Autors Tēma: latv.filma Pirmdzimtais  (Lasīts 1765 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

latv.filma Pirmdzimtais
« : 2017. gada 26. oktobris, 10:55:08 »
Pirmdzimtais tūlīt tiks noņemts no kinoteātru repertuāra.
Tiešām nav viedokļa par Kaspara Znotiņa un Maijas Doveikas tēlojumu?
Ko sakiet par Aiku Karapetjanu un pašu filmu? :)

Atslēdzies nakata kngs

Re: latv.filma Pirmdzimtais
« Atbilde #1 : 2017. gada 27. oktobris, 10:27:00 »
Kas nokavēts, tas nokavēts...filma vairs nav uz lielā ekrāna.
Šo kinodarbu saprast "ar ādu" varēja tikai uz lielā ekrāna ar attiecīgu skaņas, mūzikas noformējumu un, protams, ar izmēru, kā filma nāk pie tevis..
Filma ir par bailēm, tàdas filmas skatīšanos, lai izjustu, vajag lielas acis - "bailēm lielas acis" un noteikti vajag tumsu filmas skatīšanās laikā, lai kaut mazākais troksnītis, nesaprotama čaboņa jums aiz muguras - filmas effekts, ļauj jums pašam izjust kaut drusk no tā , ko izjūt filmas varoņi.
Filma nav šausmene, filma ir par diezgan parastām bailēm, ar kurām katrs no mums ir saskāries...nakts uz ielas un sekotājs, auto iestrēgst nekurienē un mobilajam nav zonas, lai lūgtu kàdam palīdzību...mežā dzīvnieka (bīstama) elsas utt..
Bailes to visu padara lielāku un bīstamāku.
Znotiņš lielisks. Tas viņa varoņa teiciens - " ..un atdod pulksteni!", varētu kļūt par mūsu kinoklasikas citātu! :)
Znotiņš ir ,manuprāt, galvenais kandidāts uz Lielo Kristapu 2017 kā vīriešu lomas tēlotājs...Mārtiņš Vilsons ar vectèva lomu šoreiz zaudēs.
Bet man jau ,protams, vienmēr vislabāk patīk aktrises. Maija Doveika ir brīnišķīga šajà tēlā! Esmu iemīlējies viņā un pagalam! :)...nu, tāds sievišķīgais kokteilis - ragana un dieviete - divi vienā, un arī normāla sieviete, kura lieliski izskatās gan seksa ainās, gan kašķējoties un provocējot! ..ehh, Maija! :)
Bet Lielo Kristapu gan laikam nedabūt, to politkorekti atdos Melānijas aktrisei..
Filma lieliska, varbūt ir pretenzijas pret scenāriju, ko rakstījis pats režisors, bet varbūt tā ir Aika iecere - fantazēt pašiem,- kā tad tur ir...un tā kà bailēm ir lielas acis, tad skatītājs var velns ko safantazēt! :D
Filma nav baudāma ne tv, ne datorā ..vienkārši neiesaku, jo neko nesapratīsiet no bailēm, kuras nejutīsiet..nu, aktierus gan var novērtēt :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2017. gada 27. oktobris, 10:31:30 »
Neticu, ka filma netiks vairs rādīta. Es taču nepaguvu noskatīties :nam:

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2017. gada 27. oktobris, 10:35:10 »
Paskatījos. Novembrī ir Splendidā. Tur vismaz nerīs aiz muguras un blakus.

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2017. gada 27. oktobris, 11:00:08 »
O, Kinobizē arī Pirmdzimtais. Nu, ja vajag baiļu pastiprinātāju, tad jāiet uz Kinobizi :thumbsup:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2017. gada 27. oktobris, 12:02:05 »
o jā, noteikti vajag izvēlēties Kinobizi, tur pie burvīgi autentiskas zāles vēl atbalstīsiet mazo kino attīstītāju! Tas būs tiešām labs darbs! Viņi jau pāris gadus strādā Elizabetes ielā, esmu tur bijusi.

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2017. gada 03. novembris, 21:07:41 »
Biju uz filmu Kinobizē. Pats kino - nosaukums varētu būt Adamsu zāle. Melni griesti, 2 lampas, kurām caurvijas zirnekļtīkla tīmeklīši.

Filma - teiksim tā -interesanta. Man patika. Un patika arī tā iemesla dēļ, ka šo filmu var dažādi traktēt. Es pat neteiktu, ka filma ir par bailēm. Kaut gan arī par tām ir. Man šķita, ka filma ir par cilvēka "iekšām", kad ir pārkāpts slieksnis. Varbūt par dēmoniem cilvēkā? Beigu beigās - nogalināt kādu - tas nav burgeri apēst.

Vispār labprāt parunātu - kā katrs šo filmu uztvēris, kā izskaidro.

Un pa TV šo filmu skatīties - nu laikam gan nevajag.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 14. oktobris, 12:31:36 »
Vakar LTV rādīja!Kaut ar Dip mums viedokļi sakrita, ka pa tv nebūs labi, bet varbūt kāds skatījās un ir savas domas, idejas?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2018. gada 14. oktobris, 12:58:18 »
Piefiksēju vakar, bet diemžēl man nerādīja, noteikti būtu skatījusies