Autors Tēma: Gāzes iekārtas utilizācija  (Lasīts 5831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Gāzes iekārtas utilizācija
« Atbilde #15 : 2014. gada 10. novembris, 10:50:29 »
a Tu uz ekoosta.lv Tvaika ielā esi zvanījis? Varbūt viņiem var atdot?

Pakalpojumi privātpersonām:
http://ekoosta.lv/lv/pakalpojumi/privatpersonam

Nekur nav pat pieminēts kaut kas par gāzi. It kā nav iemesla šiem uzmākties ar savām problēmām. Nav man ne eļļas, ne riepas, ne filtri ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 10. novembris, 11:04:05 »
tur bija maģiskie vārdiņi "u.c." - kas ļauj Tev vismaz mēģināt. Ja pats neko nemēģināsi pasākt, toč vienunakt meteorīts uzkritīs Tavai garāžai.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2014. gada 10. novembris, 14:07:05 »
a to draņķi nevar vienkārši izlaist atmosfērā? Nu, drusku pasmirdēs un ozonā mazs caurumiņš, citādi jau nekas.

Tev ir nojausma kā smird 40l gāzes?  :talking: Visu mikrorajonu vajadzēs evakuēt...  :phone:
Minu... Nevar pavērt pavisam, pavisam mazliet? Tā lai tie 40l izplūstu, piemēram, pa nedēļu. Tie daži grami stundā droši vien nevienam netraucēs. Tik jāuzmana, lai kāds idiots ar špicku vai cīgu tuvumā negadās ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #18 : 2014. gada 10. novembris, 14:24:42 »
Lūk, intelektuāļiem problēmas  :talking:  Vienkāršs brāļutautas pārstāvis būtu iesviedis mežā un juties laimīgs :mao:  Pavasarī talcinieki uzietu gaisā ar visu sarūsējušo balonu

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2014. gada 10. novembris, 15:55:45 »
Lūk, arī padomāju tajā virzienā... un piedāvāju risinājumu, kas pūles neparasa: noliec biku nostāk no savas garāžas, it kā garāžā nebūtu vietas un drīzumā grasītos vest prom, kaut ar uzrakstu "mans metāllūznis! Neaiztikt!" vai "Rokas nost no manas gāzes iekārtas!"--- uzmini nu cik drīz to nozags ;) lieku uz to, ka vairāk par 1 nakti nevajadzēs :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2014. gada 10. novembris, 15:57:43 »
Lūk, arī padomāju tajā virzienā... un piedāvāju risinājumu, kas pūles neparasa: noliec biku nostāk no savas garāžas, it kā garāžā nebūtu vietas un drīzumā grasītos vest prom, kaut ar uzrakstu "mans metāllūznis! Neaiztikt!" vai "Rokas nost no manas gāzes iekārtas!"--- uzmini nu cik drīz to nozags ;) lieku uz to, ka vairāk par 1 nakti nevajadzēs :D

Pēc tam tikai ziņās būs headlineris - "Pamestā mājā noticis sprādziens". Un LG varēs taisnoties, ka gāze tur jau saknē norubīta. :finger:

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2014. gada 10. novembris, 16:02:30 »

Pēc tam tikai ziņās būs headlineris - "Pamestā mājā noticis sprādziens". Un LG varēs taisnoties, ka gāze tur jau saknē norubīta. :finger:
iespējams... bet tā jau vairs nebūs autora problēma... ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #22 : 2014. gada 10. novembris, 16:27:32 »
tur bija maģiskie vārdiņi "u.c." - kas ļauj Tev vismaz mēģināt. Ja pats neko nemēģināsi pasākt, toč vienunakt meteorīts uzkritīs Tavai garāžai.

Es uz tiem uc tā neticīgi skatos. Mani pašu besī, kad man zvana šitie "ucisti"... Jūs tak konservbundžas taisat... uztaisiet man spaini!

Atslēdzies alex

« Atbilde #23 : 2014. gada 10. novembris, 16:29:03 »

Un kā tad karma? Tā tak arī jāsaudzē!

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2014. gada 10. novembris, 16:55:38 »

Un kā tad karma? Tā tak arī jāsaudzē!
Kas tad Tavai karmai var kaitēt? Tu tak, nabaga clv, tiksi apzagts... un tak skaidri brīdinājis, lai neaiztiek Tavu mantu...
Ja zagli par viņa darbību un paša dumas rīcības rezultātā kkas nelabs arī piemeklēs, tad tā, kā reiz, arī būs viņa karma...
Un cik daudzus garāžu un dārza mājiņu saimniekus būsi paglābis no vēl labu mantu nozagšanas... :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #25 : 2014. gada 11. novembris, 10:20:04 »
Kas tad Tavai karmai var kaitēt? Tu tak, nabaga clv, tiksi apzagts... un tak skaidri brīdinājis, lai neaiztiek Tavu mantu...
Ja zagli par viņa darbību un paša dumas rīcības rezultātā kkas nelabs arī piemeklēs, tad tā, kā reiz, arī būs viņa karma...
Un cik daudzus garāžu un dārza mājiņu saimniekus būsi paglābis no vēl labu mantu nozagšanas... :)

Nu ja! Neviens piliens neuzskata, ka ir vainojams plūdos...

Atslēdzies ladzka

« Atbilde #26 : 2014. gada 16. novembris, 22:47:32 »
Ved man to gazes balonu. Pa 10 eur panemsu ar visu tādi

Atslēdzies alex

« Atbilde #27 : 2014. gada 19. novembris, 09:44:27 »
Ved man to gazes balonu. Pa 10 eur panemsu ar visu tādi

Ar visu ko????

Un ko Tu iesāksi ar to visu?