Autors Tēma: Marinēti artišoki  (Lasīts 2653 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Marinēti artišoki
« : 2014. gada 07. novembris, 21:35:37 »
Tā nu sanāca, ka neteikšu kura ietekmēta, reiz Itālijā nopirku marinētus artišokus. Un kā par nelaimi manās mājās kādam tie iegaršojās. Tagad katrā Itālijas braucienā tos pērku, bet lieta tāda, ka tie braucieni ir izbeigušies ... Latvijā ir tāds zvērs?

Atslēdzies Lynx

Re: Marinēti artišoki
« Atbilde #1 : 2014. gada 07. novembris, 21:45:30 »
Hi hi hi... Man ir aizdomas, kz zinu, kursh pie vainas shitai gastronomiskajai kaisliibai :)
Par pirkshanu Latvijaa gan iisti nemaaceeshu pateikt, bet man domaat, ka vareetu paluukot tai veikalaa, kas zem viesniicas " Latvija", kur dazhu dienvidvalstu produktu stendi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 07. novembris, 21:52:26 »
Kad šo sāku rakstīt, tad taisni Gastronome ienāca prātā, bet cerēju, ka vēl kāda gudra doma ienāks prātā ... :big_hug:

Tev vajadzētu uzņemties vainu, jo nez kāpēc šo biju paturējusi prātā un nolēmu izmēģināt ....

Un vispār, kad sāksi piegādāt mums vīnu un olīveļļu?

Itālijas lielveikalos vīns maksā 1 eiro, mums 2.60 .... :(

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. novembris, 22:02:21 »
Baacien - labi jau labi - vainiiga. Nolaizhu ausis... Bet nu pati vien jau uzprasiijies  :rofl:
Par viinu un oliivellju - mees te ar viiru paskaitiijaam, pakalkuleejaam - nerenteejas. Lai Latvijas galaa visu daudz maz oficiaali nokaartotu - baigais chakars ar visiem PVD un par viinu kaa alkoholu veel jo vairaak. neoficiaali vareetu taa - pa draugam kaadu mucheli aizsuutiit, bet beeda viena - visi kravu paarvadaataaji no Latvijas liidz shim IT galam netriecas. Videeji tik liidz Milaanai.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2014. gada 07. novembris, 22:04:41 »
Jā, vismaz olīveļļu es arī gribētu  :blushing:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2014. gada 07. novembris, 22:05:55 »
Nezinu, vsi tie skaitaas marineeti, bet konserveeti ir gan lielveikalos... Un Promo baazee...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2014. gada 07. novembris, 22:14:38 »
Būs man jāsāk saprast, kas ir Promo bāze .. dzirdēts ir, bet nav mēģināts ....

Man nevajag nekādus legālos vīnus un eļļas ... man var trīslitru burkās un plastmasas kannās, bet pat Milāna ir pārāk tāla ...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #7 : 2014. gada 07. novembris, 22:21:26 »
Es jau sapratu. Bet - tie paarvadaataaji, kas no LV uz IT kravas vadaa, parasti nekur dizhi taalaak par Milaanu nebrauc. Tur jau taa probleema. Un mums pashiem cauri visai IT ar auto triekties ar daargo benziinu un maksas celjiem...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2014. gada 07. novembris, 22:23:41 »
Labi, ja atkal gadīsies nokļūt Sorrento apkārtnē - ziņōšu. Piebraukšu ar vilcienu tik tuvu, cik varēšu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #9 : 2014. gada 07. novembris, 22:27:25 »
Sarunaajushi. Buus iemesls klaatienee sapaziities. Un varbuut naakamo grupu veel uz muuspusi atvediisi  :big_hug:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2014. gada 08. novembris, 09:20:49 »
Sarunaajushi. Buus iemesls klaatienee sapaziities. Un varbuut naakamo grupu veel uz muuspusi atvediisi  :big_hug:

Tas ir apdomājams variants  :thumbsup:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #11 : 2014. gada 08. novembris, 13:45:01 »
Baacien! PROMO bāze ir viena laba lieta,artišokus arī manīju,bet tā kā jamos neesmu smeķējusi,neskatījos cenu,palielas burkas bija. Braucot uz Jelgavu,liels šķūnis,kreisā pusē,kā tikko izbrauc no Ziepniekkalna.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2014. gada 08. novembris, 14:28:27 »
Tajā promo vai ta nevajag uzņ.kartes? Tā es esmu dzirdējusi, ka fiz.pers. tur nevar iepirkties.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2014. gada 08. novembris, 15:03:27 »
Tajā promo vai ta nevajag uzņ.kartes? Tā es esmu dzirdējusi, ka fiz.pers. tur nevar iepirkties.

Šis ir tas par ko ir tik dažādi viedokļi dzirdēti un tāpēc tur vēl neesmu iebāzusies :(

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2014. gada 10. novembris, 09:40:21 »
vel ir vismaz viens veikals ar "produktiem no Itālijas", lāčplēša ielā. Starp Brīvības un laikam Skolas, pagalmiņā. Vismaz bija. Un tur bija visvisādi interesanti, imho arī artišoki.