Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66119 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #465 : 2017. gada 30. oktobris, 19:07:09 »
Bulshits taada veidlapa... vnm var pateikt, ka piespieda parakstiit...

Pateiks, ka piespieda, - iesim pie notāra vai slēgsim vienošanos 3 liecinieku klātbūtnē.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #466 : 2017. gada 30. oktobris, 19:26:48 »

Būtu Vainšteinam tagad tāds lapiņas: "Es, .... , piekrītu tam un tam apmaiņā pret V. kunga centieniem iekārtot tā, lai es tiktu izvēlēta par galvenās lomas tēlotāju kinolentē "Nosaukums"" ... kas zina, moš tāda metoo vispār nebūtu un visas tās apgrābstītās kaunīgi klusētu lupatiņā. :) Precedents rada un radīs iespējamo apsūdzēto nodrošināšanos. :) Ir kādi citi varianti? Un kāpēc tādi nievājoši vārdi "trivializēt" un "banalizēt"? Dotās tēmas attīstības gaismā priecājusies būtu par to, ka cilvēks par varmāku negrib kļūt nekādā veidā. Pat - nejauši. Parakstījām līgumu, un - aiziet! Sievietes vēlmes ņemtas vērā tā, ka labāk to y izdarīt nevar. Rakstiski, neatstājot nekādas iespējas pārpratumiem un nejaušībām.

Kad pārstāsi sistemātiski lietot vārdu "visas tās apgrābstītās", tad varbūt beigšu uzskatīt par trivializēšanu Tavus un Tev līdzīgi rakstītos demagoģiskos tekstus, ok? Neba jau svētais gars viņas/mūs apgrābstījis un ne tikai.

Un ar līgumu nu tak uz priekšu, sāc jau šovakar ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #467 : 2017. gada 30. oktobris, 19:33:16 »

Pateiks, ka piespieda, - iesim pie notāra vai slēgsim vienošanos 3 liecinieku klātbūtnē.

Cik ar taadu slimu ielaidiisies, kas pirms sexa notaaru meklee...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #468 : 2017. gada 30. oktobris, 19:42:30 »
Cik ar taadu slimu ielaidiisies, kas pirms sexa notaaru meklee...

Ja pretī ir slims cilvēks, kurš pēc 20 gadiem sāk stāstīt, ka viņam kāds kkad kkur uzmācies, tad kas atliek? Jānodrošinās juridiski pret šadām nejaušībām. Un jo vairāk būs nākotnē līdzīgu procesu, jo vairāk būs "slimo, kuri pirms sexa notāru meklē." Vai arī depresīvo, agresīvo vai pašnāvnieku.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #469 : 2017. gada 30. oktobris, 21:24:02 »
Atsauc atminjaa Sheldonu no Big Bang Theory- a ti tochno etogo hochesh? Mozhet ja bistro kontraktik v internete naidu?

:D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #470 : 2017. gada 31. oktobris, 01:05:04 »
#metoo sakara jauns skandāls Kevins Speicijs esot seksuāli aizskaris Antoniju Rapu (viendzimuma attiecību piekritēju), kas viņu ļoti sāpinājis, dodot padomus par seksuālo dzīvi! Kevins atrunājas ka neko tādu neatceras!
https://www.buzzfeed.com/adambvary/anthony-rapp-kevin-spacey-made-sexual-advance-when-i-was-14?utm_term=.fq920XgNY#.hlq921zO5   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #471 : 2017. gada 05. novembris, 03:27:10 »
#Metoo Seksa skandālā ierauto Kevinu Speisiju atlaiž no ''Kāršu namiņa''. Kā jau agrāk es rakstīju Kevinu seksuālā uzmācība apsūdzēja Antonijs Raps. :)
Save

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #472 : 2017. gada 05. novembris, 08:13:59 »
Taa tagad buus jauna mode- piemineet 30 gadus senuß greekus...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #473 : 2017. gada 05. novembris, 14:40:50 »
"Eiropas Savienības cilvēktiesību aģentūra (FRA) apsekojumā par 2012. - 2014.gadu secinājusi, ka kopumā fizisku vai seksuālu vardarbību savas dzīves laikā piedzīvojušas 67% sieviešu.

3,7 miljoni sieviešu ar seksuālu vardarbību saskārušās pēdējā gada laikā - tie ir 2% dāmu vecumā no 18-74 gadiem. Starp Baltijas valstīm tieši Latvija negatīvi izceļas - pie mums fiziska un/vai seksuāla vardarbība ir izplatītāka nekā Lietuvā vai Igaunijā, liecina FRA dati."

Dikti jau nu neglaimojoši fakti par Latviju.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #474 : 2017. gada 05. novembris, 16:37:48 »
Man prasaas noshkjirt vardarbiibu no uzmaakshanaas...
Ja uzmaakshanos dazhaadaas taas pakaapees pieliidzinaas vardarbiibai, tad toch paraksts jaaprasa pirms uzmaniibu izraadiit...
IRLaa piedziivotas situaacijas, kad uzmaniibas pieraadiijumus neirotiskas sievietes klasificee par vardarbiibu un aptaujaa toch kjekseetu, ka bijusi vardarbiiba...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #475 : 2017. gada 05. novembris, 19:52:17 »
inešuk, tādēļ objektivitātes dēļ, aptaujas veicot, iepriekš izveido reprezentatīvās izlases kritērijus

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #476 : 2017. gada 05. novembris, 20:15:52 »
inešuk, tādēļ objektivitātes dēļ, aptaujas veicot, iepriekš izveido reprezentatīvās izlases kritērijus
Es nedomāju, ka šīs iestādes objektivitāte ir normāls, jo gan jau cilvēktiesības  Latvijā pēta ar domu dabūt grantus un atvērt tur nezin kādas atbalsta programmas par ES līdzekļiem :-)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #477 : 2017. gada 10. novembris, 01:10:04 »
Bet tikmēr #metoo ir sasniedzis jaunu orbītu: Holivudā ir arī vardarbīgi pedofili.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #478 : 2017. gada 03. decembris, 21:46:12 »
Re, LTV uzliek mīksto uz #meetoo ! :)
Rāda Vainsteina filmu "Karaļa runa" .
Cik mūsu nodokļu maksàtàju eiro ieripos tam "briesmonim"? :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #479 : 2017. gada 03. decembris, 22:37:30 »
Re, LTV uzliek mīksto uz #meetoo ! :)
Rāda Vainsteina filmu "Karaļa runa" .
Cik mūsu nodokļu maksàtàju eiro ieripos tam "briesmonim"? :D