Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66069 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #285 : 2017. gada 28. oktobris, 22:04:13 »
Vīrietis aprakstītajā gadījumā ir rīkojies tikpat nesaprātīgi, cik sieviete, kura provocē ar savu uzvedību, bet pēc tam brīnās, kāpēc viņu kāds atļāvies apgrābstīt?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #286 : 2017. gada 28. oktobris, 22:04:20 »
Nez' kāpēc nevienai tādai jaunkundzei neliksies dīvaini un nepareizi, ja čalis sadzersies ("dzert, ko mēs gribam"), sarunās visādas kroplības muskuļotiem čaļiem uz ielas un kā sekas - dabūs bietē no viņiem. Nez' tam čalim arī bija tiesības "Iet, kur gribam, ..., kā gribam" un uzvesties, kā gribam?
Ja kāds pālī vāvuļo glupības, vienmēr ir iespēja no viņa aiziet. Ja nav - sauc policiju, ka piesienas ne pa tēmu.
Turklāt - viena indivīda tiesības beidzas tur, kur sākas nākamā. Šādā situācijā iereibušajam ir tiesības būt iereibušam, taču aizskart cita cilvēka cieņu nav tiesību. Tāpēc otram, aizskartajam, ir tiesības konfliktā iesaistīt policiju.
Diezgan pastulbs salīdzinājums vispār, ņemot vērā faktu, ka salīdzini situācijas, kur kāds apzināti un mērķtiecīgi uzmācas ar savu esamību ar tādām, kur kādam vienkārši ir noteikta piegriezuma apģērbs un savs ceļš ejams.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #287 : 2017. gada 28. oktobris, 22:07:06 »
Vīrietis aprakstītajā gadījumā ir rīkojies tikpat nesaprātīgi, cik sieviete, kura provocē ar savu uzvedību, bet pēc tam brīnās, kāpēc viņu kāds atļāvies apgrābstīt?
Šādi teksti provocē mani kraut pa to muti, no kuras tie nāk. Bet, neskatoties uz to, ka esmu gana labi apmācīta cīņas mākslās, lai gar zemi noliktu arī lielu būdu, es sevi savaldu. Domāju "idiots", bet savaldu. Jebšu, gribi teikt, ka tad, ja es ar vienu sitienu salauztu Tev žokli par to, ka Tu runā galīgu sviestu, tas būtu attaisnojošs iemesls miesas bojājumu nodarīšanai?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #288 : 2017. gada 28. oktobris, 22:09:45 »
Ja kāds pālī vāvuļo glupības, vienmēr ir iespēja no viņa aiziet. Ja nav - sauc policiju, ka piesienas ne pa tēmu.
Turklāt - viena indivīda tiesības beidzas tur, kur sākas nākamā. Šādā situācijā iereibušajam ir tiesības būt iereibušam, taču aizskart cita cilvēka cieņu nav tiesību. Tāpēc otram, aizskartajam, ir tiesības konfliktā iesaistīt policiju.
Diezgan pastulbs salīdzinājums vispār, ņemot vērā faktu, ka salīdzini situācijas, kur kāds apzināti un mērķtiecīgi uzmācas ar savu esamību ar tādām, kur kādam vienkārši ir noteikta piegriezuma apģērbs un savs ceļš ejams.

Abos gadījumos - provokācija. Katrā citāda, bet vienalga - provokācija un provokācija. Noteikta piegriezuma apģērbs :) ... un nez' kā izskatās un uzvedas sieviete, kad ir realizējusi savas ievietotajā video Betijas deklarētās tiesības "dzert cik gribam" un "dzert ko gribam"? Paslīdēja garām niansīte, ja? :) Un tas čalis, kuru muskuļotie noslānīja takšu viņaprāt arī "neko tādu nepateica". :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #289 : 2017. gada 28. oktobris, 22:11:34 »

Abos gadījumos - provokācija. Katrā citāda, bet vienalga - provokācija un provokācija.
Inteliģents no idiota atšķiras ar to, kā reaģē uz tādu provokāciju. Tu sludini idiokrātiju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #290 : 2017. gada 28. oktobris, 22:12:34 »
Sviests un sviests

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #291 : 2017. gada 28. oktobris, 22:17:54 »
Inteliģents no idiota atšķiras ar to, kā reaģē uz tādu provokāciju. Tu sludini idiokrātiju.

Nu, tad, vadoties pēc šīs loģikas, mani un Tavi vecāki arī ir idioti. :) Galu galā bērni dzimst tad, kad vīrietis sievieti iekāro. Ja neiekāro, ... :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #292 : 2017. gada 28. oktobris, 22:18:41 »
Ņemot vērā reālo situāciju sabiedrībā un to, ka ir visādas sievietes, visādi vīrieši un visādas situācijas.

Vai šodien, 21.gadsimta sākumā kādam vispār ir pienākums vai tiesības informēt savas pusaudzes par reālo situāciju ar visām tām kārdinājuma, provokācijas un dažādu indivīdu atšķirīgas uztveres lietām?

Un pusaudžus arī.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #293 : 2017. gada 28. oktobris, 22:26:25 »

Šitās "dzeru kogribu" un "dzeru cik gribu" nedrīkst apgrābstīt, ja? :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #294 : 2017. gada 28. oktobris, 22:26:46 »

Nu, tad, vadoties pēc šīs loģikas, mani un Tavi vecāki arī ir idioti. :) Galu galā bērni dzimst tad, kad vīrietis sievieti iekāro. Ja neiekāro, ... :)
Nebrauc galējībās. Dabīgi, ka vīrietis sievieti iekāro un otrādi. Tikai normālā situācijā tiek nonākts pie kopsaucēja, kad tas interesē abus un tad rodamies mēs, nevis tētuki vienpersonīgi pieņem lēmumu, ka mammām svārki par īsu un viss notiek pret viņu gribu. Ir tāda lieta, kā flirts. Manā pieredzē ir gana daudz vīriešu, kas šo spēj pasniegt man patīkami, tā, lai gribētos uz to atbildēt, nevis noaurojas "Tev forša pakaļa, davai nokniebjamies", par fiziski netīkamām darbībām pat nerunājot.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #295 : 2017. gada 28. oktobris, 22:27:16 »
Kamēr būs sievietes, kas uzskatīs, ka vīrietis ir tāds nabaga bezsmadzeņu lopiņš, kas pie labākā gribasspēka nespēj savaldīt instinktus, vīrieši neredzēs iemeslu to darīt. Jo tā tak dabā iekārtots, visi dzīvnieciņi tā dara. Parādiet man vēl vienu dzīvnieku sugu, kas bakstās planšetē un dara to pie auto stūres, tad es pieņemšu to analoģiju. Cilvēku vada domas, nevis tikai pliki instinkti un doma ar domu pietiek, lai turpinātu vai apturētu kādu savu darbību. Tam ar dzimumiem nav nekāda sakara. Pagriezties un aiziet no situācijas - no tās meitenes miņukos ar milzīgo dekoltē, var jebkurš. Tikai, kāpēc gan tas būtu jādara, ja reiz ir gana liela masa, kas arī notikušajā vainos nevis vīrieti, kas to dara, bet auduma gabalus.

Ideālistiska jābūtības filozofija.
Lopiņi ir. Te reāli pastāv dabā.
Visi nekontrolē savus instinktus.
Daļai cilvēku ir pilnīgi vienalga, ko domā sabiedrība.

Alko, narkotiku un situācijas dēļ arī daudz kas notiek pat ar parastiem cilvēkiem.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 28. oktobris, 22:32:25 no Raimonds1 »

Atslēdzies roze

« Atbilde #296 : 2017. gada 28. oktobris, 22:28:36 »

Iekāre ir Ok. Sekss ir ok. Flirts ir ok. OK nav -negribēta uzmākšanās, vardarbība.  Ja nu gadījumā es saku: nnnneeee, hi hi aiii (saldā balstiņā), tas nozīmē, ka es akceptēju notiekošo. Ja es saltā balsī dusmīgi saku NĒ, kas tur nav saprotams?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #297 : 2017. gada 28. oktobris, 22:30:09 »

A kaapeec lai driiksteetu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #298 : 2017. gada 28. oktobris, 22:31:51 »

Te arī ... Novērtējam apģērba griezumu! :)

Atslēdzies roze

« Atbilde #299 : 2017. gada 28. oktobris, 22:32:15 »
Vot, iedomājies. Nedrīkst. Baigais pārsteigums? Tie nav priekšmeti. Viņas ir cilvēki, pat, ja nu no stulbākā gala.
Ja nu Tu gadījumā būtu piedzēries kaut kur atlūzis, tas dotu geju kompānijai tiesības Tevi izvarot?