Autors Tēma: Ēnu spēles TV3  (Lasīts 3870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Ēnu spēles TV3
« Atbilde #30 : 2017. gada 20. decembris, 12:35:40 »
Niklāvs no Svešās sejas arī Ēnās bij ieradies  :rat

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2017. gada 20. decembris, 22:34:45 »
Noskatījos finālu, normāls. Tikai tā arī nesaprotu, ko un kāpēc Beāte darīja Mārtiņa mājā - sanarkota? uzpirkta? iemīlējusies? Tas nebija skaidrs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2017. gada 21. decembris, 09:29:19 »
Niklāvs no Svešās sejas arī Ēnās bij ieradies  :rat

Es arī sērijas pirmajos kadros apjuku...domāju - hei, it kā taču liku Ēnu spēles nevis Svešās sejas, turklāt Sejās pēc sižeta tā kā nevarētu būt, ka Bruno (Niklāvu) mušī nost...pēc brītiņa tikai viss saslēdzās kopā, un es apjēdzu  :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #33 : 2017. gada 21. decembris, 13:47:43 »
Par finālsēriju - es brīnījos par ainiņu,kur Beāte palika Kronenberga mājā. Kur viņš teica - paliec, viņa piekrīt, tad ierauga to šausmu skatu televizorā, bet pēc tam mierīgi novelk izejamo pidžamu, paliek krekliņā un paziņo Kronenbergam, ka viņš nedrīkst nākt viņas gultiņā, lai guļ citur..  Kāpēc nemēģināja mukt?

« Atbilde #34 : 2017. gada 21. decembris, 15:29:32 »
he, he, viņai toč baigi daudz to izejamo pidžamu saradies :) Un Lūriņa ar visu laiku staigā drēbēs, kas nav ne īsti ielas apģērbs, ne peņuārs - laikam lai pat aklajam būtu skaidrs, kura šeit ir liktenīgā sieviete :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #35 : 2017. gada 21. decembris, 16:01:37 »
Un Lūriņa sauļojas pludmalē apmākušā laikā :D Kāda nu šovasar tā saule :D bet ja scenārijā jūras skati :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2017. gada 26. decembris, 00:10:16 »
Nja..cik daudzsološi sākās 1.sezona, tik vārgi 3.sezona izbeidzās.