Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66246 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #360 : 2017. gada 28. oktobris, 23:58:37 »
Mani nepamet sajūta, ka mēs par atšķirīgām lietām runājam.
Pirmkārt, es neko tādu ne gribu, ne apgalvoju.
Otrkārt, lēmumu būt vardarbīgam pieņēmis tas, kurš ir bijis vardarbīgs

Es runāju tikai un vienīgi par to, ka video redzamais liek domāt, ka apgrābstīšanas/izvarošanas vaininieks ne vienmēr par 100% ir vīrietis un varmāka. Ievietotajos video tās sievietes dara vietām visu, lai viņas apgrābstītu vai izvarotu ... un mēdz atrasties vīrieši, kuri nav spējīgi atteikt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #361 : 2017. gada 28. oktobris, 23:59:00 »
Tak i zapišem - džeki a priori ir mudaki. Tā visas šīs tēmas garumā apgalvo Zigis
Nu, ja ticēt Zigim, tad kāpēc viņš vispār uztraucas par sievietēm  :thinking:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #362 : 2017. gada 29. oktobris, 00:00:17 »
Tak i zapišem - džeki a priori ir mudaki. Tā visas šīs tēmas garumā apgalvo Zigis

Minne, Tu vispār saproti jēdziena "mudaki" jēgu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #363 : 2017. gada 29. oktobris, 00:01:13 »
Dzien un? Skauž ka ne par Tavu?

Un šis bija par tēmu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #364 : 2017. gada 29. oktobris, 00:04:36 »

Es runāju tikai un vienīgi par to, ka video redzamais liek domāt, ka apgrābstīšanas/izvarošanas vaininieks ne vienmēr par 100% ir vīrietis un varmāka. Ievietotajos video tās sievietes dara vietām visu, lai viņas apgrābstītu vai izvarotu ... un mēdz atrasties vīrieši, kuri nav spējīgi atteikt.

Nupat Camma minēja piemēru ar neaizslēgtu dzīvokli vai autiņu - nu, aizmirsa cilvēks, nepadomāja, neiedomājās, kļūdījās, neuzmanījās....neaizslēdza, atstāja vaļā...normāli tiesās taču zagli, kurš pārkāpis otra privatīpašuma tiesības, vai ne?
Un kādēļ gan saistībā ar seksuālo vardarbību drīkst būt citādi?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #365 : 2017. gada 29. oktobris, 00:06:51 »
Nja, kaut kā nesmuki, kad uz personālijām aiziet. Jau palaidu gar ausīm pāris reizes caur puķēm izteiktos mana prāta spēju novērtējumus...
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #366 : 2017. gada 29. oktobris, 00:08:58 »
Nupat Camma minēja piemēru ar neaizslēgtu dzīvokli vai autiņu - nu, aizmirsa cilvēks, nepadomāja, neiedomājās, kļūdījās, neuzmanījās....neaizslēdza, atstāja vaļā...normāli tiesās taču zagli, kurš pārkāpis otra privatīpašuma tiesības, vai ne?
Un kādēļ gan saistībā ar seksuālo vardarbību drīkst būt citādi?

Nu, Tu zini ... Ja Tev no auto izzags 10000 EUR uzņēmuma naudas, tad policisti ierunāsies arī par Tavu nolaidību, ir pārbaudīts, tici vai nē. Sen gan tas bija, bet vienam paziņam no aizslēgta auto kkādas mantas, logu izdauzot aiznesa. Čalis izdomāja, ka pie viena daļa uzņēmuma kases jāuzkarina, - kreisā nauda nekad par skādi nenākot. Vot, policisti tā arī esot pateikuši: "Vari rakstīt to savu naudu, tikai rēķinies ar to, ka var ierosināt tādu te lietu pret tevi pašu."

Atslēdzies Minne

« Atbilde #367 : 2017. gada 29. oktobris, 00:10:40 »

Nu, Tu zini ... Ja Tev no auto izzags 10000 EUR uzņēmuma naudas, tad policisti ierunāsies arī par Tavu nolaidību, ir pārbaudīts, tici vai nē. Sen gan tas bija, bet vienam paziņam no aizslēgta auto kkādas mantas, logu izdauzot aiznesa. Čalis izdomāja, ka pie viena daļa uzņēmuma kases jāuzkarina, - kreisā nauda nekad par skādi nenākot. Vot, policisti tā arī esot pateikuši: "Vari rakstīt to savu naudu, tikai rēķinies ar to, ka var ierosināt tādu te lietu pret tevi pašu."

Neredzu pretrunu. Ļoti pamatoti, manuprāt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #368 : 2017. gada 29. oktobris, 00:11:06 »
Jā, Minne, zagli tiesās, ja noķers. Bet tāpēc Tu tīšuprāt savu mantību uz ielas neatstāsi gan, vai ne? Toties savu tik ļoti neaizskaramo ķermeni izbāzīsi vispārējai apskatei. Moš ieteikt vēl palielināmo stiklu priekšā uzkarināt vai ekrānu uz vēdera ar tiešo video no vagīnas? Lai tak tie vīrieši noonanējas līdz nāvei vārtrūmēs!
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #369 : 2017. gada 29. oktobris, 00:12:07 »
Neredzu pretrunu. Ļoti pamatoti, manuprāt.

Tātad - pārnesam to pašu principu par apzagtā līdzatbildību uz apgrābstīšanas/izvarošanas gadījumiem ... Protams, pretrunas nav.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #370 : 2017. gada 29. oktobris, 00:12:31 »
Tas cepiens, iespējams, ir par to, ka Tevis uzskaitītajos gadījumos upura vainošana nenotiek tādā mērā,  kā seksuālu nodarījumu gadījumos.
Un - noziegums pret personu tomēr smagāk kotējas kā noziegums pret īpašumu.
Un - vai tiešām vajag stāstu par meiteni, kura gāja no mūzikas festivāla (nē, klasiskās mūzikas, ja kas) uz savu auto. Vietējās "zelta jaunatnes" pārstāvji ierāva mašīnā, aizveda uz privātmāju, grupveidā izvaroja. Viņai pēc pārdzīvotā mati izkrita kā pēc ķīmijterapijas, tāpēc labāk nejautājiet, ko tad viņa uz policiju negāja.
Man ir vēl daži šādi stāsti. Un katru no tiem jūs noniecināt un dodat iespēju vēlreiz kam tādam notikt, sakot "gan jau pati vainīga".
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. oktobris, 07:44:43 no Spārka »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #371 : 2017. gada 29. oktobris, 00:13:24 »
Nja....tam vajag lielu fantāziju

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #372 : 2017. gada 29. oktobris, 00:15:47 »
Tas cepiens, iespējams, ir par to, ka Tevis uzskaitītajos gadījumos upura vainošana nenotiek tādā mērā,  kā seksuālu nodarījumu gadījumos.
Un - vai tiešām vajag stāstu par meiteni, kura gāja no mūzikas festivāla (nē, klasiskās mūzikas, ja kas) uz savu auto. Vietējās "zelta jaunatnes" pārstāvji ierāva mašīnā, aizveda uz privātmāju, grupveidā izvaroja. Viņai pēc pārdzīvotā mati izkrita kā pēc ķīmijterapijas, tāpēc labāk nejautājiet, ko tad viņa uz policiju negāja.
Man ir vēl daži šādi stāsti. Un katru no tiem jūs nonieciniet un dodiet iespēju vēlreiz kam tādam notikt, sakot "gan jau pati vainīga".

Analoģiju ar zādzību Minne aizsāka, - es tikai atbildēju.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #373 : 2017. gada 29. oktobris, 00:16:54 »
Nu atkal viss čupā - maitas pēc definīcijas nevajag jaukt ar ko pavisam citu.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #374 : 2017. gada 29. oktobris, 00:22:04 »
Man ir vēl daži šādi stāsti. Un katru no tiem jūs nonieciniet un dodiet iespēju vēlreiz kam tādam notikt, sakot "gan jau pati vainīga".

Redzēji vienā no video, kā tantuks bļāva un piedzērušos sievišķi, kura jau gandrīz uz locekļa bija pati uzlīdusi jau? Redzēji, kā bļāva, lai savāc un noslēpj savus labumus? Pie mums tā plaši pieņemts darīt? Domāju, ka nē. Nu, redzi, no šajienes arī rodas tie "gan jau ..."