Autors Tēma: Stulbeņi pie stūres  (Lasīts 6742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Stulbeņi pie stūres
« Atbilde #45 : 2017. gada 04. novembris, 09:40:35 »

ir pienācis daudzo un sarežģīto likumu laikmets un es vairs neesmu tik naivs, lai cerētu, ka "uz telefona" sēdēs augstākā ranga speciālists, kas brīvi sērfo pa astoņpadsmit likumiem un trīsdesmit diviem MK noteikumiem, kuru vidējais biezums ir 30 lappuses. Līdz ar to, padomājot reāli, ko šis cilvēciņš var atbildēt.. nu, tā.. kaut kāds priekšstats jau viņam ir par vispārējo kārtību, bet ne sarežģītas detaļas...

Ne es, ne Tu neatbildam par to, cik papīru kalnu jāpārzina ierēdnītim. Nez' kāpēc tad, ja es kko savā darbā izdaru nepareizi, no manis netiek pieņemtas atrunas, ka Jānis nepaskatījās, Pēteris aizmirsa vai Līgai sāpēja galva. Kā mans klients, tā es maksājam naudu un pasūtām kko ar cerību, ka viss tiks izdarīts tā, kā ir sarunāts, un pofig, vai to darbu darīja 50 izsalkuši ķīnieši vai viens pieredzējis latvietis. Kā darīja, kur darīja, kad darīja - tas nevienu neinteresē. Interesē tikai galarezultāts norunātā pakalpojuma/preces izskatā.
Toties, kas attiecas uz valsts pārvaldi, man nez' kāpēc jāsāk iedziļināties jautājumos, kāpēc tas ierēdnis ir nekompetents? Kādā sakarā, gribētos zināt?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?