Autors Tēma: Gariigaa izaugsme  (Lasīts 12410 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Gariigaa izaugsme
« : 2017. gada 21. novembris, 17:00:17 »
Es te drusku pavaariishos savaa sulaa...

Neesmu ksenijas fans, bet shis uzrunaaja

http://ksenijakomente.lv/gariga-izaugsme-ka-kritiskas-domasanas-trukums

Jo ir pusdruzhka/pazinja, vrodje sakariiga sieviete, bet nu saspiedusies uz shito izaugsmi... jogas, meditaacijas, ezoteeriskas lekcijas, retriiti... tik sausaa atlikuma neir... kaa bija nelaimiigaa lauliibaa taa ir...

Tikko sho apchakareeja chigaaniete- beernam esot naaves laasts uzlikts un vinja atdeva 200 eiro lai to nonjem... kad attapaas, tad devaas pie veediskaas astrologjes (wtf?), lai neitraluzee ieprieksheejaas ietekmi...

A es klausos un kluseeju, jo par sho teemu dzirdiigu ausu nav...

Bet taatad ir pieprasiijums, ja pilns feisiitis ar "sievishkjiibas kursiem" par afigenno energjijas apmainjas ciparu...

Pieslēdzies Spārka

Re: Gariigaa izaugsme
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. novembris, 17:05:14 »
Mums kaut kur ir līdzīga tēma.
Laikam tur pie derīga secinājuma netika nonākts, un nez vai nonāksim.
Ja Tu viņai esi autoritāte, vari mēģināt ietekmēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. novembris, 17:08:45 »
Kas es traka- karmu sev maitaat SKOLOTAAJUS apshaubot? :D

Nav jau taa, ka mani traucee... vairaak izbriina...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. novembris, 17:11:42 »
Kas es traka- karmu sev maitaat SKOLOTAAJUS apshaubot? :D
Nu, bez ironijas runājot, to sievišķi paglābt būtu labs darbs.
P.S. Kādā nozarē viņai izglītība?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. novembris, 17:15:45 »
Tas mani fanii visvairaak- pedagogs...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. novembris, 17:22:50 »
Tas mani fanii visvairaak- pedagogs...
Ja gadās dumji pedagogi, tad viņi ir ĻOTI dumji.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2017. gada 21. novembris, 17:26:52 »
Priekshmeta skoleeniem vinja patiik... un audzinaamajiem...

Bet tai pat laikaa vinja kaa saviem, taa citu beerniem uzliek, manupraat, par daudz atbildiibas... tjip, K un J man atsuutiiti kaa saegenjgjelji, vinji mani sargaa... apsveikumus suuta un taapat paklacho (peec skolas beigshanas)... nu es nez vai shitaa jaarezonee, kad faktiski beerns uztraucas/ruupeejas par pieaugushu sievieti...

Tos, kuri peec skolas grib uz sexi pavedinaat, tos es veel varu saprast...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2017. gada 21. novembris, 17:47:52 »
Karoch... putra man galvaa... cilveeks muuzhiigaa stresaa un ciesh, a pielietotos risinaajumus es neredzu par efektiiviem esam...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2017. gada 21. novembris, 18:12:26 »
Reizēm paklausīties jau var visādu sviestu, bet nu nopietni tam pievērsties  :rat: Reizēm pat sakarīgi cilvēki paliek dīvaini un grib visus apskaidrot. Reliģiju uzskatu par ko līdzīgu ietekmes ziņā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2017. gada 21. novembris, 18:18:42 »
Oi... atgaadinaaji... ejam viendien garaam bazniicai, druzhkai "vajag ieiet"... ok, ejam... es jau taas parazhas nezinu... dom, kaa pie pareizticiigiem- noliec naudinju, anjem sveciiti, kkur noliec (cerams, a ne pie "kaitiigas" bildes...
A bazniica katolju... kaa speram soli paar slieksni, peedeejaa solaa seedoshs nikns adoshs babuls breec "ko jums te vajag?!"... mees koriitii- neko, mees tikai ienaacaam... babuls turpina breekt ko mums vajagot... pohodu peec kapenju izlauiitaajaam izskatiijaamies...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. novembris, 19:05:44 no ineshuks »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2017. gada 21. novembris, 18:22:13 »
Un vinja veel eiriku ziedojumu kastiitee iemeta...
Buutu es viena bijusi, es daaaudz ko tam babulim pateiktu, ko par vinju domaaju...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2017. gada 21. novembris, 18:34:55 »
Tikko sho apchakareeja chigaaniete- beernam esot naaves laasts uzlikts un vinja atdeva 200 eiro lai to nonjem... kad attapaas, tad devaas pie veediskaas astrologjes (wtf?), lai neitraluzee ieprieksheejaas ietekmi...
Inešuk, (bet Tu tak redzi, ka tas jau ir kritiski?) nezinu, uztaisi vietējo kritiskās domāšanas kursu. Ja tas cilvēks Tev cik necik svarīgs, pamēģini. Ja ne - nu i fig s ņei. Aizmirsti.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2017. gada 21. novembris, 18:42:02 »
Spaarka- mana "svara kategorija" nevelk... es sievishkjis ciniski pragmatisks... a vinjai Apgaismotie Skolotaaji- dziednieki, veediski astrologi, sapnju kjeeraaju meistari Ar Speejaam...
Tur var dabuut tikai kashkji...

Aarpus shitaa jautaajuma- it kaa daudz maz sakariiga...

Saprotu, ka beeg no netiikamaas realitaates, bet shitaa shizofreenijaa var iedziivoties... (es ticu shaadam shizofreenijas manifesteeshanaaz veidam, nevis kkaadiem "a bez iemesla")

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2017. gada 21. novembris, 19:02:18 »
Inešuk, kādu mācību priekšmetu viņa pasniedz skolā? Gan jau kaut ko humanitāru.
Es atkal aizraujos ar šitiem īpatņiem. Kā parādās kāds raksts, izlasu, youtube lekcijas paklausos, cālī ir vesela sadaļa, tur pilns ar šādiem tantukiem, zīlniecēm, vēdistēm utt. Pat neiedomātos, kā visi pesteļo, ja neko nebūtu lasījusi. Vīramātes un kaimiņienes un visādi citi ļaundari lāstus liek un kaut ko appesteļotu nes mājā, izrādās tiešam cilvēki šitā ņemas.
Domāju, ka iestāstīt kaut ko, ja cilvēks ir pārņemts, nevar. Varbūt kādreiz pati nāks pie prāta.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2017. gada 21. novembris, 19:15:54 »
Mandomāt, mazākā vaina, ja cilvēks tic kaut kam vienam.
Ir kristieši, budisti, musulmaņi, mistiķi utt utjp vēl visādi "isti" un "iķi", bet tad viņi ir noformulējuši savu pasaules uzskatu, un pie tā arī turas.
Ja vienudien var atdot naudu čigānietei un otrā iet pie vēdiskās astroloģes - tas ir kas? Pilnīga pamatu neesamība.