Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66160 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: #Metoo
« Atbilde #510 : 2020. gada 14. decembris, 18:13:59 »
Es nezinu tàdas ģimenes,bet nesaku, ka nav. Tàs sievietes, kas pacieš, liekas tik neizprotamas..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #511 : 2020. gada 14. decembris, 19:18:28 »
Viegli jau pateikt - aizej. A uz kurieni, uz ielas? Un ja vēl ar bērniem. Labi, ja ir tuvinieki, vecāki, kas sauc pie sevis, a ja nav?
ja ir bijusi pirmā varmācība, tad var jau sagatavoties otrai....kā tā Lārsona meitene ar pūķa tetovējumu, kad advokāts/aizbildnis viņu izvaroja, tad uz nākošo reizi viss tika nofilmēts...un varmāka tika apturēts, jo bija kompromats...nu, un tad dot izvēli - vai uz cietumu vai izpildi to, ko pieprasa cietušā...protams, laulātiem tas nav tā kā Lizbetes gadījumā, bet uztaisīt kompromatu vajag...arī tiesā noderēs

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #512 : 2020. gada 14. decembris, 19:23:09 »
Tās reklāmas ir tādas, ka tās noskatoties, ir jājūt līdzi sievietēm.
Tomēr tas nav viss stāsts.
Piemēram, kā tāda sieviete satiekas ar tādiem vīriešiem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #513 : 2020. gada 14. decembris, 20:56:08 »
aga ..atkal tas pats stāsts ,kad spriež tie, kas paši nav pat tuvumā stāvējuši.... :evil:
un galvenais pašausmināties ,kur tādas rodas bez pašapziņas utt...vajag tak būt pareizam un iet pa pareizo taku un vēlams bez kļūdām ..
p.s nāk prātā manas blogotavas diskusija, pašā pirmsākumā ...kur visi bija tIIK pareizi un nekādi nesaprata kur es varu tik stulbi rīkoties... :bricks:

tolaik atrada problēmas audzināšanā (broņa..nemīletos bērnus piesauca) un ko tik vēl ne...
tikai tagad saprotu,ka pa lielam problēmas vienmēr !!! ir bijušas no atšķirīgās lietu uztveres.
tagad, kad es to zinu ,man vairs negadītos tādi kāzusi..kā jaunībā
bet nu nekas , es varu teikt..ka esmu daudz kur pabijusi :D

arī vardarbīgās attiecībās..kuras nebija klasiski vardarbīgas ... nesita jau nepar ko :)... bet par ko ,varēja atrast...šobrīd es saprotu,ka pati provocēju.. bet provocēju neapzinati, Jo es domāju citādi un manas rīcības bieži vien ir citādas, pārprotamas, nekā vairumam.Un tas kādu var izbesīt ..nu tā kkā. es neatteisnoju sitējus vai citādus varmākas...bet es varu saprast iemeslus ...

pārsvarā, saprotu abas puses(vēl aizvien nezinu kur šo īpašību varētu izmantot  :scratch: )
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #514 : 2020. gada 14. decembris, 21:17:43 »
Vēl viens tabu teiciens - sieviete pati provocē.
Vecim nav tiesību sist sievieti, lai kā viņa "provocē".

Situācija - vecis jau ir agrāk izpaudies ar apsaukāšanos, noniecināšanu, lamāšanu, grūstīšanos, pēdējā laikā bieži dzer.
Atnācis sadzēries, jau uzvilkts. Sieviete nekur nav aizgājusi. Draudzenes samāca skaidrot attiecības!
Kas tas ir? Situācijai neatbilstoša uzvedība.
https://www.gramatnicaglobuss.lv/gramatas/filozofija-psihologija/psihologija/kapec-vins-ta-dara
te var palasīt, kā var interpretēt veču agresiju
provokācija ir tabu vārds

Atslēdzies sanda

« Atbilde #515 : 2020. gada 14. decembris, 23:12:46 »
Atceros gadījumu pirms 30 gadiem.
Padotais saņēma nosacītu sodu par auna zādzību, neizskatījās pēc viņa darbības, saņēmu paskaidrojumu - jāglābj draugs, kuram nosacīts sods par ļaunprātīgu huligānismu.
Man no tā drauga iekšēji bija bail, gļēvāka rakstura cilvēku viņš varēja pakļaut.
Draugam bija sieva, kuru viņš teicās mīlot. Sieva gribēja aiziet no viņa, viņš tādā gadījumā solīja nogalināt, kas man šķita ticami. Viņš bija greizsirdīgs.
Nu tad ap Ziemassvētkiem, kad biju jau prom no tās vietas, pienāca ziņa, ka viņš sievu esot nodūris. Meitai bija 6 gadi.
Pirmo sodu viņš saņēma par to, ka bija rāpies sievas darba vietā pa logu ar nazi zobos.
Viņam vajadzēja reāli sēdēt cietumā, bet padotais uzņēmās visu vainu.
Tad sapratu, dažreiz aiziet nav vienkārši, bet tas jādara.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #516 : 2020. gada 15. decembris, 11:38:29 »
Raimond-  kāds di@sā tabu vārds  :confused:

kāpēc lai tas būtu tabu vārds, ja es to tagad izmantoju aprakstot savu situāciju un apzinoties cēloņus/sekas pēc gandrīz 25.gadiem.

Un sievietes ir maitas(tagad lai neskrien bars ar pannām , tas NEBIJA vispārinājums)..viņas māk un zin kā večus tīt un locīt..gan apzināti ,gan neapzināti tīri intuitīvā līmenī... gadās ,ka es iekšeji esmu agresīvā veča pusē(gadās  :?: ) un nestāstiet man par vienmēr baltajām un pūkainajām abižotajām pelītēm.
es laikam parāvu deķi uz otru pusi...  :confused:

bet gribēju tikai teikt, ka nekad nav melns un balts. vainīgs vei nevainīgs. šajos gadījumos abi ir līdzvainīgi....un vienmer ir iespēja abām pusēm atkaapties, ja tas nenotiek, tad kkas nav atrisināts un tur tāda iejaukšanas no malas, aļa reklamiņas ..ir kā pīlei ūdens...acu atvēršana tā nenotiek  :n+:

acīm jāveras pašām , tikai tad ir jēga

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #517 : 2020. gada 15. decembris, 12:22:00 »
Tam nabaga provocētajam agresoram vienīgā izeja jau kļūt vardarbīgam? Napadziņš...arī opcija pamest šādas attiecības nepastāv? Nu traki...

Atslēdzies reno

« Atbilde #518 : 2020. gada 15. decembris, 12:34:22 »
Mellenei dīvains domu gājiens. Ja trauslo vīrieša psihi provocē, nu, kā var nesist?!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #519 : 2020. gada 15. decembris, 14:43:39 »
Mellenei dīvains domu gājiens. Ja trauslo vīrieša psihi provocē, nu, kā var nesist?!
Kā tad veidojas attiecības?   
Tās, kuras ir vienas nakts romāns, ir vīrieša stratēģija un uzvara, bet tās, kuras beidzas ar kāzām, ir sievietes stratēģija un uzvara! :mrgr:     
Pēc vienas nakts romāna sieviete jūtas piečakarēta un izlietota, bet lai rastos konflikts - ķer vēju laukā!...vai precīzāk, to puisi....   
Taču, ja uzvar sievietes stratēģija , un vīrietim nokrīt rozā brilles , tad ir divi varianti - pirmais, ka viss ok, viņš saprot, ka ir laimīgi iekritis - gan sieviete pareizā, gan dzīve izdevusies....taču otrajā variantā vīrietis saprot, ka savu iegribu dēļ ir nokļuvis slazdā....   
Nekad neesmu sitis, bet vīrieši māk risināt situāciju ar spēku...esi slazdā, tad laukā ne ar viltu, bet rupju spēku....

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #520 : 2020. gada 15. decembris, 14:55:44 »
Tam nabaga provocētajam agresoram vienīgā izeja jau kļūt vardarbīgam? Napadziņš...arī opcija pamest šādas attiecības nepastāv? Nu traki...

Jauns alkoholiķis.
Bērnības ne/audzināšanas sekas.
Agresīvs/promesošs alkoholiķis tēvs.
Manipulējoša.psiholoģiskislēptiagresīvaun/vai depresīva/alkoholiķe māte. Vecāki Īrijā, audzina tante, māsa, vecmāmiņa un veselīgā mikrorajona vide.
Skolas mobings vairāku gadu garumā.
Sieva - samīlējusies/mukusi no disfunkcionālas ģimenes pie pirmā, kas izrādījis sapratni, samīļojis, gribējis seksu. Vai vispār patīk "sliktie" puiši.
Pirmā grūtniecība pēc 2 nedēļu iepazīšanās.

Kurā brīdī un uz kuriem stāsta dalībniekiem būtu jāiedarbojas sabiedrībai/skolai/reklāmām?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #521 : 2020. gada 15. decembris, 20:11:19 »
Nekad neesmu sitis, bet vīrieši māk risināt situāciju ar spēku...esi slazdā, tad laukā ne ar viltu, bet rupju spēku....

Par to, ka māk, nešaubos... Ja smadzeņu maz un beidzas argumenti, var vicināt dūres...
Zini, varmākas nevis laužas no "slazda" laukā, bet nelaiž no slazda laukā savu upuri. Tās ir kontrolējošas attiecības no varmākas puses. Ja damsis tomēr pamet šīs attiecības, varmāka atrot nākamo upuri.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #522 : 2020. gada 15. decembris, 20:44:44 »
Vai Nakata kngs domā, ka Ivanovs, piemēram, arī bija ''noķerts slazdā'', ka slazdā noķēra no zemākām aprindām tos, kas uzbrūk bij. sievai un viņas jaunajam partnerim, kas nereti aprakstīts kriminālziņās. Viņi sevi uzskata par privātīpašniekiem.
Man bija pazīstams vīrietis, uz mīlestību nespējīgs,bet it kā "sita man kanti", pret mani agresiju nevērsa, bet pret vīriešiem manā tuvumā un pat manām draudzenēm, turēju un turu viņu drošā attālumā, ne pārāk tālā, bet pietiekošā.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #523 : 2020. gada 15. decembris, 20:47:20 »
Vardarbība nav attaisnojama un ir sodāma.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #524 : 2020. gada 15. decembris, 20:50:00 »
Kā tad veidojas attiecības?   
Tās, kuras ir vienas nakts romāns, ir vīrieša stratēģija un uzvara, ...
Kā gan atsevišķiem vīriešiem patīk sev glaimot.