Prātā kāds gadījums iz dzīves, kura sakarā joprojām esmu pārliecināta, ka seksuāli aizskarts bija vīrietis. Piedodiet, ja atkal būs par garu... tāda daba.
Tātad, no visiem Latvijas galiem savākta grupiņa ap 25 cilvēku un mūs uz četrām dienām aizsūtīja kaut kur ellē ratā. Man blakus gadijās kāds jaukums tā ap 24-26 gadu, tā nekas, normāls skuķis, komunikabls, jautrs - pilna pasaule ar tādām. Dienas programma saspringta. Pirmās dienas atklāšanas pasākumam grupai piešķirtas četras caurlaides. Lozējām, laimīgie aizbrauca, pārējiem iedeva brīvsoli pa pilsētu. Nolēmām paši sarīkot savu atklāšanu viesu telpā, nopirkām šampi, kūkas un laimīgie atskaitījās, par pasākuma norisi. Mēs ar kolēģīti kaut ko klusi čivinājām stūrītī, līdz beidzot viņa man saka, ka jebkurai sievietei nav problēmu dabūt sev jebkuru vīrieti, pasaki man kuru un es pierādīšu. Nav problēmu, es pamāju uz džeku, kas tai brīdī aizrautīgi stāstīja par pasākuma atklāšanu. Un viss... Skuķis ar interesi to aplūkoja. Un sākās tas cirks. Principā, viņa to "paņēma" ar vienu skatienu... neatraujoties, viegli smaidot, bija tāda sajūta, ka viņa to apbrīno. Pie tām, mēs tur bijām ap divdesmit cilvēku, bet tas nostrādāja. Beidzās runāšana, salējām šampi un es redzēju, ka "nolemtais" lēni virzās uz jaukuma pusi. Neatceros pat vai šis ko teica, bet nākošājā mirklī paņēma skuķi aiz rokas un abi pazuda. Uz mūsu istabiņu aizgāju pēdējā un droši vien gudri darīju. Uzreiz sapratu, ka nav jēgas jautāt.;o) Liekas īpaša prieka jaukuma acīs neredzēju, acīs vispār nekas nemainījās. Nekas tur neturpinājās.Iespējams, skuķim gribējās seksu, savādāk par to tēmu nerunātu, džeks vienkārši trāpījās ceļā un kaut kas man joprojām liek domāt, tai vakarā viņš naturāli bija seksuāli aizskarts. Kaut kā tā...