Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66221 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: #Metoo
« Atbilde #135 : 2017. gada 24. oktobris, 11:58:14 »
Nav runa par to, ka ''laimējies''. Perversos tipiņus sodīt var tikai salaužot grēcīgo rociņu. Nav katrai pie sāniem vīrieši-sargātāji. Vēl sūdīgāk, ja sargātājs pats ir perverss maita. Runa ir par ko citu - sabiedrība sirsnīgi apsveic katru, kas kaut 2 gadu vecumā svepstēdams izdveš ''sekisuāls''. Viss tiek pakļauts šim fetišam. Pilnīgi viss! Un visur. Bez jebkādas domāšanas, vai tas ir vietā vai nevietā. Un turpinām braukt.
Nē, neattaisnoju gramstekļus. Bet krist panikā un visus vīriešus saukt par kuiļiem tikai tāpēc, ka fizioloģija nevietā nostrādā - tas būtu neadekvāti.
Tāpat varu tikai apbrīnot sievietes, kuras zina, ka ir tikai kārtējais burts sarakstā, un tomēr guļas apakšā. Darbā, mācībās - nu ja padara sevi par maksāšanas līdzekli - velkom.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. oktobris, 12:03:34 no Camma »
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #136 : 2017. gada 24. oktobris, 11:59:01 »
Minne, ja palasa cosmo forumu, vispār mati ceļas stāvus, jo vairāk tāpēc, ka tur pļāpājošu vidējais vecums kāfi 25-28 gadi vai varbūt pat mazāk.  :faint:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #137 : 2017. gada 24. oktobris, 12:39:32 »
http://lr1.lsm.lv/lv/lr/arhivs/?__uri=lv/lr/arhivs/&channel=1&d=9&m=10&y=2014&page=1
9.oktobris 15.06 Seksuālā audzināšana sabiedrībā, skolā, mājās Biedrība "Sargāsim mūsu bērnus!" nesen nākusi klāja ar paziņojumu, ka skolās mācību saturs tiek pārlieku seksualizēts. Vai tā ir taisnība, vai skolās būtu nepieciešams bērniem mācīt ģimenes veidošanas pamatus, tradicionālās vai netradicionālās ģimenes formas un dzimumlomas?
Noklausamies to raidījumu. Pievēršam uzmanību, kā dāmas kritizē meitenes attieksmi, ko viņai ir iedevuši vecāki.
Viesi:Ķelle Iveta, biedrības "Papardes zieds" valdes priekšsēdētājaTitova Meija Silvija, Biedrības "Vecāki par izglītību" pārstāveRubene Zanda, LU Pedagoģijas fakultātes profesore

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #138 : 2017. gada 24. oktobris, 13:23:18 »
Šī jau ir cita tēma. Jā, mums viss visriņķī ir "seksīgs". Ar nozīmi "kruts"!  Pie iebraukšanas Valmierā manīju pat "seksīgu autoservisu"!  Un es nezinu, kā vispār iespējams nosargāt bērnus no visādām seksuālajām izglītošanām, agrīnas seksulizācijas un kārlīšiem/karlīnītēm. Vienīgi, atsvaram liekot pretim kaut ko citu ģimenē. Cik nu tas iespējams...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #139 : 2017. gada 24. oktobris, 13:47:35 »
Minne, ja palasa cosmo forumu, vispār mati ceļas stāvus, jo vairāk tāpēc, ka tur pļāpājošu vidējais vecums kāfi 25-28 gadi vai varbūt pat mazāk.  :faint:
Tur vidējais vecums pēc dzimšanas datiem apmēram tāds arī ir, bet domāšanas veids par gadiem 10 jaunāks.  :sad_smiley:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #140 : 2017. gada 24. oktobris, 15:43:20 »
Seksuālā vardarbība, protams, nav radusies mūsdienās, kad viss ir "seksīgs", tā ka tas nav cēlonis. Bet, iespējams, viens no veicinošiem faktoriem gan. Bērniem, jauniešiem un vispār nenobriedušiem prātiem tajā visā var nojukt robeža gan attiecībā uz savu, gan citu ķermeņiem un psihi

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #141 : 2017. gada 24. oktobris, 15:49:35 »
Redzi, daddy, ne visām ir tā paveicies ar lielu, drosmīgu un saprātīgi domājošu tēvu/vīrieti/draugu, kurš varētu aizsargāt/parūpēties/atriebt...
principā jau nevajadzētu būt tā, ka sievietes var droši justies tikai tad, ja līdzi ir "personiskā apsardze".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #142 : 2017. gada 24. oktobris, 15:52:01 »
Mūsdienās ir radies jēdziens "seksuālā vardarbība", agrāk droši vien tas saucās "sievietes liktenis"...  :talking: 
jēdziena piepildījums gan vēl nav līdz galam saskaņots, to arī šī diskusija apliecina...bet ok, diskutējam un kļūstam gudrāki!

Nomade - jā, piekrītu!! Arī tā ir sabiedrības "civilizētības" pazīme... tuvajos un ne tik tuavajos austrumos sieviete "lietojamā" vecumā viena pati apkārt nestaigā arī dienā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #143 : 2017. gada 24. oktobris, 16:02:44 »
Es, personiski, runāju par jebkādu seksuālu vardarbību, ne tikai "sieviešu likteni". Arī vīrieši to piedzīvo, bet, protams, tur ir citi procenti un citas izpausmes

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #144 : 2017. gada 24. oktobris, 18:08:50 »
Prātā kāds gadījums iz dzīves, kura sakarā joprojām esmu pārliecināta, ka seksuāli aizskarts bija vīrietis. Piedodiet, ja atkal būs par garu... tāda daba.
Tātad, no visiem Latvijas galiem savākta grupiņa ap 25 cilvēku un mūs uz četrām dienām aizsūtīja kaut kur ellē ratā. Man blakus gadijās kāds jaukums tā ap 24-26 gadu, tā nekas, normāls skuķis, komunikabls, jautrs - pilna pasaule ar tādām. Dienas programma  saspringta. Pirmās dienas atklāšanas pasākumam grupai piešķirtas četras caurlaides. Lozējām, laimīgie aizbrauca, pārējiem iedeva brīvsoli pa pilsētu. Nolēmām paši sarīkot savu atklāšanu viesu telpā, nopirkām šampi, kūkas un laimīgie atskaitījās, par pasākuma norisi. Mēs ar kolēģīti kaut ko klusi čivinājām stūrītī, līdz beidzot viņa man saka, ka jebkurai sievietei nav problēmu dabūt sev jebkuru vīrieti, pasaki man kuru un es pierādīšu. Nav problēmu, es pamāju uz džeku, kas tai brīdī aizrautīgi stāstīja par pasākuma atklāšanu. Un viss... Skuķis ar interesi to aplūkoja. Un sākās tas cirks. Principā, viņa to "paņēma" ar vienu skatienu... neatraujoties, viegli smaidot, bija tāda sajūta, ka viņa to apbrīno. Pie tām, mēs tur bijām ap divdesmit cilvēku, bet tas nostrādāja. Beidzās runāšana, salējām šampi un es redzēju, ka "nolemtais" lēni virzās uz jaukuma pusi. Neatceros pat vai šis ko teica, bet nākošājā mirklī paņēma skuķi aiz rokas un abi pazuda. Uz mūsu istabiņu aizgāju pēdējā un droši vien gudri darīju. Uzreiz sapratu, ka nav jēgas jautāt.;o) Liekas īpaša prieka jaukuma acīs neredzēju, acīs vispār nekas nemainījās. Nekas tur neturpinājās.Iespējams, skuķim gribējās seksu, savādāk par to tēmu nerunātu, džeks vienkārši trāpījās ceļā un kaut kas man joprojām liek domāt, tai vakarā viņš naturāli bija seksuāli aizskarts. Kaut kā tā...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. oktobris, 18:14:14 no olgucis »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #145 : 2017. gada 24. oktobris, 19:17:58 »
Izmantots... vai aizskarts?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #146 : 2017. gada 24. oktobris, 19:23:57 »
paņēma skuķi aiz rokas
Šis novērojums liecina, ka tikai izmantots, ne aizskarts ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #147 : 2017. gada 24. oktobris, 19:28:57 »
pat nezinu... manis prāt, sievišķis vīrietim izveido tādu situāciju, no kuras  tikt ārā ar godu var tikai ar nolaistām biksēm

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #148 : 2017. gada 24. oktobris, 19:43:14 »
Einuei :) tajās biksēs jau jābūt arī kaut kam, eee... darbotiesvarošam, un tas nu bez gribēšanas nebūs piedabūjams uz aktivitāti. Sievietei gan, diemžēl, var neprasīt - gribi vai nē... No negribēšanas nekas "neaizveras". A būtu labi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #149 : 2017. gada 24. oktobris, 20:06:18 »
Emii :D