Autors Tēma: Ēnu spēles TV3  (Lasīts 3884 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Ēnu spēles TV3
« : 2017. gada 01. novembris, 10:05:09 »
Nolēmu, ka jāver jauna atsevišķa tēma, nevis Svešajos matos jāraksta. Vakardienas ērija bija tik laba, ka nolēmu - viss, seriāls pelnījis tēmu :)
 Vakar sēdēju pie tv un reāli baidījos, skatoties tos purnus. :( Un bija ticami, ka ir tādi džeki, ir tādi spridzinātāji. Vienīgi pietrūka Brūvera tēlam, resp, vadonim. Bet visi tie sazombētie bija labi, sevišķi jau nu Psihs! Bet tas otrs spridzinātājs arī bija tik labi parādīts raksturs!

Vēl vakardienas sērijā bija tāds pluss, ka nebija Bertas, ā, nē, Beātes, resp, Danevičas. Tas bija forši. Jo Svešajos matos viņa bija nejēgā daudz par daudz.
Par pārējiem aktieriem - muļķīgi, ka daudzi ir gan Matos, gan Ēnās. Vakar Matos parādījās Lauris un šeit viņš bija spridzinātājs, arī tā meīca, kas iekrita šahtā tūlīt būs Matos. Bet nu - izcils ir Armands Berģis, njā, līdz šim es viņu diži nemīlēju, kaut redzēts bija dažādos projektos, bet nu tv3 viņš ir Maksis, viens no labākajiem tēliem, un te bija Psihs, nu riktīgs psihs, riktīgs, viņa ķertajam nacista tēlam noticēt varēja pilnībā.

vārdsakot - gods un slava Dīcim par scenāriju. Lai nu ko es domātu par viņa aktiermeistarību teātrī, bet sižetu viņš ir savērpis intriģējošu. Un vēl tas politiķa tēls, kas vijas cauri visam sērijām, diez, kā tas beigsies - ar  atmaskošanu?
Dažas nesaprotamas lietas gan bija - tas paraugzēns Viktors diezgan labi saaģitējas, iekļaujas barā, dzenas pakaļ "nepareizās rases" meičai, panāk , ka viņa iekrīt šahtā, iziet ārā - dzindzindzin - kabatā noskan zvans, viņš ierauga, kas zvan un tinkš!- pēkšņi atceras, ka viņš ir labs puika! un iet glābt meituku. Kāds var izskaidrot šo momentu?

Atslēdzies lumbergs

Re: Ēnu spēles TV3
« Atbilde #1 : 2017. gada 01. novembris, 10:28:29 »
T%ūlīt skatīšos! Matus arī sāku skatīties foruma komentāru iespaidā! :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2017. gada 01. novembris, 20:52:37 »
Lumberg, es vēl turos pretī. Lasu tikai recenzijas. Rakstiet vēl!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. novembris, 21:02:34 »
Es jau pagājšgad mēģināju sākt, bet neieinteresēja

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. novembris, 21:35:39 »
Ēnu spēles ir labas, pagājušgad arī patika, šinī sezonā pilnīgi kaut kāds cits stils.
Diemzēl pēdējo sēriju neredzēju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. novembris, 22:04:05 »
Kāds saprata beigas pēdējai sērijai un vispār kas tur notika????

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. novembris, 22:20:08 »
Sapratu, bet slinkums stāstīt. Nekas nav tā, kā izskatās

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #7 : 2017. gada 08. novembris, 10:12:52 »
Es sapratu, ka politiķis bija visu to saorganizējis, lai atriebtos Robertam. Jo Beāti izglāba nevis Roberts, bet Melbārža tēls. Brīdī, kad šī jau bija gandrīz uz nervu sabrukuma robežas un domāja, ka tūlīt mirs. Bet kā pašās beigās redzējām, tad policists, ko it kā Melbārdis nošāva, ir dzīvāks par dzīvu un apmaiņas vietā saņēma savu atalgojumu par darbu. Un, kā nedaudz iepriekš bija redzams, Melbārža plāns vismaz pagaidām nostrādāja, jo Beāte palūdza Robertu viņai netuvoties. Īsumā kaut kā tā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. novembris, 11:30:17 »
vaakrdienu redzēju minifragmentos, līdz ar to nevaru vērtēt Samīti , kad viņa tēls daudz parādās, bet iepriekšējās sērijās viņš bija īsti ticams policists.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2017. gada 08. novembris, 13:19:59 »
Un atksl no Svešās sejas aktrise, kas tur bij paciente, vai tik vēl kāds nebija...Man nudien brīžam sāk jukt, kurš ir kurš.
Maruu labi izstāstīja, ā, tad tas bij policists, kas no miskastes paciņu savāca. Neatceros vairs, par ko Melbàrdis atriebjas Robim. Pirmās Ēnu spēles bija pa vienkāršo, šajās viss citādi. Nevaru saprast patīkvai nē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2017. gada 08. novembris, 13:41:31 »
Man patīk, ka ir viena caurviju sižeta līnija, ka ik pa laikam Melbārža politiķis parādās. Man traki interesē, kā scenārists "sodīs" to politiķi vai arī nesodīs.. kā dzīvē..

Par to, ka vieni un tie paši aktieri, ir tiešām smieklīgi. Vakar sldēzu arhīvā tv3 Ēnu spēles, nospiežu  "uz sākumu", kadrā Daneviča brūnā kleitā - man nav skaidrs, vai šī neprecizitāte tagad mani ir avedusi uz Svešo matu beigām vai arī Ēnas jau rit pilnā sparā

« Atbilde #11 : 2017. gada 09. novembris, 07:32:56 »
Ja brūnā kleitā, tad tie vēl ir Mati :) Tur tas stilists jaunās meitenes tik briesmīgi ģērbj  :faint: Vārpiņu gan pārsvarā forši, vai arī viņa vienkārši ir pasūtījusi to stilistu :)

Ēnās Danēvičai parasti nav tik šausmīgas drēbes kā Matos
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2017. gada 09. novembris, 12:42:33 »
paldies, Milda Vē, ka biji ielikusi to sožeta skaidrojumu! Pusi biju piemirsusi, bet pārējais uzreiz smuki ierakstījās notiekošajā.
 MAn tikai tagad nav skaidrs - tikko es Samīti uzslavēju, cik ļoti man patīk viņa policists, tā viņš dabū jaunu pasi unnaudu un aizbrauc tālēs zilajās?:(  Scenāriski labs risinājums, bet es kā skatītāja esmu nedaudz sarūgtināta :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2017. gada 25. novembris, 21:38:55 »
Tikko noskatījos kārtējo sēriju un kārtējo reizi sapratu - galīgi garām. Dīcis ir sacūkojis jau tā uz robežas balansējošo seriālu (?).

Man patika, ka varēju skatīties katru atsevišķu sēriju kā stāstu. Tagad...? Nu nē, arī mēģinot skatīties secīgi, šķiet, ka trūkts ne viens vien puzles gabaliņš.

Nav vairs humora, dinamikas  ... nekā nav.

Ja par iepriekšējo sezonu, aktieri paši stāstīja, ka viņiem kauns filmēties, tad tagad ir palicis tikai sliktāk ...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 26. novembris, 09:54:34 »
beeeidz, bācien. Dīcis pats raksta to scenāriju, a Tu viņam pārmet. Nav jau viņš nekāds bestselleru autors, bet vismaz puika kaut ko dara un pats arī filmējas. Negaidi no seriāla viensērijas superspēlfilmas kvalitāti. Priecājies, ka čaļi kaut ko rada, nevis sēž pie pudeles un gudri d...