Autors Tēma: Speelju elles  (Lasīts 14768 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Speelju elles
« : 2017. gada 24. novembris, 16:49:55 »
Mana liidzshineejaa pieredze ar taadam bija tik,cik staasti, cik kaadai viirs/draugs nospeeleejis vai savaakt kaadu peec kautinja (nu, kad es darbaa)...

Bet peediigaa laikaa sanaacis bik taadaas paseedeet, jo viens pazinja pat kafiju dzer tikai Klondaikaa... boss choms...

Vot i paveeroju publiku za kokteiljem... bozhechki, es bi domaajusi tur kkaadi ieteibushi keksi paarsvaraa savus tarakanus staidzina... njefiga... s vidj parastas omes saliidzinoshi gados trallina naudu tikai taa...
Nu, iereibushie keksi, protams, arii ir...

Nez... tetri masjaas kompii leetaak speeleet...

Atslēdzies Nāra

Re: Speelju elles
« Atbilde #1 : 2017. gada 24. novembris, 20:31:18 »
Nav kompànijas, citādi arī tur labprāt ielūkotos. Varētu būt interesanti. Tur var arī tikai kafiju padzert?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2017. gada 24. novembris, 22:10:53 »
Kafiju padzert... pirmoreiz iekliidu, kad 1. janv peec darba mekleeju eestuvi un Klondaika izraadiijaas vieniigaa, kas bija valjaa un kur kko eest deva...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 24. novembris, 22:14:38 »
Es laikam esmu bijusi pirms kādiem padsmit gadiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2017. gada 24. novembris, 22:58:23 »
Jāieiet, mums jau ar te ir gan Klondaika, gan vēl kādas. Ieinteresēji...Moš pievienoties tantēm  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2017. gada 24. novembris, 23:00:01 »
Nār, tev bīstami.. nospēlēsi algu, dzīvokli un vīru..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2017. gada 25. novembris, 01:00:58 »
Veiksmes un riska spēlē reāli nepiedalāmies mēs paši...ja atvēlam uzvaru noteikt gadījumam, tad reāli spēlē mūsu katra sargenģelis...tas katram ir savs, un arī prasmes spēlēt un uzvarēt katram sargenģelim ir īpašas un atšķirīgas...
Kāpēc dzērājiem veicas? ..jo dzērājs netraucē savam sargenģelim spēlēt..
Īstā spēle sākas pēc pusnakts...tad pret tavu sargeņģeli iznāk spēlēt Tas !
Naivi ir domāt, ka spēle notiek pie galda...jā, pie galda, bet īstie spēlētāji nav redzami ..
Un spēle ir vienīgā reālā vieta, kur satikties ar To, par ko tikai nojaušam, stāstam pasakas un zinātne ieņirdz...bet tā Ir !
p.s.
Jau pusnakts, bet Hermana vēl nav...trijnieks, septiņnieks, dūzis!....trijnieks, septiņnieks, Pīķa dāma...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2017. gada 25. novembris, 01:53:18 »
Jap..kā tā es to arī iedomājos kā Nakata kngs raksta.

Pati nespēleju neko pat ne kārtis...kkas attur pat no intereses par to..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2017. gada 25. novembris, 02:20:50 »
Esmu To pat laikam redzējusi.. vai sajutusi.. vai, kā nu tur, lai saka..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2017. gada 25. novembris, 09:42:36 »
Savulaik esmu strādājis firmā, kura ar spēļu automātiem nodarbojās. Īstenība ir prasta un pilnīga proza. Minimums, ko tāda liela un smuka krājkase atstāj sev, ir 20% no ieņēmumiem, lai gan tehniķis-programmētājs var uzstādīt saimniekiem vēlamo skaitli - 25, 30, 35 vai vēl vairāk. Ir gan lieta, kura ir jāņem vērā. Uzstādot savu ieņēmumu normu virs kāda konkrēta procenta (neatceros - cik, jo bija tas sen), tavā spēļu zālē valdīs tukšums. Pat kafijas dzērāji (viņi to tur darīja regulāri, - nāca kā uz darbu), kuri tur dirn ... Kāpēc dirn? Dirn tāpēc, ka zina, cik nobriedis "lielajam laimestam" ir kurš zālē esošais automāts, t.i., - programma tiem aparātiem ir cikliska, un čalītis aptuveni zina, ka trešajā vai septītajā automātā lohi jau savu naudu ir sametuši gana, - drīz jānoslēdzas kārtējam ciklam "laimests - uzkrājums no lohu kabatām - atkal laimests". Pareizajā brīdī dirnētājs pieiet pie gatavā aparāta un bez lielām izmaksām efektīvi nosmeļ krējumu, lai lohi atkal varētu "nospēlēt dzīvokļus, sievas un automašīnas". Loģiski, ka čalītis var pat publiski dižoties, ka neko būtībā nedara, bet ir turīgs, jo, redz, esot profesionāls spēlmanis (PR priekš lohiem tipa "nāciet vairāk, biežāk, - varbūt, ja kļūsiet profesionāļi :) , arī jums viss būs un jādara nebūs vairāk, kā caurām dienām jādirn un jādzer kafija" [uz lohu rēķina]).

Vēlreiz, atvainojiet, par Kartāgu.
Un tāpēc jebkurā normālā reliģijā šī lieta ir aizliegta. Aizliegta tā vienkāršā iemesla dēļ, ka tāda nu ir sabiedrība, ka lohi vienmēr atradīsies, saslims un iekritīs savas augstākizlasāmo lietu nezināšanas pēc. Un, sakarā ar to, ka jebkura normāla reliģija ir domāta tam, lai, ievērojot tās likumus, pat lohi varētu dzīvot laimīgi un pilnvērtīgi, tad tas tāpat kā loterijas (princips - tieši tas pats) un pārējie lohotroni, ir aizliegts.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 25. novembris, 09:49:46 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 25. novembris, 09:53:37 »
Un man, atklāti sakot, vēmiens nāk, redzot, kā viens tāds Zuzāns nu tēlo mecenātu un finansē kultūru ... kurai, iznāk, konkrētajā gadījumā nav nekādu pretenziju pārtikt no citu nospēlētām "mājām, ģimenēm un algām." Tādi, lūk, mecenāti, kultūra un "kultūras cilvēki". Nauda nesmird, godātie līdzpilsoņi. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 25. novembris, 10:06:52 no Zigfrids »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2017. gada 25. novembris, 10:20:41 »
Reize, kad es piekrītu Zigfridam.
Nopietni neiesaku pat "intereses pēc" tādās vietās iegriezties.
Ja "paziņas čoms ir boss", lai nu būtu. Bet principā serviss domāts spēlētājiem, un uz nespēlējošiem personāls raugās tik greizi, cik nu konkrētās vietas rakstītie un nerakstītie noteikumi atļauj.
Bez tam daudzās spēļu zālēs ir bezlogu un "bezgaisa" telpas (pēc nostāstiem - lai spēlētāji zaudētu laika izjūtu). Nespēlētājam tas ir vnk neomulīgi.
Un nezinu, kurš var būt par sevi absolūti drošs - pamēģināšu uzspēlēt, bet par azartspēlmani nekļūšu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2017. gada 25. novembris, 10:39:04 »
Neviens nav perfekts...un par mākslas sponsorēšanu ir jāsaka paldies Zuzānam, kà arī Borisam Teterevam (vēl labāks frukts)...vai farmas tirgonim Belevičam, kurš tur fvzin cik tautas "noindējis"....tāda ir dzīve, kā saka Broņa :) ...oi, franči!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2017. gada 25. novembris, 10:52:38 »
Neviens nav perfekts...un par mākslas sponsorēšanu ir jāsaka paldies Zuzānam, kà arī Borisam Teterevam (vēl labāks frukts)...vai farmas tirgonim Belevičam, kurš tur fvzin cik tautas "noindējis"....tāda ir dzīve, kā saka Broņa :) ...oi, franči!

Ne pa tēmu, protams, bet kārtējo reizi sabiedrību apskatām ne kā vienu organismu, ja? :) Neviens nav perfekts? T.i., mierīgi var d*rst kopējā katlā, un piedāvāt to citiem kā delikatesi? :)  Interesanti, vai VID'am arī derētu tāda atruna, ka "neviens nav perfekts, tāpēc nodokļus aizmirsu samaksāt"? Nē, te takšu citi, - pensionāri, policisti, skolotājas un medmāsas bez naudas palikšot! Bet zuzāni citus bez naudas atstāt drīkst, cienījami cilvēki, kā nekā. Viss - likumīgi un visādi citādi leģitīmi.
Vai citu potenciālo s*du gadījumā ... vai mazums senākajos laikos vēsturē gadījumu, kad pilsētu iedzīvotāji paši atvēruši vārtus svešu iekarotāju armijām, lai pēc tam līdzīgi zuzāni un tie, kuri visu šo padara likumīgu, brīnītos, "a ko tie plebeji mūs nodeva, a? Mēs tak' tik labi valdnieki bijām! Kultūru finansējām ..."

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2017. gada 25. novembris, 11:42:46 »
Zigi, tu vienkārši pretojies tai vienkāršai atziņai, ka tāda ir dzīve - cilvēks ir alkatīgs un grēcīgs...tās ir dziņas, kāpēc cilvēks ir kļuvis par pasaules valdnieku un iznīcinās Zemi dzīvošanai..
Zviedri aizlieguši prostitūciju, soda klientus? ...toties ir skandināvu krimiķu uzplaukums, jo meitenes tiek nolaupītas un ieslodzītas  pazemē...oi, cik baisi un aizraujoši! :D...tàdā Taizemē - ieslodzīt beibi pagrabā? ...a,...a...kāpēc?...nafig?....prognozēju, ka taizemiešu rakstnieki nesarakstīs krimiķu bestsellerus ...
Un par tiem lohiem pie spēļu aparātiem.....tagad visi aparāti ir saslēgti ķēdē - nevar zināt no kura tas laimests (ieprogrammētais) izkritīs...Lasvegasā  vispār tie ir tūkstoš+ aparātu...
...un es nekad automātus nespēlēju!:)