sētniecība visp varētu būt mans sapņu darbs

pilnīgi nopietni ..man patīk sakopt to,kam citi paskrien garām,kas liekas sīkums un nesvarīgi...
tas visp varētu būt mans aicinājumdarbs
LV sēniekot būtu sarežģīti, jo katrs sevi cienošs gan jau atrastu veidu kā iebakstīt
Ukijā savukārt sētnieku visp nav...
sētniekoju pa kluso:) nē nu var voluntierēt, bet tā tāda pakazuha nevis darbošanās no sirds...salasās, uzvelk košas vestes un tad pozē visiem žurnaliem un TV un beigās pielasa 10maisus un atkal pozē presei ...
vienīgais ko daru, salasu savu ielu katru trešdiensvakaru..jo no rītiem brauc misenes mašīnas..vakaros visi savas miskastes jau izstūmuši..tad nu es nostaigāju ielu uz vienu un otru pusi... visu kas samests zemē ielidinot izstumtajās misenās...jādara tas diezgan pa tumsiņu..jo nevar zināt vai nenoraušos pa ķobi no kāda kam bus dusma par to,ka pustukšajā misenē iemesta bundža no paša vārtu priekšas.(dienas laikā un citā reizē to darīt visp neiespējami ,jo Ukijā misenes uz ielām ir megaliels retums)
esmu gan saņēmusi arī paldies vārdus un slavināšanu..visādi ir bijis... bet nujā tā pagaidām mana šābrīža sētniekošana...
p.s upsss tēma bija par citu... ja grib, Pitons var komentāru izmest...aizmuldējos:/