piegājusi???? Ne te kāds zina, kā izskatos, ne zina, kā toreiz biju ģêrbusies, bet spriedums gatavs - pati vainīga! Unikāli, nu vienkārši unikāli.
Varu nomierināt - babuļi tiem měrgļiem neinteresē, arī es vairs neiekļaujos mērķgrupā. Ja neesat dzīvě neko tamlīdzīgu piedzīvojušas, priecājieties, vairs jau nespīděs tā "laime". Tas nenozīmě, ka nav jāuztraucas par šo pretīgo parādību kā tādu, kurai ir tendence věrsties plašumā. Un galvenais, měrgļiem rodas arvien lielāka nesodāmības sajūta.
Jā, un tiem, kam nepielec, - maģiskais vārds šajos gadījumos ir ABPUSĔJA PIEKRIŠANA. Ja tādas nav, kas tad šie gadījumi ir, ko? :fryingpan:
Nupat nesen UK ir sodīts latvietis par lūrěšanu zem sieviešu svārkiem. Par ko tad tā diez, jo NEKĀ jau nebija  :sarcasm: bet tas, ka tiek pārkāpts otra cilvěka (sievietes) privātums un fiziska neaizskaramība, tas jau nekas, ja? Piecietīs un aizmirsīs.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #94 : 2017. gada 21. oktobris, 10:37:23 »
NUja, nuja, "vēršas plašumā" un vēl visādi "viena tante teica", lai tikai varētu vēl vairāk veču homoseksuālisma miera ostā iedzīt un pašas pēc tam ar vēl lielāku histēriju bļaut būtu spiestas. Ir kāds dzirdējis kādus līdzīgus tekstus no pasīvajiem gejiem? Es - nē, to biš tie džeki (?) seksuālo uzmākšanos, acīmredzot, izbauda un atzīst par labu esam. Nu, lūk, - viens no iespējamajiem pasākuma mērķiem un pie viena, - piedāvātā izeja normālam vīrišķim, kuru interesē, kas zem svārkiem darās, ja pie tam to visu viņam vēl rāda ... Izeja bez kaunināšanas, apsūdzībām un tiesu procesiem. Es būšu nekorekts un teikšu prasti - muļķes! Ne tās, kuras to iesāk, bet tās, kuras uz tamlīdzīgiem mēsliem pavelkas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #95 : 2017. gada 21. oktobris, 10:43:40 »
Ir kāds dzirdējis kādus līdzīgus tekstus no pasīvajiem gejiem? Es - nē
"Es nē -tātad tā nav" mani šai diskusijā fascinē visvairāk.

"Man tā nav bijis, tātad nekas tāds neeksistē vispār" :faint:
Jā, ir daudz #me too arī no gejiem. Ir arī no hetero vīriešiem. Kas liek domāt, ka viņiem patiktu varmācība?

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. oktobris, 10:52:06 no Spārka »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #96 : 2017. gada 21. oktobris, 10:53:37 »
Es arī protu prasti izteikties, ja vajag , un te nu reiz vajag - idiots.  :coffee:

Nomade - arrrgumenti. arrrgumenti! Lūdzu nelamāties! - Camma (šoreiz - oponente)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. oktobris, 11:45:37 no Camma »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #97 : 2017. gada 21. oktobris, 11:42:41 »
Man patīk uzsvars uz - abpusēja. Nu ko, cilvēce izmirs gaidot to saulaino brīdi, kad abas puses VIENLAIKUS sadosies rociņās un tad saplūdīs vienotā aktā... Kādam tas solis jāsper pirmajam!
Te būs pārsvarā dāmas, kuras uzskata, ka pirmais solis jāsper vīrietim. Un ja nu vairs nesper? Nekad. Jo būs takšu kādai uzmācies!
Dāmas, kuras pašas tendētas spert pirmo soli - kiš! jūs uzmācaties! sievietes tāāā neuzvedas!
Visus sakost!

« Atbilde #98 : 2017. gada 21. oktobris, 13:28:20 »
Kaut kā jums tā diskusija aizgājusi galējībās un pirksts tiek jaukts ar paši zināt ko ;) Ir tomēr starpība, vai tu sajūti TO, kad mājas ballītē virtuvē mīcies ar sev tīkamu džeku pēc aktīva ABPUSĒJA flirta visa vakara garumā, vai no svešinieka pārpildītā trolejbusā, un pie tam nevis vienkārši sajūti, bet notiek arī grābstīšanās un tu esi apmulsusi pusaudze, kurai pat īsti nav skaidrs, kas notiek, tu tikai zini, ka to nevēlies, bet esi tā iespiesta, ka nevari atrauties un skaļi protestēt tev ir kauns. Pieaugušākā vecumā es būtu sarīkojusi skandālu pa visu trolejbusu, tak tie perverti zina, ka jauni skuķi ir viegls upuris un nav riska atrauties. Par laimi, uz mani psihi tas incidents graujošu ietekmi neatstāja. Jācer, ka lielākā daļa cilvēces ir tikpat saprātīga un izmiršana viņai tomēr nedraud :)       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #99 : 2017. gada 21. oktobris, 14:16:22 »
Vo, tikko atcerējos - kkur netā tā pati Milano bija redzama sēžam grimētavā, un vairāki grimētāji-asistenti kaut ko līkņāja ap aktrisīti. Nekas jau nu sevišķs, bet es šo asistentu vietā iesūdzētu kraļu par mentālu izvarošanu, jo kraļa sēdēja ar plikiem pupiem un baroja bērnu! Nedomāju, ka asistentu darba līgumā bija punkts par piespiedu nolūkošanos ''dabisko vajadzību'' apmierināšanā. Un, jā, man riebjas sveši pupi vietā, kur to vismazāk sagaidu!
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #100 : 2017. gada 21. oktobris, 15:56:28 »
Man patīk uzsvars uz - abpusēja. Nu ko, cilvēce izmirs gaidot to saulaino brīdi, kad abas puses VIENLAIKUS sadosies rociņās un tad saplūdīs vienotā aktā... Kādam tas solis jāsper pirmajam!
Te būs pārsvarā dāmas, kuras uzskata, ka pirmais solis jāsper vīrietim. Un ja nu vairs nesper? Nekad. Jo būs takšu kādai uzmācies!
Dāmas, kuras pašas tendētas spert pirmo soli - kiš! jūs uzmācaties! sievietes tāāā neuzvedas!

Tieši tā! Un pilnīgi piekrītu. Glābšu cilvēci un iemācīšu savus dēlus, ka, pirms ko pasāc, no otras puses ir jāsaņem rakstiska piekrišana - dokuments ieplānotajām darbībām. UN kamēr piekrišanas nav, nekāda flirta, komplimentu, bučošanās un mīcīšanās! Vot, bet kraļām takšu atkal nebūs labi! :) Lai gan, ... te pilnīgi der teiciens "Ko pašas gribējāt, to saņēmāt."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #101 : 2017. gada 21. oktobris, 16:39:06 »
Es mazliet tagad sašokējos par arhaisko pasaules uztveri , jo izrādās ka Zevs ir seksuāli aizskāris ļoti daudzas un visas apdāvinājis ar talantiem un fantastiskiem bērniem, par ko tās #metoo sūdzās? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #102 : 2017. gada 21. oktobris, 20:55:47 »
Tumsoņas!

nu jau pilnīgi piekrītu un atbalstu #metoo pat, ja fiziski nav skāris pašu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #103 : 2017. gada 21. oktobris, 22:42:08 »
Nepiekritīšu. "Abpusēja" nenozīmē "vienlaicīga". Kāds vienmēr izrādīs iniciatīvu pirmais. Tradicionāli mēs to gaidām no vīrieša, kaut var būt arī savādāk, nav principiāli.  Un šī iniciatīva ir AICINĀJUMS, PRIEKŠLIKUMS, kas gaida atbildes reakciju un paredz arī otras puses atteikuma tiesības, kuras ir respektējamas.  Sievietei (nu, pieņemsim, ka iniciators bijis vīrietis) nav pienākuma atsaukties kurai katrai iniciatīvai, tikai tāpēc, ka vīrietim kāda tur "fizioloģija" noreaģējusi uz viņas blūzes izgriezumu. Neesam, pardon, akmens laikmetā, kad to, kuru sagribēja, gluži vienkārši pārmeta pār plecu un aizstiepa uz savu alu. Pat, ja tā sieviete pati grib tapt uz alu aizstiepta (seksīgs tūnings!), tad viņai tomēr ir svētas tiesības izvēlēties, KURAM no tēviņiem ļaut sevi stiept.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #104 : 2017. gada 22. oktobris, 00:06:24 »
Mjā, šajā tēma daži viedokļi mani arī pārsteidza... Kaut gan laikam jau zināmā mērā arī nekas tik pārsteidzošs. Šai vardarbībai nav attaisnojuma.