Autors Tēma: Cilvēka skaistums  (Lasīts 2264 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Cilvēka skaistums
« : 2017. gada 20. novembris, 18:14:26 »
Es te tā aizdomājos. Kas tas ir, cilvja ārējais smukums. Tas viena seriāla iespaidā, vnk, vīrišķis nu dikti patīk. Kā tas notiek, tu kādu
 ieraugi un... až elpu izrauj, kāda(s) skaistums. Es nekad neesmu bijusi no tiem smukuļiem, vnk tikai tāda simpatjaga , bet kad griezu vecās 20gadīgās pases, lai izmestu, mans jaunākais, ieraudzījis manu  33 gadu bildi, teica - āā, ja es tādu satiktu, iemīlētos uzreiz.Kas ir skaistums? Laikam tomēr tas, kas nāk no iekšām, ne?

Atslēdzies magda

Re: Cilvēka skaistums
« Atbilde #1 : 2017. gada 20. novembris, 19:10:50 »
Tā ir tik subjektīva lieta,ka diskutēt ir lieki ,manuprāt.  :smile:  No sērijas- vienam māte, otram- meita!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2017. gada 20. novembris, 19:28:12 »
Lai cik subjektīvi, tomēr ir izskatīgi cilvēki un ir ne visai... Skaistums kā dabas dāvana dots ne katram. Kam paveicies, tam tas ir handikaps. Gan profesionālā ziņā, kur vajag labi izskatīties, gan piekrišanā pie pretējā dzimuma. Sevišķi jau sievietēm.  Un nestāstiet nu, veči, ka jums vienalga par ārieni, ka tik "iekšas" smukas... Lai tās "iekšas" vispār pamanītu, vispirms jau vajag, lai skatiens pie ārienes aizķerās.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 20. novembris, 20:49:46 »
Lai cik subjektīvi, tomēr ir izskatīgi cilvēki un ir ne visai... Skaistums kā dabas dāvana dots ne katram. Kam paveicies, tam tas ir handikaps. Gan profesionālā ziņā, kur vajag labi izskatīties, gan piekrišanā pie pretējā dzimuma. Sevišķi jau sievietēm.  Un nestāstiet nu, veči, ka jums vienalga par ārieni, ka tik "iekšas" smukas... Lai tās "iekšas" vispār pamanītu, vispirms jau vajag, lai skatiens pie ārienes aizķerās.

Gribas, lai pastāstu? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2017. gada 20. novembris, 21:16:35 »
Man kkaa liekas, ka nav tik vienkaarshi...
Katram kkaada sava barabashka nostraadaa un "klikshkjis" uz kaadu cilveeku rodas... pat ne obligaati simpaatisku vizuaali...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2017. gada 20. novembris, 21:48:06 »
Aha, tikai uz tiem smukajiem/ajām "klikšķ" diktāk.  ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2017. gada 20. novembris, 21:52:17 »
Nemaz tā nav.
Man, piemēram, klikšķ uz apaļīgām sievietēm ar brillēm. Visticamāk tāpēc, ka māte tāda bija, bet tas nav vienīgais. Ja klikšķētu tikai uz skaistajiem, tad viena daļa neizbēgami paliktu bez otrām pusēm. Tur jau tā lieta, ka, spriežot pēc sevis, ir tādas it kā nenozīmīgas nianses, kuras prātu vnk atslēdz. Un ar glītumu itin bieži tam nav nekāda sakara, reizēm pat tieši otrādi.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2017. gada 20. novembris, 22:18:12 »
Uz smukajiem aatraak saklikshkj... jo vieniigaa infa ir vizuaalais... to fiksaak var noveerteet ;)

Lai noveerteetu smukaas iekshas kaads laiks jaapavada kopaa spiestaa kaartaa... nu tur- darbs, maaciibas, hobijs...

Kgan citkaart tas ir pilniigi neizskaidrojami... man viens ex boss kaa saklikshkjeeja pirmajaa intervijaa taa jau padsmit gadus juusminaas... bet es neesmu tips uz kuru taa fiksi visi klikshkjinaas...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2017. gada 20. novembris, 22:28:07 »
Piekrītu Kvadras tekstiem.
Kā arī katram ir savs līmenis, ko pamatā nepārkāpj - skaistie ar skaistajiem tai skaitā. Nu, ja neesi tik skaists, tad arī veries uz ne tik skaistajiem, tāda ir dzīve..Protams, gadās izņēmumi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2017. gada 20. novembris, 22:32:16 »
Skaistie ar skaistajiem- taas nu gan ir pilliigas muljkjiibas...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2017. gada 21. novembris, 07:16:40 »
jā, jā, ir tā, ka ierugi un -  :faint: .. elpa aizsitas. Bet.. ātri pāriet. Pēc tam liekas - a kas tur tāds bija? Kamēr ieraugi nākamo "elpas aizsitēju". Bet ar to nedzīvosi un dzīve tikai viena..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2017. gada 21. novembris, 07:43:22 »
Skaists ir skaists, kaut arī sirdi neiekustina. Kad uz kājas uzkāpj skaists vīrietis, tad nosaki - nekas, nekas, ja neglīts - pilnīgi cita reakcija  :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2017. gada 21. novembris, 09:35:26 »
Kaa jau teemas pieteceejs mineeja- kas tad ir tas skaistums... katram savs...
Mani klasiski skaistie (nu, kurus par taadiem pienjemts uzskatiit) nekustina- nesaprotu, kas tur skaists...
Taapat kaa Dzholija... esot skaista... nu var jau buut... bet ne manaa saprashanaa...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #13 : 2017. gada 21. novembris, 11:05:48 »
Zigi... es arī apaļīga un ar smukām brillēm... Bet, nu ja, vecuma cenzs... :(

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 21. novembris, 13:00:29 »
Zigi... es arī apaļīga un ar smukām brillēm... Bet, nu ja, vecuma cenzs... :(

vai ta Tu vecāka par Ziga māti?  :rofl: