Autors Tēma: Dīvainā pieklājība  (Lasīts 8196 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Dīvainā pieklājība
« Atbilde #15 : 2017. gada 19. novembris, 12:51:35 »
Cammas tēma - Klasika - ko sieviete var sadomāties no parastas nesasveicināšanās :rat:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. novembris, 22:26:01 »
Arābiem vietām tiek uzskatīts par ārkārtīgi nepieklājīgu sarunāties ar cita vīrieša sievu vīra prombūtnē.
Kā man stāstīja mūsu ģimenes paziņa muslims ... a ko man runāt ar cita vīra sievu?? Par ko?? Kad ieminējos ... a pasākumos vai ģimenes saietos ... atbilde: mūsu pasākumi (sievietes un vīrieši) nenotiek kopā. Punkc
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2017. gada 21. novembris, 07:25:32 »
Bet vispār nav runa tikai par sveša vīra sievu kā te izsakās. Man ir bijušas situācijas ar večiem, kas ir pazīstami - skolasbiedrs, kaut kādu kopīgu aktivitāšu bijušais biedrs utt, kas arī izliekas par beigtu. Kad man apnīk, eju klāt un pats piesakos, - jā, izrādās, pazīst un baigais čoms pēkšņi.. Un ja tāuzvedas pat diplomēts psihologs (skolasbiedrs), tad vsp no comments.
A par sievietēm .. ir gadījies stāvēt pie kases aiz skolaslaiku labas paziņas un neatpazīt, pat blenžot ilgstoši tieši virsū. Cilvēki ļoti izmainās pat pa desmit gadiem, kur nu vēl 20 un 30

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2017. gada 22. novembris, 14:26:42 »
Nebūtu jau problēmu pasveicināt, ja ar to pietiktu, bet ar sveicināšanos vien neaprobežosies! Es, iespējams, labāk izliktos nepazīstam, lai izvairītos no tam neizbēgami sakojošajām samocītajām runām "ak, cik sen neredzējušies, nu kā tad tev tagad iet, ko dari, ko strādā, kā ģimene?.... "  Ne man interesē, ko tas, pa daudzīem gadiem svešs kļuvušais, cilvēks dara, nedz vēlos kaut ko par sevi stāstīt, nedz kādus kontaktus atjaunot. Citam varbūt tāda čalošana brīva un dabiska, man kā zobusāpes.   
Ja nav vēlmes atjaunot kontaktus, vai arī skolas laikā nekāda draudzība vai patikšana nav bijusi - vrb pat sliktas attiecības, tad kāpēc lai pēc vairākiem gadu desmitiem izrādītu ko pozitīvu vai jelkādu interesi? drīzāk- paldies dievam, ka ar #$%^%$^ vairs ikdienā nav jātiekas.

Camm, par sākotnējo tēmu: skolā viņu neapcēli vai lovi neatraidīji?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2017. gada 22. novembris, 14:38:33 »
Nēēē, tā it kā nebija...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2017. gada 22. novembris, 14:54:32 »
es, ja godīgi Cammu nesapratu - ja Tev tas cilvēks liekas svarīgs/derīgs, tad kāda problēma pieiet klāt un sasveicināties.
Un otrādi - ja Tev tas cilvēks vienaldzīgs, tad par ko cepiens, paskaidro?? :)   ...gan jau pašai putni galvā čivina - ja viņš pienāks, tad novērsīšos, lai zin nelietis!! ...bet viņš nenāk, maita!!!  :sarcasm: 

Atslēdzies dip

« Atbilde #21 : 2017. gada 22. novembris, 15:13:15 »
Camma, bet Tu viņu sveicini (esi sveicinājusi)? Dažreiz cilvēks nepamana, ka tiek sveicināts, neatbild, un tad tas otrs ieņem pozu - ak šitā, nu tad vairāk nesveicināšu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2017. gada 29. novembris, 11:15:18 »
ar to sveicināšanos ir divējādi. Reiz ielās saskrējos ar bijušo klases biedru, kas gadus trīs ir sēdējis blakus solā. Es šamo sveicinu, viņš tik blisina acis. Droši vien, tā arī neatcerējās. Palika tāda neveikla sajūta, it kā uzbāžos nevietā. Tai pašā laikā bija cits gadījums,- izsauca uz policiju, vajadzēja kaut kādā kratīšanā veikt pēkšņo inventarizāciju un dokumentu revīziju, kas uz lietu attiecās. Bija vajadzīgi arī divi liecinieki. Paķēra divus večus tur pat policijā, nezinu, bet liekas, ka viņi tai brīdī bija izlaisti no "sutkām" ;o) Visu komandu iekrauj autiņā un ved uz vietu. Pa ceļam viens no lieciniekiem pēkšņi mani atpazīst un pat sauc vārdā. Esot paralēlā klasē mācījies. Nē, nu parunājāmies, protams. Par dzīvi, par ģimenēm... Goda vārds es viņu neatpazinu un pat tagad nezinu, kas tāds ...  :thinking:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2017. gada 29. novembris, 12:52:14 »
Senos laikos šitā izklaidējāmies..
Noskata "upuri" un iet klāt ar jautājumu: "Sveiks! Kā tad Jankam iet?"
Bija cilvēki, kuri uzdeva precizējošus pretjautājumus, taču pietiekami daudzi kaunējās atzīties savā aizmāršībā un atzīt, ka neesam pazīstami :)
Toties kāds Janka ir pazīstams katram.
Kursabiedram sanāca, ka ar uzrunāto tiešām abi pazīst vienu un to pašu Jāni. Toreiz bija derības - kurš ilgāk neņirdzot uzturēs sarunu.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #24 : 2017. gada 29. novembris, 13:31:17 »
Man jaunībā kautrība bija pie vainas.
Redzu, ka pa ielu pretim nāk draudzenes mamma. Bet varbūt arī nē. Metos uz ielas otru pusi, lai tikai nesanāktu svešu pasveicināt.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2017. gada 01. decembris, 16:34:18 »
Camm, zini kāpēc šis tēlo, ka nepazīst? :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2018. gada 13. aprīlis, 07:26:42 »
Es te vairāk vilku uz to pusi, ka vīrieši nez ko sadomājas.

Nē, nē, 99% man pazīstamo kungu kaut kā normāli atgadījušies.

Nu tad - opreģeļiķesj, madam !

Atslēdzies Exnihilo

« Atbilde #27 : 2018. gada 15. aprīlis, 21:53:02 »
Vēl ir iespējama situācija, ka viņam dzīvē kaut kāds melnais posms un nevēlas iziet uz kontaktu.. nevēlas par sevi neko stāstīt..  varbūt tāpēc piekopj strausa taktiku :)