Autors Tēma: Sekss  (Lasīts 6957 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Sekss
« Atbilde #30 : 2014. gada 11. novembris, 11:01:20 »
Skumji. Tas sekss, ir tas ar ko cilvēce varēja atklāti, regulāri un droši nodarboties, ja kaut kādi psihopāti nebūtu mūsu psihi pārs tūkstoš gadu apakaļ netajā gultnē iegrozījuši. A tagad jāslapstās, kā noziedzniekiem...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2014. gada 11. novembris, 11:05:11 »
Mao - nu kurš teica, ka jāslapstās? Man nez vai patiktu aplausi un uzmundrinājumi. Bet ir kam patīk.
Alex - to, ko var saņemt dūrē, agrāk sauca par pi*pi. A Tu -m libido, libido....
Visus sakost!

daddy

• Viesi
« Atbilde #32 : 2014. gada 11. novembris, 11:06:00 »
Piekrītu. Nāves kultūra.
TV katru vakaru rāda, kā simtiem cilvēku nogalina... Savukārt to, kā cilvēku rada, rāda tik vēlu, ka man nav spēka  sagaidīt...

Atslēdzies alex

« Atbilde #33 : 2014. gada 11. novembris, 11:06:34 »
Alex - to, ko var saņemt dūrē, agrāk sauca par pi*pi. A Tu -m libido, libido....

Atļaušos nepiekrist! Dūre nav tikai tam vien domāta.

Atslēdzies alex

« Atbilde #34 : 2014. gada 11. novembris, 11:11:23 »
Skumji. Tas sekss, ir tas ar ko cilvēce varēja atklāti, regulāri un droši nodarboties, ja kaut kādi psihopāti nebūtu mūsu psihi pārs tūkstoš gadu apakaļ netajā gultnē iegrozījuši. A tagad jāslapstās, kā noziedzniekiem...

Oj! Ja šitik dziļi filozōfiskā jautājumā iebrien, tad diezgan precīzi ar pirkstu var norādīt, kuri tieši tie psihopāti bija.
Turpinot brist pa duļķainajiem ūdeņiem, ir baigi jārēķina visi labumi un nelabumi ko šie psihopāti mums ir devuši vai ņemuši.
Man pašam skaidras atbildes nav un ir aizdomas, ka, meklējot risinājumu, ar litru nepietiks.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2014. gada 11. novembris, 11:14:11 »
Mao - nu kurš teica, ka jāslapstās? Man nez vai patiktu aplausi un uzmundrinājumi. Bet ir kam patīk.

Aha, nez vai uzmundrinājumi un applausi būtu jāklausās par štelli, kas visiem būtu pašsaprotama, ikdienišķa un regulāra. Diez kā Tu domātu, kā strādātu smadzenes, ja tās nebūtu skalojuši tūkstošiem gadu. Kādā attīstības spirālē būtu aizgājusi cilvēce, ja? .... ai, nu ko tur vairs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2014. gada 11. novembris, 11:31:11 »
Ar to attīstības spirāli var vienbrīd baisa šaise sanākt. Vai neviens bērnībā nav pa lenteri šļūcis? Vislabākā šļūkšana kā reiz ir pa spirāli...līdz pašai apakšai...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2014. gada 11. novembris, 11:32:49 »
Jāā - ar dūri vēl var otram indivīdam hematomu zem redzes orgāna uzmontēt.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2014. gada 11. novembris, 11:33:18 »
Par ko vispaar bija teema?  Par seksu peecchika laikaa?

Viss naak un aiziet taalumaa, un saakas viss no gala

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2014. gada 11. novembris, 11:34:56 »

Aha, nez vai uzmundrinājumi un applausi būtu jāklausās par štelli, kas visiem būtu pašsaprotama, ikdienišķa un regulāra. Diez kā Tu domātu, kā strādātu smadzenes, ja tās nebūtu skalojuši tūkstošiem gadu. Kādā attīstības spirālē būtu aizgājusi cilvēce, ja? .... ai, nu ko tur vairs.

Es zinu divas lietas: ja cilvēce būtu veselīgi kniebusies cik gribās un vajag, mēs jau sen būtu iemācījušies visas slimības apkarot - vienkārši nebūtu variantu, un
Veči būtu tā uztrenējušies, ka dāmas pat nezinātu, kas ir kašķis, dārglietas un nodevības. A no šitā mums izlien kas? Diez tāds Hitlers un Staļins maz būtu uzaudzināti?
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 11. novembris, 11:37:04 no Mao »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2014. gada 11. novembris, 11:42:34 »
Mao - uš, škic uz politikas sadaļu. Ne jau monstru uzaudzināšana bij problēma, bet to miljonu vaļāmušu...
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2014. gada 11. novembris, 11:55:27 »
Mani tikko no politikas padzina! Te kaut kas nebūs lāgā ar adekvātumu. Jeb divreiz jālasa?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #42 : 2014. gada 12. novembris, 10:03:39 »
Šimpanzēm, ar kuriem mums 98 % gēnu kopīgi, nekādu ierobežojumu nav. Kad uznāk gribulis, tad visi ar visiem, publiski...ja nu vienīgi statuss barā uzliek zināmus ierobežojumus. Un tālu šie ir tikuši? :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #43 : 2014. gada 12. novembris, 10:10:32 »
primitīvs priekšstats... pētot šimpanzes, ir atklāts ļoti daudz kas, piem, ka mātītes izmanto sexu, lai pavirzītos pa karjeras kāpnēm, ka laikā, kad nevar ieņemt viņas ir "vieglprātīgākas" partnera izvēlē, bet laikā kad var apaugļoties izvēlas "alfa tēviņus", daudz interesantu lietu par Jums dārgās...

grāmatiņas vajag lasīt :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #44 : 2014. gada 12. novembris, 14:10:34 »
Šimpanzēm, ar kuriem mums 98 % gēnu kopīgi, nekādu ierobežojumu nav. Kad uznāk gribulis, tad visi ar visiem, publiski...ja nu vienīgi statuss barā uzliek zināmus ierobežojumus. Un tālu šie ir tikuši? :)

Kontrjautājums 1. - A cik tālu mēs esam tikuši?

Kontrjautājums 2. - Cik ilgs laiks nepieciešams, lai sabiedrība atgriestos akmens laikmetā, ja pārtrauks ellektrības piegādi, globālo transportu un beigs mums vest paiku no aizjūrām?

Kontrjautājums 3.- A cik tālu primāti no mums atpalikuši?