Autors Tēma: Novembra demonstrācija!  (Lasīts 2727 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Novembra demonstrācija!
« : 2017. gada 06. novembris, 21:49:32 »
Rīt kā reizi būtu laiks saukt URĀ! URĀ! URĀ! Bet nu jā, mūsdienās mēs, ja zinām ka visa lielā oktobra revolūcija bija divu garnizonu organizēts valsts apvērsums, jo pagaidu valdība bija zaudējusi jebkādu atbalstu tautā. Bet nu vienalga, mēs kādu laiku dzīvojām ar 2 demonstrācijām gadā - novembra un maija! Vai jūs vel saviem bērniem stāstīsiet par šiem notikumiem?
p.s. šogad Krievijas februāra revolūcijai un oktobra apvērsumam paliek 100 gadi! Un nevajag aizmirst, ka šie notikumi pavēra Latvijai iespēju izrauties no "tautu cietuma" jeb Krievijas impērijas. 

Atslēdzies nakata kngs

Re: Novembra demonstrācija!
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. novembris, 00:32:14 »
Būsim precīzi...Februāra revolūcija nepavēra ceļu uz neatkarīgu Latvijas valsti....mums neatļautu atdalīties no demokrātiskas Krievijas valsts...analogi argumenti kā Katalonijai ar Spāniju...ja nebūtu boļševiku apvērsuma, tad labākajā gadījumā būtu autonomija Krievijas sastāvā..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. novembris, 09:07:03 »
Vot, kam vispirms par savu neatkarību paldies bija jāpasaka. Un piemineklis atpakaļ vietā Brīvības un Elizabetes stūrī jāatliek.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. novembris, 09:36:30 »
Vot, kam vispirms par savu neatkarību paldies bija jāpasaka. Un piemineklis atpakaļ vietā Brīvības un Elizabetes stūrī jāatliek.

Ar vienkāršu atpakaļlikšanu nebūs līdzēts... nu jau 2 neatkarības esam ieguvuši... iedomājies to monstru ar 2 galvām - Vladimira Iļjiča un Borisa Nikolajeviča...  :faint:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 07. novembris, 14:19:27 »
Būsim precīzi...Februāra revolūcija nepavēra ceļu uz neatkarīgu Latvijas valsti....mums neatļautu atdalīties no demokrātiskas Krievijas valsts...analogi argumenti kā Katalonijai ar Spāniju...ja nebūtu boļševiku apvērsuma, tad labākajā gadījumā būtu autonomija Krievijas sastāvā..

Nu diemžēl vai paldies Dievam, mums nebūs to nekad uzzināt, kaut arī mums bija savi cilvēki kas noveda kontrrevolūciju līdz kliņķim - piemēram vēlākais aizsardzības ministrs un ģenerālinspektors pie nacistiem Bangerkis (vai man vienam liekas ka Porzinģis ir līdzīgs Bangerskim?). LOSR ir pilnīgs izdomājums, kas dabā bija maziņš pasākums Trocka vadībā, tā kā Trocka fantazijas Krievijai bija nolemtas no pirmās dienas, un viss pārējais ir meli.

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. novembris, 15:19:00 »
St.citu,  RTR laikam vakar sāka rādīt seriālu par Ļeņinu un Oktobra revolūciju. Spriežot pēc reklāmas kadriem, nebūs gluži tā versija, ko padomju laikā skolās mācīja. Saucas "Revolūcijas dēmons". Gribu mēģināt paskatīties.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. novembris, 15:31:01 »
St.citu,  RTR laikam vakar sāka rādīt seriālu par Ļeņinu un Oktobra revolūciju. Spriežot pēc reklāmas kadriem, nebūs gluži tā versija, ko padomju laikā skolās mācīja. Saucas "Revolūcijas dēmons". Gribu mēģināt paskatīties.   

pēc 100 gadiem krievi būs uzzinājuši un stāstīs patiesību. kā tad...  :faint: :faint:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2017. gada 07. novembris, 15:32:34 »
nebūs gluži tā versija, ko padomju laikā skolās mācīja
Vajadzētu apmēram tā: 7 džeki taisa apvērsumu. Pēc tam līderis nomirst, un 1 no sešiem nomušī pārējos 5, lai kļūtu par līderi.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 07. novembris, 16:12:17 »
pēc 100 gadiem krievi būs uzzinājuši un stāstīs patiesību. kā tad...  :faint: :faint:

Labi vismaz ka nav divi seriāli - viens RTR un otrs Dožd, kur katrā kanāla versijā dažādiem cilvēkiem nodod rūpēs par Krieviju, teiksim matrozim Putinam un štabskapteinim Navaļnijam :D     

« Atbilde #9 : 2017. gada 07. novembris, 16:55:02 »

nu bet interesanti tak, kāda būs jaunā versija :) nevajag jau domāt, ka es akli ticēšu visam, ko seriālos rāda :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 07. novembris, 17:03:55 »

Ar vienkāršu atpakaļlikšanu nebūs līdzēts... nu jau 2 neatkarības esam ieguvuši... iedomājies to monstru ar 2 galvām - Vladimira Iļjiča un Borisa Nikolajeviča...  :faint:

Valsts ģerbonī tos divi ķēmus nomainīt. :) Vienā pusē Ļeņins, otrā - Jeļcins.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?