Autors Tēma: "Nemīlestība" - Eiropas 2017. labākā filma?  (Lasīts 1649 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

"Nemīlestība" - Eiropas 2017. labākā filma?
« : 2017. gada 04. novembris, 18:38:14 »
"Nemīlestība" ir Eiropas 2017. labākā filma manā subjektīvā vērtējumā! :)
Ko teiks Eiropas kinoakadēmiķi, starp tiem arī mūsu DR, tad jau redzēs..
Režisors Zvjagincevs, filmai Kannu žūrijas balva un krievi izvirzījuši oskaram, konkurēs ar mūsu "Melānijas hroniku" un leišu "Emīliju" !:)
Filmas scenārijs jau dikti vienkāršs - vecāki šķiras, pusaudzis puika aizmūk no mājām..
Scenārijs ir izcils, dialogi un sarunas kà labàkajās krievu kinoklasikas filmām - vienkàršas un ģeniālas..
Mums filma ir kā dežavū šī gada Liepājas puikas meklējumos...skaudri un patiesi.
Mūsu Andris Keišs tēlojot vienu no galv.lomàm - sievietes, kura šķiras, jaunais mīļotais...nu, nezinu...man šķiet, ka Keišam tur nekas nebija jàtēlo..kādu mēs zinām Keišu publiskajā tēlā - tieši tāds viņš arī ir filmā..mierīgs, saprotošs, labestīgs..nu, aktiermākslu laikam vajadzēja rādīt sex ainās ar seksīgo Marjanu Spivaku! :)
Marjana ir ļooti seksīga...varat iedomāties ainu - sieviete čurà uz poda, noplēš papīru un noslaukās..un tas pat ir seksīgi! :D
..filma beidzas ar epizodi..simbolisku epizodi un tā laikam bija režisora iecere -
Marjanas varone uzvilkusi Krievijas izlases treniņtērpu ar uzrakstu "Rossija" iziet uz superdiper krutā Keiša varoņa dzīvokļa balkonu un sāk skriet uz trenažiera...no sākuma kamera viņu filmē no sAniem, bet tad ir tuvplāns no priekšas ar uzrakstu treniņtērpam uz krūtīm "Rossija"..
Tātad jautājums - kurp tu skrieni, Rossija?
p.s.
Tik pat aktuàli bùtu jautāt - kurp tu skrieni, Latvija?

Atslēdzies vecinja

Re: "Nemīlestība" - Eiropas 2017. labākā filma?
« Atbilde #1 : 2017. gada 04. novembris, 19:48:45 »
Zvjagincevam jau nevar būt sliktas filmas.Tikai - es pagaidām biku baidījos iet - vai PĀRĀK nesit pa nerviem - tieši tas, kas ar to pusaudzi notiek?Zinot, cik skarbi un patiesi visu Zvagincevs spēj parādīt...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 06. novembris, 09:52:31 »
Zvjagincevam jau nevar būt sliktas filmas.Tikai - es pagaidām biku baidījos iet - vai PĀRĀK nesit pa nerviem - tieši tas, kas ar to pusaudzi notiek?Zinot, cik skarbi un patiesi visu Zvagincevs spēj parādīt...
vizuāli nekā briesmīga nav...noteikti nav vairàk kā mūsdienu kino ierasts...ir morga apmeklējums, bet galvenais jau ir aktieru meistarìba šajā epizodē...Spivaka satriecoši patiesa tad...

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2017. gada 06. novembris, 10:07:54 »
Šī nu ir tā ir filma,  kuru gribu redzēt.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #4 : 2017. gada 06. novembris, 13:46:05 »
man patika, ja nu par druumu, smagu filmu taa vareetu teikt. pa nerviem uzsit.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 06. novembris, 15:44:05 »
Marjanas varone uzvilkusi Krievijas izlases treniņtērpu ar uzrakstu "Rossija" iziet uz superdiper krutā Keiša varoņa dzīvokļa balkonu un sāk skriet uz trenažiera...no sākuma kamera viņu filmē no sAniem, bet tad ir tuvplāns no priekšas ar uzrakstu treniņtērpam uz krūtīm "Rossija"..
Tātad jautājums - kurp tu skrieni, Rossija?
p.s.
Tik pat aktuàli bùtu jautāt - kurp tu skrieni, Latvija?

Nu patiesībā ir jāsagaida kad par to izteiksies Reno, jo nu mums jau nav tikai tripera meklēšanas vajadzības, bet ir arī citas intereses, un Krievijas agresīva agresīvā ārpolitika Latvijai galīgi nav derīga. Mums jau tādas interesantas filmas ir, piemēram J.Šteiča filma Tikšanās uz Piena ceļa (1985), ļoti romantiska filma, bet ar padomju uzkrāsu. Un defacto neviens to filmu nezin, kaut ar viņa bija ļoti romantiska, ar labiem aktieriem utt Man jau šķiet, ka šī te "nemīlestība" beigs turpat, kur "tikšanās uz piena ceļa" - vēstures mēslaine.     
Save

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 06. novembris, 16:11:37 »
Nu jau gan :)
Reno ir slinka kino gājēja

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2017. gada 24. novembris, 21:24:05 »
Biju. Pēc filmas domāju - nu  kā - patika? Nav tā, ka uzreiz varu apgalvot - uh, ku laba filma. Bet, mazliet padomājot - laba filma. Smaga. Jā, arī asociējās ar Liepājas zēnu. Un, protams, nemīlestība. Cauri paaudzēm. Egoisms. Emocionālā vardarbība. Un cik pati esmu kristāltīra?
Pa TV - nē. Otrreiz - nezinu. Laikam nē.

Atslēdzies magda

« Atbilde #8 : 2017. gada 24. novembris, 22:09:30 »
Man Zvjagincevs ir kā kvalitātes zīme.

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2017. gada 25. novembris, 08:40:45 »
Ak, jā - telefoni, selfiji,, TV. Nomācoši.

Atslēdzies dip

« Atbilde #10 : 2017. gada 26. novembris, 15:43:20 »
Fragments, kas mani paņēma līdz iekšām - puika aiz durvīm.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2018. gada 03. marts, 21:00:55 »
Nemīlestībai - franču kinoakadēmijas Cēzars! :)