Autors Tēma: Puustoshie Rietumi  (Lasīts 1855 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Puustoshie Rietumi
« : 2014. gada 08. novembris, 02:27:17 »

Atslēdzies kvadra

Re: Puustoshie Rietumi
« Atbilde #1 : 2014. gada 08. novembris, 08:29:14 »
Vai tas drīzāk neiederētos pie jokiem?
Bet nu labas bildītes, labas  :smile:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #2 : 2014. gada 08. novembris, 10:36:34 »
Ha! Interesanti gan, kāpēc Toronto, Parīzē, Anglijā un Barselonā uz ielām uzraksti un reklāmas krievu valodā? :laugh: 

Tā, Mehiko arī varētu būt kaut kur ap Rostovu...kazaku cepures meksikāņiem?
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 08. novembris, 10:39:11 no flyingcat »

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #3 : 2014. gada 08. novembris, 10:43:57 »
Un Belvederas pils, ja nu kādam interesē, izskatās šādi:

Attēlā ir redzams Pils laukum pie Ermitāžas, Pēterburgā.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2014. gada 08. novembris, 10:53:51 »
Tak skaidrs, ka tie "pūstošie rietumi" turpat pa Krieviju sabildēti  :laugh:
Tāpēc jau es teicu, ka pie jokiem.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 08. novembris, 10:57:23 »
Dažas bija tā kā no ārzemēm. Bet kur prikols? Tas, ka Krievijā ir šmuce un bardaks, nav ne joks, ne jaunumi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2014. gada 08. novembris, 10:57:25 »
Ok, pārlikšu. Jo es arī pie pirmajām bildēm samulsu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2014. gada 08. novembris, 11:09:49 »
Va-ī, un tagad es būšu vainīga pie tēmas pārvietošanas  :blushing:
Zināms, ka Krievijā ir šmuce un bardaks. Bet gan jau, tendenciozi pameklējot, šmuci un bardaku varētu arī pa rietumiem sabildēt. Šajā gadījumā prikolu saskatu krievu bardaka uzdošanā par rietumu bardaku un tekstos pie bildēm.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 08. novembris, 11:18:21 »
Simts punkti, ka var ne tādas vien sameklēt. Drīzāk jau būtu smieklīgi, ja kaut kas Rietumos no pirmā acu uzmetiena izskatītos pēc Krievijas. Nu..lai būtu smieklīgi, ir jābūt kontrastam, kaut kam negaidītam. Ja es nobildēju savu nakspodu un pasaku, ka tas ir naktspods no karaļa pils- kur humors?

Man bija kādreiz tāda bilžu kolekcija no Baku (tagad jau tur viss tik glamūrīgi, tās 8 gadus vecās bildes jau ir vēsture) - visādas pretenzijas uz augsto stilu, toč bija smieklīgi. Jāpamēģina atrast.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 08. novembris, 11:25:47 »
Šo te gabalu redzēju internetā - pārsmējos! :rofl: .  Cik sapratu, tautai sen jau pieleca, tā totāla melošana, kas nāk  mēdijos pa visiem galiem. Nu paņem, teiksim kādu  asiņainu bilžuku no Afgāņu kara, iesprauž tekstā, kā Ukrainas notikumu un tad  visa valsts šokā dienas trīs, jo tad jau nāk jaunie meli.
 :coffee:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2014. gada 08. novembris, 11:50:52 »
Taa ir panjirgaashanaas par vidusmeera neinformeeto krievu, kursh breec, ka Rietumi puust, joo taa breekt vinjam ir asiniis.

Un bildiites kaa paironizeeshana par plaukstosho, bagaato, ideaalo Krievzemi. No seerijas - chja by korova mychala.....

Un, jaa - protams, pie jokiem. Naktii likdama kkaa nepadomaaju.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #11 : 2014. gada 08. novembris, 12:56:59 »
Šis man atgādināja:
Bērnībā, kad rādīja 3 musketierus, es nekādi nevarēju saprast, kā francūži un spāņi un angļi un visi, kas viņi tur ir, tik labi krieviski zina?  :blushing:
Te rodas pārliecība, ka RU svēti tic, ka visi ne tikai zina, bet arī lieto savos uzrakstos un ikdienā...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #12 : 2014. gada 09. novembris, 10:29:50 »
Vispirms varu teikt, ka man šis viss izsauca pretīguma sajūtu. Otrkārt, šķiet, ka tas visai simboliski raksturo Krievijas politiku vispār - savas cūcības pierakstīt kādam citam. Un treškārt, protams tā dzelžainā pārliecība, ka tiešām visā pasaulē visi saprot krievu valodu un visur ir šī krieviskā vide... Pašai īsti negribot, viss iznāca ar stipri politisku noskaņu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2014. gada 09. novembris, 22:33:15 »
(cita) ... par to arī runa.  Jo jebkurā brīdī  tas dullais  aiz savas sarkanās sienas var paziņot, ka  visā pasaulē  viņa valodas lietotāji ir  abižoti, un skries  ieviest tur kārtību.