Autors Tēma: čekas maisi  (Lasīts 18340 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: čekas maisi
« Atbilde #60 : 2018. gada 21. decembris, 00:40:29 »
Jūs reģistrējāties, lai redzētu?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2018. gada 21. decembris, 00:53:10 »
Es patiesībā pat skatīties negribu. Ko tur ieraudzīsi? Kādu sabiedrībā zināmu uzvārdu? Un tad? Domāju, visi dati par reāli aktīvo aģentūru no turienes sen kā jau izvākti. Palicis tas, ko čeka neturēja par gana vērtīgu, lai to savāktu - visādi ķeksīša pēc "pieskaitītie" - krogu muzikanti, oficiantiņi, pa ārzemijām koncertējošie, utml.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #62 : 2018. gada 21. decembris, 00:57:06 »
Nē, mani interesē paziņas un tā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2018. gada 21. decembris, 01:00:27 »
Nu, ja vēl reģistrāciju neprasītu, ieietu palūrēt, a tā... Nepatīk man visur kur reģistrēties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2018. gada 21. decembris, 01:15:03 »
māsa jau ieliidusi :) no mūsu familija nevienu neredzot, bet manu senu brūtgānu gan atradusi, :) faila bildi atsuutija, vai ir tas pats :)Nu ir :)
bet sajūta tāda...nu itkā lūrētu,tur kur nafik nevajag... :scratch: ....nē, manii nekas nemainās..to uzzinot..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2018. gada 21. decembris, 01:24:25 »
Nē, nu ko tur vairs var izdaŗīt, ja arī kāds paziņa tur bijis..

Bet tā - refleksijai - man gan būtu interesanti. Atsaukt atmiņā tālaika vērojumus, sajūtas, nojausmas, noskaņu...vai arī to neesamību

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #66 : 2018. gada 21. decembris, 07:30:31 »
Nu, ja vēl reģistrāciju neprasītu, ieietu palūrēt, a tā... Nepatīk man visur kur reģistrēties.
Pēc tam tiks izveidots saraksts ar tiem, kas interesējušies par čekas maisiem  :rofl:

Regana

• Viesi
« Atbilde #67 : 2018. gada 21. decembris, 08:12:06 »
Es par to savu studiju biedru sāku tagad kaut ko saprast.
Ar manu uzvārdu, no manas famīlijas neviena tur nav.
To, ka daudzi izvākti, tas skaidrs, jo baigi mazs tas saraksts. Krīt acīs 80.-tie gadi. Bet Godmanis atstāts, ar kļičku Pugulis, hihi.

Regana

• Viesi
« Atbilde #68 : 2018. gada 21. decembris, 08:18:39 »
Jā, un skaidrs, ka pirms 20 gadiem nevarēja ļaut maisus atvērt, jo tad šie mēsli nebūtu varējuši pa virsu peldēt, ieņemt augstus amatus un tā. A tagad dzīve viņiem nokārtota, nu lai.. Kaunu kaut kā norīs. Bet dažam labam gan jau kauna nemaz arī nav.

Gobziņu tagad vecie čomi par Luni varētu uzrunāt..

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #69 : 2018. gada 21. decembris, 08:27:06 »
Pareizi Bobi, kamēr plurālisms, tikmēr izgaismojās visi viedokļi, tos piefiksē, un pēc valsts varas maiņas - savāc un koncentrācijas nometnēs.
Tādas pārdomas, man Petrova grāmatas iespaidā, par aizkulišu varu, par Senās Romas notikumiem lasot.
Kā arī paziņu lokā esošais KGB - šņiks - tāds latviešu patriots ir/bija un tik sirdīgi lamāja krievus, kārtīgs provokātors.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #70 : 2018. gada 21. decembris, 10:42:02 »
papētīju VDK kartītes. To cilvēku, kuri man likās aizdomīgi, tur nav. Manis arī nav. Tīri nostrādāts

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2018. gada 21. decembris, 10:43:27 »
māsa jau ieliidusi :) no mūsu familija nevienu neredzot, bet manu senu brūtgānu gan atradusi, :) faila bildi atsuutija, vai ir tas pats :)Nu ir :)
bet sajūta tāda...nu itkā lūrētu,tur kur nafik nevajag... :scratch: ....nē, manii nekas nemainās..to uzzinot..

vot šito bilžu sūtīšanu gan nevajadzētu darīt, ja negribat nepatikšanas. sūtiet linkus.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #72 : 2018. gada 21. decembris, 10:48:14 »
Rodās tādas domas, ka tagad atvēra KGB failus ne prosto tak, bet ar savu ziņu....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #73 : 2018. gada 21. decembris, 10:51:46 »
Šipkevics, Inkēns, O. Rubenis maisos.
Tāds reāls ziņotājs no šiem varētu būt pirmais...ja atceramies, kā sāka veidoties Labvakar, tad pirmajos raidījumos bija tikai divi - Ojārs un Edvīns, bet tad "piekabināja" klāt Jāni...un vēlāk jau neatkarības gados - kurš nokļuva čekistu izveidotajā midzenī SWH ?   
Jūs taču atceraties, ka tā SWH ēka, ko "prihvatizēja" bārmenis Gulbis, bija slepens izlūkošanas objekts, kur bija visas tās noklausīšanās iekārtas utt...un izrādījās, ka "bārmenis" to ēku paspējis "nopirkt" no padomju armijas ...   
Bet! :D (kā mīlēja teikt viens maisu figurants, kurš arī nonāca SWH)   
Visa tā SWH čekas mafija arī bija padomju valsts  ienaidnieki, kurus interesēja mantkārība, nauda utt....grāva padomiju, jo tā traucēja "biznesam" ... 
Un paldies viņiem, ka nau vairs CCCP ! :D 

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #74 : 2018. gada 21. decembris, 11:18:48 »
Netā klīst tāds Andropova projekts GOLGOFA, to interesanti palasīties. Cik saprotu, aizkadra mafija pasaules - nolēma PSRS projektu likvidēt, jo tas neatbilda viņu interesēm.  ASV arī plāno likvidēt. Bet par to KGB plānu - tas paredz PSRS V2.0, PSRS atjaunošanu. Lai iekačātu PSRS matrici, ari pie tā piestrādāju, jo man PSRS patika sistēma.