Autors Tēma: Nēģi un kārumsieriņi - rīta pļāpa  (Lasīts 820 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Nēģi un kārumsieriņi - rīta pļāpa
« : 2017. gada 11. novembris, 08:15:13 »
Sēžu, brokastoju, pļāpāju ar otrpusi. Saku - vakar pēc ilgiem laikiem uz kārumsieriņiem veikalā paskatījos. Šoks. 40 centi gabalā par to kumosiņu. Uz redzēšanos. Nēnu varu atļauties, bet neredzu par ko maksāt... Tāpat kā par nēģiem, kas man patiesībā garšo, bet nu cmooon... Tāpat kā tās ielu zivjutirgotavas ar kosmiskajām cenām un miglā tītiem ražošanas/derīguma termiņiem. Tā nu no manas apziņas šie produkti izsvītrojas kā "uz mani neattiecas". Tā nu sanāk - ja gribas ēst garšīgi, un kaut cik kvalitatīvi - jāgatavo/jāaudzē pašam vai jāpērk no tiešā ražotāja vai vismaz veikaliņos ar uzticamu apgādi...

Atslēdzies reno

Re: Nēģi un kārumsieriņi - rīta pļāpa
« Atbilde #1 : 2017. gada 11. novembris, 08:50:28 »
Man tā ir bija ar humusu -nopirku, sajūsmā nebiju, kad ieraudzīju, ka kārbi'ņai apakšā izspiesta pumpa, lai izskatās vairāk -nu paldies. Vispār, līdzko paskaties cenu kilogramā -un es kā vieda mājsaimniece to vienmēr daru -vēlēšanās nopirkt bieži vien pāriet
Un tad jau tas var aiziet bezjēgā -mājās vārīta pastēte, desu vietā galerts vai viltotais zaķis (no mājās maltas gaļas) . Cik tur tālu līdz naturālai saimniecībai

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2017. gada 11. novembris, 09:07:17 »
A man desas garšo :D ir pāris zores, ko pērku. Gardās fuet, mmm :) Un doktorcīsiņu varu hrums un nevārītu nokošļāt. Laikam tāpec, ka sastāvu nelasu.

Skaidrs ka viss ir galvā... Par to nav šaubu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2017. gada 11. novembris, 09:33:41 »
Es cenas neskatos - ja gribas, tad nebremzēju. A ko darīt, ja pati netaisu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 11. novembris, 10:03:42 »
A man desas garšo :D ir pāris zores, ko pērku. Gardās fuet, mmm :) Un doktorcīsiņu varu hrums un nevārītu nokošļāt. Laikam tāpec, ka sastāvu nelasu.

Skaidrs ka viss ir galvā... Par to nav šaubu.
Jā, uz visu tas neattiecas. Es taču fuet pat nozagu!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 11. novembris, 10:57:59 »
vot kādu nēģīti derētu. Būs jāsaņemas un jānopērk. Lai gan es arī biju baisi pārsteigts, kad pēdējoreiz nēģiem cena uzleca debesīs - momentā vismaz par 50%

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2017. gada 11. novembris, 11:17:06 »
Šobrīd nēģi ēdot, teju vai var just naudas garšu :)
Kārumveidīgie sieriņi jau sen vairs mani nesaista. Kādreiz jā, bija savi favorīti.
Par it kā nesaprātīgi lielu naudu tad nopirkšu to, kas man tiešām garšo un ko man tiešām kārojas.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #7 : 2017. gada 11. novembris, 16:56:58 »
Piensaimnieka veikalā Valmieras ielā var nopirkt kārumsieru masas saldētas, spainītī, par 2 eu kg.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #8 : 2017. gada 12. novembris, 12:18:14 »
Vakar CT kaa reizi uz dziiviem neegjiem noskatiijos. Garsho man jamie,bet taa cena gataviem,jeez! savukaart,pashiem njemties ar cepshanu,neee. Vienu reizi dziivoklii pameegjinaaju,sanaaca jau labi,bet taa smaka cepoties...nekad vairs!!!
Ja nu aaraa,uz grilla,bet nav paarlieciibas,ka smaka nebuus veelaak arii galju grilleejot,