Autors Tēma: Ēnu spēles TV3  (Lasīts 3871 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Ēnu spēles TV3
« Atbilde #15 : 2017. gada 26. novembris, 11:00:30 »
Man patīk, ka visi stāsti rakstās garā virtenē. Bet par Dīci- smieklīgi, ka viņš šo scenāriju "raksta sev"- vienmēr tieši viņš ir tas, kurš iefiltrējas, kuram ir paziņas. Bet tikmēr Rūķītis ur čakls datorrūķis, bet Robis tikai meklē ko iedzert vai kam uzsist purnu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2017. gada 26. novembris, 11:08:51 »
Un atkal no Svešās sejas gan Klaudijs, gan Lauris arì šeit  :rofl:

« Atbilde #17 : 2017. gada 27. novembris, 10:34:12 »
Tiešām, varētu padomāt, ka mums aktieru trūkst. Ančevskis seriālā izskatās perfekti nodzēries, jācer, ka tā ir tikai aktiermākslas izpausme, nevis viņš tagad reāli tāds izskatās :) Teātrī sen neesmu bijusi, nezinu, kā viņš izskatās citās izrādēs.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2017. gada 28. novembris, 22:01:59 »
Klau, tas dīvainais apģērbs gan Beātei, gan Madarai - tā melnirūtotā pidžama, kas laikam nav pidžama - tiešām arī viņai mugurā abos seriālos?!? Vai ļoti līdzīgs, bet visnotaĺ dīvains apğērbs...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #19 : 2017. gada 28. novembris, 22:49:12 »
Njā.... jau atkal - ne sizheta, ne caurvijas ...  Dīcis tāds supervaronis bezsizheta darbībā.... Toties reklāmdevēju / sponsoru netrūkst...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2017. gada 29. novembris, 07:20:46 »
bācien, va Tu liksies mierā?!
Es tikai vakar padomāju, - vai tiešām tas bija aktieris, kas to trulo makšķernieku - cirtēju tēloja? Tādu kadru vajag atrast :) Un Pilsums arī bija kolorīts tipāžs, super, nebūdams aktieris, notēloja spīdoši (vai netēloja?)  :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2017. gada 29. novembris, 09:36:20 »
Bob(i), kurš tēls  bija Pilsums ( un kas ir Pilsums?)? Un cirtējs bija tiešām labs, piemirsu noskatīties titros uzvārdu, bet iespējams - tas bija kāds no tiem, kas allaž miesassargus tēlo un nu jau iemanījies varbūt arī aktieriski spēlēt.
Man patika līnija ar veco dienaszagli pie veikala. Kā īstās šausmenēs:) sevišķi mirklis, kad viņš mašīnā pēkšņi parādījās.

Nāra - tā melnrūtotā pidžama, man par šoku, izrādās ir izejamais un uz randiņu ejamais tērpiņš.

Baacien, bija gan sižets, gan caurvija:)

Par Dīci gan smieklīgi - jā, viņš allaž ir supervaronis:) katrā sērijā iemanās izglābt visus un ar visām pagulēt. Pamanījas pat ar Beāti pārgulēt pirms kāda laiciņa. Un tagad grasās dibināt savu detektīvaģentūru ar Rūķīti. 

Pagājšnedēļ pamanīju, ka sērijām nav morāles sadaļas, tiešam, vakar arī nebija. Nekādu ainiņu, kur sliktie nožēlo grēkus, uzskaita visu, kāpēc tā darījuši, kur dodas uz cietumu. Laikam jāsaka - varbūt arī labi. Jo tā moralizēšana jau vienmēr tāda fleksibla, vieniem skatītājiem liksies, ka pelnīts sods, citam - ka par stipru sodīts, trešais uzskatīs, ka mūsdienās vispār tā nenotiek.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2017. gada 29. novembris, 10:27:29 »
vecais dienaszaglis :) Guntis Pilsums, ex politiķis, feļetonists, žurnālists

« Atbilde #23 : 2017. gada 29. novembris, 10:42:18 »
aha, tās melnrūtotās šausmas tagad ir abos seriālos, man viņa arī liekas labākajā gadījumā pēc pidžamas, bet ja reiz Danēviča ar viņu rādās cilvēkos, tad, visticamāk, tas ir kāda latviešu dizianera(es) šedevrs :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2017. gada 29. novembris, 11:02:21 »
Vecās Ēnu spēles man patika labāk.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2017. gada 29. novembris, 14:13:35 »
Nezinu, kā šogad, taču 2015. gada pavasarī par pidžamu modi Vogue raksta - tas ir stilīgi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2017. gada 29. novembris, 22:44:02 »
Vaikule pat savā randevū koncertā pidžamā uzstājās.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #27 : 2017. gada 04. decembris, 12:47:45 »
Pēdējā sērija:
1. Lūriņa nu ļoti pēc L.Ozoliņas jaunībā izskatās/iztaisās
2. Dīcis ar partneri kā Ansītis un Grietiņa savu ceļu ar vizītkartēm drupačiņu vietā iezīmē :D
3. Daneviča joprojām fuj
4. Ar ieroci rokā teikt "puisīt nāc šurp" ... nedomāju ka bērns tā darītu
5. Tā roku dedzināšana bij riktīgi smieklīga
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2017. gada 06. decembris, 09:32:50 »
vakardienas sērija. Biju redzējusi reklāmu ar kaušanās ainām, visādām purināšanām, helikoptera spārniem - vārdsakot - man bija radīts perfekts priekšstats par Holivudas izmēra nolaupīšanu ar helīša nolaišanos uz jumta. Skatījos ar bažām - nu kur Latvijas mēroga kašķos un tv3 budžeta seriālā tagad būs helītis. Laimīgā kārtā tā nebija :) jāatzīst - reklāmas montāža perfekta :)

vēl - 1. Scenāriju Dievs uzklausījis manas vaimanas par to, kā man iepatikās Samītis un cik žēl, ka viņš aiztinās ar naudiņu. He is back!
2. Lūriņa ir tik perfekta bagātas dāmas lomā! Maz ir aktieru, kas prot nospēlēt tā, lai var noticēt Lielai Naudai- Lūriņa, Razuma, Andris Bērziņš.
3. Katrā sērijā jāsmejas par to, kā Dīcis savam tēlam rada Varoņa imidžu, bet Roberts tik tā kaut ko pa maliņu pakaujas, palamājas, padzerās.
4. Īsti man nekļuva skaidrs, kur Roberts dabūja to telefonu. Maka atrašanos pie miskastēm mums izskaidroja un uzkrītoši parādīja, kā maks nokritis, bet kad viņš pacēla telefonu?? To, kuram slepkava pat nebija uzlicis paroles?

Par iepriekšējo sēriju - viņi tiešām atgādināja Ansīti un Grietiņu , arī pēc visa tā stiliņa - iet Ansītis pa mežu, nonāk pie namiņa, tur iekšā Grietiņa purina gultasveļu, tā un tā, slikti mums. Labi, saka Grietiņa, iešu tev palīgā!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2017. gada 20. decembris, 09:58:34 »
Vakar bija sezonas noslēguma sērija! Es nebiju pamanījusi šadu reklāmtekstu un biju pārsteigta. Bet jā - cienījami atrisināja caurviju sižetu. Kronenberga līnijas fināls man patika. Un arī draugu-čomu attiecības labi finalizēja:)  Protams, Dīča varonis atkal baltā zirgā :) bet skaistākais tas, ka Beāte nepiedalījās fināla ainā , ka nebija romantiski rozā aina ar skūpstiem un gulbīšiem saulrietā.

Un protams - man nerimstošs prieks par Samīša varoņa eksistenci, kas nozīmē - nākamsezon (un tāda noteikti būs, jo imho, šī sezona bija laba un populāra) Samītis varēs būt ļaunais varonis!