Autors Tēma: psiholoģiskas provokācijas  (Lasīts 2972 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

psiholoģiskas provokācijas
« : 2017. gada 29. oktobris, 15:13:15 »

Varbūt ne gluži pa tēmu, bet kaut kā tā...

Tiešām visi ir tik psihologjiski noturīgi?!!!... un pārliecinātu, ka kāda atsevišķa kairinātāja iespaidā nepārkāps robežu un no upura nepārtaps varmākā...

Kādā raidījumā sieva cītīgi provocēja ar savu aurošanu vīru, līdz atrāvās pa tauri...
Kad viņu ielika slēgtā telpā ar magnetafonu un beisbola nūju klausīties pašai savu aurošanu nez kāpēc viņa pati to neizturēja ...
Tad kāpēc daļai šķiet, ka drīkst atļauties visu un kādam ir jāspēj savākties un izturēt ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

Re: psiholoģiskas provokācijas
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. oktobris, 15:25:06 »
Varbūt ne gluži pa tēmu, bet kaut kā tā...

Tiešām visi ir tik psihologjiski noturīgi?!!!... un pārliecinātu, ka kāda atsevišķa kairinātāja iespaidā nepārkāps robežu un no upura nepārtaps varmākā...

Kādā raidījumā sieva cītīgi provocēja ar savu aurošanu vīru, līdz atrāvās pa tauri...
Kad viņu ielika slēgtā telpā ar magnetafonu un beisbola nūju klausīties pašai savu aurošanu nez kāpēc viņa pati to neizturēja ...
Tad kāpēc daļai šķiet, ka drīkst atļauties visu un kādam ir jāspēj savākties un izturēt ...

itta, psiholoģiski to var saprast un attaisnot, bet juridiski attaisnojums var būt tikai ar ārsta atzinumu

Atslēdzies itta

« Atbilde #2 : 2017. gada 29. oktobris, 15:32:54 »
Un kāds tas būtu  :scratch:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 29. oktobris, 15:49:34 »
Un kāds tas būtu  :scratch:

Tu nopietni? Nu taču psihiski nepieskaitāms cilvēks var tikt attaisnots

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2017. gada 29. oktobris, 16:18:02 »
Tu nopietni? Nu taču psihiski nepieskaitāms cilvēks var tikt attaisnots
Es nopietni, jo nez vai šo var atzīt par psihiski nepieskaitāmu..., bet nu īsti par normālu arī nē...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 29. oktobris, 16:30:17 »
Es nopietni, jo nez vai šo var atzīt par psihiski nepieskaitāmu..., bet nu īsti par normālu arī nē...

Es taču runāju par varmāku

Atslēdzies itta

« Atbilde #6 : 2017. gada 29. oktobris, 17:34:19 »
Es taču runāju par varmāku

Un kurš tad ir varmāka, tas kurš psiholoģiski terorizē vai tas kurš neiztur?!...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 29. oktobris, 17:38:39 »
Nav ne jausmas, kurš kuru iesūdzējis un vai vispār iesūdzējis. Bet iespējas ir abām pusēm, par precedentiem nezinu

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 29. oktobris, 18:08:00 »
Sanāca pretruna starp vēlamo un esošo.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2017. gada 29. oktobris, 18:31:34 »
Tev gribētos gan, lai būtu pretruna  :smoker:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2017. gada 29. oktobris, 19:08:43 »
itta, psiholoģiski to var saprast un attaisnot, bet juridiski attaisnojums var būt tikai ar ārsta atzinumu
Hmzs, vai sievietēm ir paredzēts sods, ja viņas izmanto vīrieti, lai pretdabiski apmierinātu savu seksuālo iekāri?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2017. gada 29. oktobris, 19:33:53 »
Tas būtu - kā? Kas ir "pretdabiski"?

Bet vispār pastāv Krimināllikuma 160.pants "Seksuāla vardarbība".

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2017. gada 29. oktobris, 19:51:12 »
Tev gribētos gan, lai būtu pretruna  :smoker:

Pretruna ir, uz sejas, tā teikt. Visinteresantākais visā TAJĀ diskusijā bija tas, ka cilvēks, kurš vadās no dzīves reālijām, tiek uzskatīts par tādu, kurš atbalsta noziegumus un noziedzniekus. Tas ir īss notikušā strīda izklāsts bez 400+ komentiem. Tai pat laikā tie paši cilvēki, kuri uzskata, ka jau rīt uz pusdienlaiku viņuprāt visam ir jānotiek 1000% saskaņā ar to, kas rakstīts kādā likumā, pat neierunāsies par to, ka mēs varētu slēgt visus atlikušos cietumus, t.i., - citās jomās princips "zags/slepkavos/laupīs/.... vienmēr, un tas ir jāpieņem kā neizbēgams ļaunums. Viss, ko varam darīt mēs, - savu iespēju robežās izsargāties, izvairīties no riskantām situācijām/vietām/utt." darbojas, bet jautājumos par vienu noziegumu veidu ... nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mums tāāāāāāds progress apkarošanā jau sasniegts, ka uz šo lietu tas princips vairs neattiecas!  :sarcasm: [size=78%] [/size][/size]Kā tad, kā tad, neattiecas! :) To biš, tunelī pie Rīgas Centrālās stacijas somiņu mēs turēsim sev priekšā, jo čigānietes mēdz tās no aizmugures pārgriezt, bet kādā citā jomā - "varam iet, kur gribam", "dzert, ko/cik gribam" un "uzvesties, kā gribam". :)[size=78%]
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 29. oktobris, 20:06:48 »
Tas būtu - kā? Kas ir "pretdabiski"?

Bet vispār pastāv Krimināllikuma 160.pants "Seksuāla vardarbība".

Nu mana problēma ir ka sieviete nevar vīrieti izvarot, par to nevar viņas sodīt! bet 160 pants 1 daļas nosacījumi - izmantojot cietušā bezpalīdzības stāvokli vai pret cietušā gribu, lietojot vardarbību, draudus vai izmantojot uzticību, autoritāti vai citādu ietekmi uz cietušo,  —soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz pieciem gadiem.
Hmzs, ja tas varētu derēt tik jānoskaidro, kā šos nosacījumus tiesas darbā traktē. Protams, ir jābūt pareizi procesuāli noformētai lietai, ar iesniegumu Policijā un tā tālāk ...  un lai to izdarītu ir jābūt sajūtai , ka pret Tevi konkrētā sieviete ir izdarījusi vardarbību. mja, #metoo diskusijā ļoti bieži piesauc, ka vīrieši ar ir upuri, bet aizmirst piebilst ka seksuāla vardarbība parasti neietekmē smadzeņu darbību, kaut gan psiholoģiski sievietes mēdzot to izslēgt kā "sapņa murgus'. No otras puses, tas norāda, ka bez atbalsta patiesi līdz kriminālizmeklēšanas darbībām nenonāksi!
p.s. googles rezultātos pirmie 10 raksti par sievietes izvarošanu ir feministu apcerējumi.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #14 : 2017. gada 29. oktobris, 20:38:16 »
Un kurš tad ir varmāka, tas kurš psiholoģiski terorizē vai tas kurš neiztur?!...

Psiholoģiskās provokācijas nevar kriminalizēt, jo nav jau skaidrs vai ir noziedzīgi nodomi ... varbūt vajadzīgs ir ārsts (kā jau teica)? Bet nodomu paušana gan jau ka ir kriminalizēta.