Autors Tēma: Speelju elles  (Lasīts 14751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Speelju elles
« Atbilde #30 : 2017. gada 25. novembris, 15:43:01 »
Studiju biedrene paealeeli maaciibaam kazino straadaaja- teica- galdam vinjas pusee labaak pelna ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2017. gada 25. novembris, 17:45:04 »
Studiju biedrene paealeeli maaciibaam kazino straadaaja- teica- galdam vinjas pusee labaak pelna ;)
viss ir sarežģītāk...krupjē ir vārtu sargi un daudz redz, bet neizprot procesu...tas ir, viņi domā, ka saprot, bet reāli tur nav neviena, kurš varētu uzrakstīt romānu...viņi ir sistēmà un to neapjēdz kā traģēdiju ...saņem algu un ir labi - tur nav nekā interesanta un arī literatūrai tur nav nekā..
Literatūra sākas tur, kur ir risks...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2017. gada 25. novembris, 17:57:37 »
Kaada nu krupjee tragjeedija.. pelna naudu taapat kaa alko vai cigareshu tirgonis...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2017. gada 25. novembris, 18:06:52 »
Nezinu kā tagad, bet agrāk visos kazino, kamēr esi pie galda, viskiju lēja bez papildu maksas.
Pamatojums jau protams skaidrs :)

Nakat, kas ir Hermans? /Kauns par savu tumsonību :) /

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2017. gada 25. novembris, 18:09:13 »
No Puškina Pīķa dāmas, ja nemaldos.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2017. gada 25. novembris, 18:14:42 »
Nezinu kā tagad, bet agrāk visos kazino, kamēr esi pie galda, viskiju lēja bez papildu maksas.
Pamatojums jau protams skaidrs :)

Nakat, kas ir Hermans? /Kauns par savu tumsonību :) /
Puškins "Pīķa dāma" ...Hermans ir galvenais varonis, kurš kāršu spēles noslēpumu  grib izzināt no vecenes...kura reāli viņu pieçakarē un ir Pīķa dàma !...kaut kā tā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2017. gada 27. novembris, 10:35:44 »
Arī tos stāstus par vinnestiem esmu tikai dzirdējusi. Bija klasesbiedri, kas bastoja stundas un sēdēja pie automātiem (pārāk biezi šķīrušies vecāki vnk katrs atmeta tīnim pa kušķim $, lai tas šos netraucē). Skatījos, skatījos, OK, 1x pamēģināju ar kkādu sīceni - 1 vai 2 Ls. Visu sametu, neko nevinnēju, apnika un vairs arī nemēģināju. Vrb i būtu āķis lūpā, ja no tā dranduļeta kkas būtu izkritis, bet neizkrita. Vai izkrita tik cik bija iemests (nu tipa 1 žetonu iemetu = 1 izkrita...) - boooooring... Un ekrāni un spēles tajā laikā bija kvalitatīvākas jau konsolēs, ko lika pie tv (toreiz datori tā katrā mājā nebija un mobilie telefoni tikai retajiem biezajiem).
Tas kadrs, kas biezo vecāku $ tur mētāja, nemācījās pēc mācību programmas praktiski nemaz. Kkad pēc gadiem skatījos - īpašnieks lielam azartspēļu portālam. Izskatījās, ka tomēr 1 frāzi no matemātikas skolotājas bija iegaumējis - ka kopumā kazino vinnē kazino saimnieki :D

Šie te romantiskotāji un vinnestu aprakstītāji, IMO, te meklē lohus, kas sametīs automātos :D

Arī esmu dzērusi kafiju klondaikā - iekārtojums kā lētā striptīzklubā un meitenes nedejo... kafija laba un nav dārga. Nekādu sliktu attieksmi nemanīju par to, ka nespēlēju. Piesmēķētība gan pretīga. Aizsegtie logi netraucēja, jo bija nakts. Saulainā dienā - tādā kā šī - tur neuzturētos. Tad kafiju varētu dzert citur.

Nesaprotu, kāpēc mūsdienās tos arhaiskos automātus kāds spēlē, kad grafiski daudz kvalitatīvākas spēles (arī azart) ir viduvējā smartphonā un var sēdēt savā dīvānā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2017. gada 27. novembris, 11:28:03 »
Nesaprotu, kāpēc mūsdienās tos arhaiskos automātus kāds spēlē, kad grafiski daudz kvalitatīvākas spēles (arī azart) ir viduvējā smartphonā un var sēdēt savā dīvānā...

tāpēc, ka spēlmaņi tos automātus elementāri novēro - viens pieiet uzspēlē, nekā, otrs, trešais... tātad tūliņ būs laimests, lai automāts nepārpildītos! :) (JĀ, tieši TIk primitīvi) :)  ...internetā visi gali ūdenī

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2017. gada 27. novembris, 11:46:31 »

tāpēc, ka spēlmaņi tos automātus elementāri novēro - viens pieiet uzspēlē, nekā, otrs, trešais... tātad tūliņ būs laimests, lai automāts nepārpildītos! :) (JĀ, tieši TIk primitīvi) :)  ...internetā visi gali ūdenī
jaj au visi tikai vēro, tad kur atrodas duraki, kas samet viņiem guvumu? OK, tādi kā es, kas pieeiet 1x dzīvē un iemet kādu latiņu (vai eiriku), bet lai no tādiem salasītos, tur tak 3 dienas būtu jāvēro un tad 20nieks izbirtu... strādājot jebkuru melno darbu vairāk nopelnītu.

Un vnm tak paliek risks, ka kad atbrīvosies novērotais automāts pareizajā kondīcijā, pa durvīm ienāks šitāds duraks un pie tā arī apsēdīsies, kur kāds tikko iet prom. Ko tad tas vērotājs? - ies klāt un teiks: lasies nost es te šo jau 3h vēroju un tagad gribu laimestu! :D Tad tak tas duraks ne tik neies no tā prom ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #39 : 2017. gada 27. novembris, 11:49:36 »
Tie, kam siiberis aizkriit jau vairs neveero, ..., tik nu jaasaka starp sapraatu un nepraatu taa robezu uuuu ku trausla...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2017. gada 27. novembris, 12:57:51 »
Zinu vairākus atkarīgos. Tiem ne māte, ne māja, ne sieva, ne bērns neko nenozīmē, tiklīdz ir piesēdušies pie tā aparāta. Viņi paši saka,ka ir slimi, bet neko darīt nevar, negrib un netaisās to darīt. Vēl lepojas, ka paspēlējuši "bogoģeļņā"  ceturtdaļmiljona. Tas gan pēc Minhauzena, jo pašam kājās aizpērnās bikses.
Un trakākais, ka sievas tic, ka visam pielikts punkts un nemūžam vairs. :faint:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2017. gada 27. novembris, 13:08:30 »
arī pazīstu dažus nelaimīgos...

nu, ja skaita to, ko dažam palaimējies rokā paturēt, tiešām miljoni var sanākt... bet "sausais atlikums" - aizpērnās bikses...
Es sapratu, ka pat ja vinnē ko lielu tur uzreiz nevar  "izņemt un beigt"... arī sava sistēma atstrādāta, kā klientu noturēt

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2017. gada 27. novembris, 14:02:06 »
Taatad man kkaac niikuliigs Klondaiks... rindas retas... pie taa pasha verkja nemaz tik naski naakamais neseezhas... vai vb luur pa kluso kkur no stuyra visasdienas garumaa...

Taa padomaaju- zhetonus birstam ar neesmu dzirdeejusi...

Atslēdzies itta

« Atbilde #43 : 2017. gada 17. decembris, 12:13:31 »
Taatad man kkaac niikuliigs Klondaiks... rindas retas... pie taa pasha verkja nemaz tik naski naakamais neseezhas... vai vb luur pa kluso kkur no stuyra visasdienas garumaa...

Taa padomaaju- zhetonus birstam ar neesmu dzirdeejusi...

Izrādās Klondaikās ir tās kartes, kur uzskaitās tie vinnesti līdz ar to zetonu birsanu arii nedzirdeesi, ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2017. gada 17. decembris, 18:22:04 »
Es vienu vienīgu reizi esmu spēlējusi automātu, īstā aizvēsturē. Jūrmalā bija kaut kāda Somijas izstāde ar spēļu automātiem, škiet 20 kapeikas bija jāmet.Stāv rinda, es ar savu monētu gatavībā. Kaut kā sagadījās, ka priekšējais iemeta savu pēdējo naudiņu, bet es pamanījos tik ātri, ka automāts nesaprata, ka spēlētājs jau cits! Tā nu, kādu rubli vēl no manis saņēmis, automāts izverda vinnestu, man liekas kādus padsmit rubļus!

Tā gan ir vienīgā spēle un vienīgais vinnests