Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66173 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #300 : 2017. gada 28. oktobris, 22:33:38 »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #301 : 2017. gada 28. oktobris, 22:33:43 »
Šitās "dzeru kogribu" un "dzeru cik gribu" nedrīkst apgrābstīt, ja? :)
Nez, ja vecis jēgu pārdzēris, tad šo drīkst arī paņemt priekšā?

Otrkārt, vai viss, kas zemē mētājas, noteikti jāpaceļ un mutē jāiebāž?! Riebjas veči, kas nevis ar galvu domā, bet galviņu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #302 : 2017. gada 28. oktobris, 22:34:55 »
Izvarot - nēē! Bet nofilmēt un ielikt netā - pa pirmo! Un tad nu pasakiet, ka filmētāji būs vainīgi un privātumu aizskāruši. Nevari pats savas smadzenes (kleitu, pupturi, bikses) savākt, nevaino citus.
Visus sakost!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #303 : 2017. gada 28. oktobris, 22:35:56 »
Stāsts nav par to, vai drīkst un vai var. Skaidrs, ka normāls vecis neaiztiks un parūpēsies, lai to skuķi savāc radi vai atļurbene vai ātrie.

Stāsts ir par to, ka tādā situācijā var blakus nebūt tas normālais vecis.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #304 : 2017. gada 28. oktobris, 22:37:25 »

mani apgrābstīja ... es taču neko tādu nedarīju! :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #305 : 2017. gada 28. oktobris, 22:38:14 »
Izvarot - nēē! Bet nofilmēt un ielikt netā - pa pirmo!
Es gan īsti nezinu, bet vai uz pālī esošajiem neattiecas tas pats likums, kas uz avāriju upuriem - bezpalīdzīgā stāvoklī esošos filmēt nedrīkst?  :confused:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #306 : 2017. gada 28. oktobris, 22:40:07 »
Zigis šovakar pie šprices ticis? :smej:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #307 : 2017. gada 28. oktobris, 22:41:00 »
Ja? Bezpalīdzīgā stāvoklī nezkāpēc iestājas kriminālatbildība par auto vadīšanu, miesas bojājumu nodarīšanu, zādzībām.
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #308 : 2017. gada 28. oktobris, 22:41:31 »

mani apgrābstīja ... es taču neko tādu nedarīju! :)

Tev pasham tieshaam shkjiet, ka shis buutu attaisnojums riiciibai liist, kur Tevi nesauca?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #309 : 2017. gada 28. oktobris, 22:41:43 »

Sākot no 1:05 - vislabākais apģērba griezums, plus "man ir tiesības dzert ko/cik gribu".

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #310 : 2017. gada 28. oktobris, 22:43:52 »
Stāsts nav par to, vai drīkst un vai var. Skaidrs, ka normāls vecis neaiztiks un parūpēsies, lai to skuķi savāc radi vai atļurbene vai ātrie.

Aatrajiem s kakogo perepugu pjani cilvji dajebkaada dzimuma vajadziigi? Kur vinjus likt? Vest pie sevis uz maajaam?

Taa to budzhetu umnjiki garaamgaajeeji izplakaree...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #311 : 2017. gada 28. oktobris, 22:44:06 »

Un viss #metoo stāsts ir tieši par nenormālajiem, kas iedomājas, ka drīkst, lai gan nedrīkst. Sievietes nebūtu apdraudētas, ja vīrieši prastos neizmantot bezpalīdzības stāvokli. Es sev birku #metoo  lielā mērā nevaru pielikt tikai tamdēļ, ka augu vidē, kur pilns ar tādiem idiotiem, tāpēc gan kauties protu, gan citādi sevi aizstāvēt. Labvēlīgā vidē augusi sieviete lielā mērā ir labticīga - viņai nav negatīvās pieredzes, bet gandrīz vienmēr atrodas kāds kretīns, kas to pamana, izmanto situāciju un to pieredzi iedod. Un tas galīgi nav ok. Sievieti nevajag padarīt atkarīgu no vīrieša. Nevajag kaunināt sievieti par to, ka bija viena tajā brīdī, vajag dot pa galvu tiem, kas iedomājas, ka šādās situācijās drīkst izmantot fizisko pārspēku. Ja juridiski, ideāli, bet tos, kam juridiski nevar neko piesiet, nereti maina audzinošs trieciens ar lāpstu tieši pa seju.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #312 : 2017. gada 28. oktobris, 22:44:14 »
O, varētu attaisnot visus izvarotājus, ja šie briesmu lietas pastrādājuši reibumā!
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #313 : 2017. gada 28. oktobris, 22:44:54 »
Kāda mārrutka pēc te tie video???!!!

Ko, tagad likt visus pēc kārtas interneta video ar piedzērušiem večiem?! Un tad?!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #314 : 2017. gada 28. oktobris, 22:46:17 »
Nejaukt attaisnošanu ar viktimoloģiskas uzvedības novēršanu.