Autors Tēma: Par sēnēm un mērkaķiem  (Lasīts 1378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Par sēnēm un mērkaķiem
« : 2017. gada 17. novembris, 01:03:42 »
Vot, nezināju kur likt. Varēja pie vēstures,  vai dzīvniekiem vai virtuves priekiem ... Ai nav būtiski...
Šodien kādā internetā vietnē ( https://knife-media.livejournal.com/1635.html?media
  ) izlasīju versiju par to, kā radies cilvēks, nu tas pats Homo Sapiens.
Versija ir tāda, ka pie visa ir vainīgi nonarkojušies mērkaķi.  Jo kaut kas gēnu  līmenī tomēr mūs ar viņiem vieno. Īsumā , doma tāda. Bija jābūt kaut kādam stimulam, lai šiem smadzeņu pods sāktu attīstīties. Nu un lūdzu, mērkaķi ēda visādu drazu (neatšķīrās ar īpaši izsmalcinātu gaumi) , pa retam šiem gadījās arī kāda indīga sēne, kuras dēļ šiem smadzenes aizgāja pa pieskari, nostrādāja , kā spēcīgs katalizators, izsauca  visādas asociācijas un vizuālas dīvainības. Radās atkarība, vajadzēja tās meklēt un sākt līdz ar to pieslēgt smadzenes, domāt.
Mūsdienās veicot to mērkaķu (pārejas stadijā uz Homo) kaulu analīzi, konstatēti visāda veida narkotisko vielu paliekas, kā arī cilvēkam radnieciskos gēnus.
Protams, var vēl arī iedomāties, ka mūsu senči rīkoja orģijas, ar mērkaķu piedalīšanos (vajag taču kaut kādas atrakcijas, vai kā mūsdienās pieņemts- pasākuma kultūras izklaides), nu tad šos (mērkaķus) piebaroja ar indīgām sēnēm un procesā seksuāli izmantoja, lai pārsteigtu mūsdienu zinātniekus, kas pēta visu to gēnu rosolu. Tā lūk… Lai jums visiem jauki sapņi ;o)))

Atslēdzies Minne

Re: Par sēnēm un mērkaķiem
« Atbilde #1 : 2017. gada 17. novembris, 01:11:09 »
Tātad visa mūsu dzīve - mērkaķu narkotiku reibuma filmiņa  :clap:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2017. gada 17. novembris, 01:15:13 »
Bet man tik ļoti patika versija, ka sievietes no Venēras , bet veči no Marsa. Vai arī tā, ka uz Zemes dzīvoja sievietes un tad atlidoja vīrieši no citas planētas un tām sagrozīja galvas.
Un kas tagad?!!! Man jājiet gulēt ar domu, ka  viss sākās ar kādu nonarkojušos mērkaķi!!!  :rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 17. novembris, 01:24:01 »
Nē, man labāk patīk šitā, nekā atjēgties no narkotiku reibuma un saprast, ka esmu mērkaķis ar sarkanu dibenu

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2017. gada 17. novembris, 07:54:49 »
Izrādās - progresa dzinulis ir atkarība?!
 :D

Tātad turpmāk nav "nariks", bet "attīstības iespēju izzinātājs"

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2017. gada 17. novembris, 09:35:06 »
Kā Kastaņedam - apziņas paplašināšana :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2017. gada 17. novembris, 10:45:48 »
 :scratch: .. nē nu principā jau viss sakrīt, pirmais cilvēks ir nācis no Āfrikas. Mērkaķi, Āfrikā palika. Tā sakot izdarīja savu melno darbu, bet negribēja šķirties no savas palmas. Vai arī izdzina to savu atkarīgo atvasi no bara, lai nejauc pārējiem galvu. Nu un tas mūsu atkarību dzītais narkoša aizklīda uz zemes lodes otru galu, tā sakot, aiztinās sēņot. Saka vairoties reibumā, lika sievietēm meklēt ēdamo,- nu principā jau šās vāca sēnes un lakstus. Kas atkal veicināja progresu, jo kā zināms, baru vadīja stiprākie un gudrākie. Pieņemsim, ka par gudrāko un stiprāko uzskatīja šamani, kurš prihvatizēja visas sēnes privātai lietošanai un salietojies regulēja visu pagasta dzīvi. Pārējie mērkaķi šokā no tik dīvainām fantāzijām, miera labad  pildīja  visus rīkojumus un nosauca to par progresu. Viss tas bardaks turpinās līdz mūsu dienām. Katra bara priekšgalā stāv kāds nojūdzies mērkaķis un ar savu progresa  izpratni noved visu zemeslodi iznīcībai. Viss sakrīt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2017. gada 17. novembris, 13:52:34 »
Es vispār tagad esmu neizpratnē... Kādu laiku atpakaļ, kad vajadzēja iziet medicīnisko komisiju tiesībām, gāju pēc paraksta pie narkologa un psihiatra. Viņi man vienkārši jautāja,- Vai es viņas pazīstu. Godīgi atbildēju- Nē. Un man uzreiz uzlika i parakstu i zīmogu. Tagad es viņas pazīstu ( pēc zīmoga). Tātad nākošais jautājums varētu būt, vai manos rados kāds nesirgst ar šizofrēniju vai atkarībām. Kas man tagad jāatbild? - Visi veseli, nu ja neskaita to mērkaķi no Āfrikas? Murgs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2017. gada 17. novembris, 19:38:13 »
Piekrītu, ka visu progresu virza atkarības..
..nezinu par atkarību no sēnēm, bet lielākā daļa zinātnisko atklājumu ir atklāti, jo pētnieki bija atkarīgi no temata..apsēsti ar to, ko pēta...atkarības jau dažādas un mums pierasts runāt par alko un narko, bet jebkura lieta vai pētījums, bez kuras cilvēks nespēj iedomāties savu dzīvi ir atkarība..
Ir atkarība naudas krāšana, arī naudas raušana, mūzika utt
ja cilvēkam nav nekādu atkarību, tad viņa vienkārši nav ! :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2017. gada 18. novembris, 11:41:03 »
Jā, nu, versija tik tiešām vedina domāt par sevi kā "radības kroni."  :rofl: :sarcasm:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #10 : 2017. gada 18. novembris, 14:06:41 »
Tur scenārijs sanāk!