Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66238 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: #Metoo
« Atbilde #240 : 2017. gada 27. oktobris, 14:42:56 »
Ok, šitā, tad šitā. Tātad - ja mēs pašas nezinām, kas Tev liek domāt, ka jūs to zināsiet?  :faint:

tādam cilvēkam, kurš īsti nezin ko vēlas, atliek paļauties uz autoritātēm ;) 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #241 : 2017. gada 27. oktobris, 14:43:06 »
Nez kā varētu ieriebt autošoviem? Tur tak tāāā izmanto sievietes! Pa manam, būtu labāk dažādu sugu kaķus palaiduši gulšņāt uz kapotiem. Citādi aš pretīgi sametās no tās bantītēs iespīlētās gaļas.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #242 : 2017. gada 27. oktobris, 14:44:03 »
Nez kā varētu ieriebt autošoviem? Tur tak tāāā izmanto sievietes! Pa manam, būtu labāk dažādu sugu kaķus palaiduši gulšņāt uz kapotiem. Citādi aš pretīgi sametās no tās bantītēs iespīlētās gaļas.

es riebju pamatīgi - NEPĒRKU tos autiņus. gadiem :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #243 : 2017. gada 27. oktobris, 14:50:09 »
Jā, vēl arī boksu vajag totāli ignorēt - tur arī ringā plikaļa vazājas ar kaut kādu šilti virs galvas.
Ja nu nopietni - tad tiešām ignorēju un izrādu klaju riebumu pret visur izbāztajām plikaļām. Nu riebjas man viņas! Un tā IR mentāla izvarošana katru dienu - sākot no TV un beidzot ar milzu reklāmām par mammas pienu.
P.s. Ar nepacietību gaidu to mirkli, kad sportisti atģidīsies un nometīs savas drēbiskās sakas - īsti olimpieši sportoja kaili!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #244 : 2017. gada 27. oktobris, 14:51:15 »

un daļa no viņām pilnīgi bez maksas ir laimīgas tur iet un gorīties :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #245 : 2017. gada 27. oktobris, 14:53:28 »
UHH, paldies Dievam, ka es nevienu mentāli neizvaroju... uz boksu neeju, un reklāmas par mammas pienu arī neskatos!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #246 : 2017. gada 27. oktobris, 15:01:44 »
Jā, vēl arī boksu vajag totāli ignorēt - tur arī ringā plikaļa vazājas ar kaut kādu šilti virs galvas.
Ja nu nopietni - tad tiešām ignorēju un izrādu klaju riebumu pret visur izbāztajām plikaļām. Nu riebjas man viņas! Un tā IR mentāla izvarošana katru dienu - sākot no TV un beidzot ar milzu reklāmām par mammas pienu.
P.s. Ar nepacietību gaidu to mirkli, kad sportisti atģidīsies un nometīs savas drēbiskās sakas - īsti olimpieši sportoja kaili!

diez cik laimīga būsi, kad parciņā skries garām pliki veči, zvanus vēdinādami

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #247 : 2017. gada 27. oktobris, 15:38:14 »
Nebūtu slikti, ja Nibe aprakstītu - kā tas radu onkulis tieši apgràbstīja to 18 gadīgo meiteni?
..nojaušu, ka tieši tāpat kà daži citi pàri - uzlika rokas uz dibena?...nelīda tak kàjstarpē zem brunčiem?...onkulis gribēja būt moderns, ja Jānis liek Anniņai blakus rokas uz dibena, tad varbūt tās ir jaunās dejas mode? ;)..nu, onkulis no laukiem, negrib izblamēties radu priekšà :D

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #248 : 2017. gada 27. oktobris, 15:50:18 »
Aha, tūlīt ies un aprakstīs. :D

Nu kas tā par modi - man tā nav bijis, tātad tā nav! Situācijas ir visdažādākās un būtu labi pirms katra sparīgā nolieguma padomāt, ka varbūt ir vismazākā iespēja, ka ir kaut kas ārpus sava burbuļa. Priecājieties un līksmojiet, ka ar sev neforšām lietām nav bijis jāsaskarās, bet citiem ta ir!

Un neba jau nu tas ir tikai sviešu dzimumu. Kurš te rakstīja, ka dāma berzējusies gar viņu. Nu šim kungam patika, bet tik grūti iedomāties, ka varētu būt kaudzēm tādu, kuri to negrib un kuriem tas nepatīk??? Bet kurš vecis drīkst teikt, ka bija vardarbība pret viņu. Tak nosmies un apcels līdz 7-tajam augumam!

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #249 : 2017. gada 27. oktobris, 15:59:43 »
Nebūtu slikti, ja Nibe aprakstītu - kā tas radu onkulis tieši apgràbstīja to 18 gadīgo meiteni?
..nojaušu, ka tieši tāpat kà daži citi pàri - uzlika rokas uz dibena?...nelīda tak kàjstarpē zem brunčiem?...onkulis gribēja būt moderns, ja Jānis liek Anniņai blakus rokas uz dibena, tad varbūt tās ir jaunās dejas mode? ;)..nu, onkulis no laukiem, negrib izblamēties radu priekšà :D

Un šāda veida teksti kā reiz ir iemesls, kāpēc liela daļa nerunā :(

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #250 : 2017. gada 27. oktobris, 16:00:54 »
Naivais

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #251 : 2017. gada 27. oktobris, 17:43:38 »
Un vispār - tas varētu būt vēl briesmīgāk, kad īsti nesaprot, it.kā brābstiens ir, it kā nē. Un tā daudzas reizes. Patīkami nav, bet īsti iemesla gāzt arī nav :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #252 : 2017. gada 27. oktobris, 17:56:48 »
ja es būtu ļoti vecs un ar kaļķīti galvā (kurš teica, ka tāds neesmu?), es piebalsotu Zigim un vēl teiktu, - jā, jā, paskatieties vēl FB un Instagram. Bet nekas un neviens nav pār vienu kārti metams. Tāpēc nebūtu forši, ja skaistu sievieti nevarētu uz ielas aplūkot (vai televīzōrā) un precību kandidāti vecāki izvēlētos.

Runa te ir drīzāk par kko citu. Par to, pēc kādiem kritērijiem Tu izvēlies un ar ko apprecies? Ar a) raksturu, audzināšanu un zināšanām vai variants b) - ar ciskām, pupiem un pēcpusi?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #253 : 2017. gada 27. oktobris, 17:58:59 »

Un nē sieviete nav ne tā ģērbusies. NEKAD! Ja viņai ir ērti(gan fiziski, gan emocionāli), tad viņa ir saģērbusies pareizi. Visi(neatkarīgi no dzimuma), kam tas nepatīk(vai pārāk patīk, vai izraisa kādas citas emocijas), drīkst neskatīties uz viņu,

Kautrējos jautāt, uz vīriešiem šis tāpat attiecas?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #254 : 2017. gada 27. oktobris, 18:18:10 »
Es te visu šo palasot, nāku pie viena vienīga slēdziena. Viss iet uz to, ka pēc gadiem X veči pateiks korī: "Mūs arī neinteresē ... un ejiet ka jūs ieskrieties ar savām attiecībām, laulībām, ģimenēm, bērniem un visu pārējo" ... Un viss ... Vieni vienos daudzstāvu kambarīšos seriālus un modes jaunumus lūrēs, otri otros kambarīšos - formulu, hokeju un futbolu ... Kad pēc30gadu lietu "celšana gaismā" sasniegs kritisko masu, un katrs vīrišķis, kuram būs dārgs tas darbs (tā augļi), ko viņš būs ieguldījis, sapratīs, ka ir vai nu viens vai otrs, - sievietes vai nedalīta turība ... Tad ar to arī viss beigsies. Un, ja kāda domā, ka veči nekur neliksies, tad varu apbēdināt, - var pielāgoties un iztikt bez sievietēm ... gan ilgstoši, gan - vispār. :)
Un es gribēšu redzēt, kā valsts tad saskrāpēs naudu nākotnes pensijām. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 27. oktobris, 18:29:03 no Zigfrids »