Autors Tēma: Ko dāvināt aizbraucējam?  (Lasīts 2102 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Ko dāvināt aizbraucējam?
« Atbilde #15 : 2017. gada 25. novembris, 19:00:54 »
Man patika un joprojām gan patīk, gan reāli noder draudzenes dāvināta pavārgrāmata "Ēdieni Latvijā".

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #16 : 2017. gada 25. novembris, 20:03:23 »
Kādu no apaļšallēm ar latvju rakstiem, piemēram, šādu. Būs gan praktiski noderīga (ja vien viņa nepārvācas kaut kur, kur mūžīgi ir ļooti silts), gan arī atgadinās par Latviju.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2017. gada 25. novembris, 21:02:33 »
Man neko nedāvināja. Pat prātā neienāca. Galvenais kontaktus saglabāt un kādreiz ciemos atbraukt ... žāvvistu atvest vai skumbriju vai ķilavas vai šoko sieriņus :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2017. gada 25. novembris, 21:11:07 »
Patiesībā kādā sakarā vēlies to draudzeni apdāvināt?
Dzimšanas, vārda dienās? Ziemassvētkos? Aizbraukšanas sakarā?

Te visi kkā akcentējās uz aizbraukšanu nez kādēļ. Vai tas ir tas svarīgākais?

p.s.man pat neienāktu prātā, ka kkā īpaši "jānosvin" aizbraukšana, jo, ja vien nepārceļas uz kādu citu kontinentu otrā puslodē, parasti jau cilvēki daudzmaz regulāri aizbrauc uz Dzimteni, apciemo radus, draugus. Un vispār uztur normālu saikni

Pieslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2017. gada 25. novembris, 21:32:17 »
Taj rakstīja -decembrī vārda, dzimšanas un Zsvētki

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 25. novembris, 21:35:00 »
Ja tas domāts man, tad, protams, pamanīju, ko rakstīja taj, jautāju tikai, kādēļ viņa tā uz aizbraukšanu sakoncentrējas dāvanas sakarā?

Atslēdzies magda

« Atbilde #21 : 2017. gada 25. novembris, 23:10:26 »
Es par Luīzes piedāvāto variantu! Nu nav tak tā,ka draudzene pārceļas uz Marsu? Pasaule tagad tik maza kļuvusi,ka pat Austrālija nešķiet pasaules gals!
Viena no manām abām družkām,pirms gadiem 7 pārcēlās uz darba/dzīves vietu Pēterpilī. Atvadas nerīkojām,jo,tad likās,ka tas ir uz neilgu laiku. Pasēdējām ieemīļotajā krodziņā,ieķiķinājām. Tas "neilgi" ir ievilcies jau 8.gadu..un izskatās,ka tuvākajos gados nebeigsies.. tur,biznesa mērogi ir citi...Dēļ darba vīzas, reizi 3 mēnešos viņa ir Latvijā,tiekamies . Jo gadus,jo sirsnīgāk! Gan mājās,gan SPA,gan krodziņos,jo mēs savos labākajos gados esam sapratušas,ka ne jau materiālās lietas dara laimīgas. To ko var nopirkt par naudu-to mēs pašas varam atļauties! Galvenais-ir patiesa un īsta kopā būšana!

Atslēdzies taj

« Atbilde #22 : 2017. gada 26. novembris, 05:56:47 »
Uz aizbraukšanu sakoncentrējos, jo, redzot, ka lietas tiek atdotas, ziedotas, saprotu, ka ierastās dāvanas nevaru dāvināt, lai neveidotu smagāku ceļasomu cilvēkam.... Visi koka svečturīši ar Latvijas zīmēm, skaisti gada plānotāji, kalendāri man gan ļoti patīk vizuāli un agrāk tika piemeklēti īpaši pārdomāti. Tagad laikam atkrīt. Vismaz tāda sajūta. Un tāpēc doma bija, ko tādu dāvināt, kas neaizņem vietu, nav smags. Un lai skaidrība, uzreiz tad rakstīju, ka aizbraucējam tā dāvana. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #23 : 2017. gada 26. novembris, 15:20:40 »
Es par atmiņām dodoties uz kopīgu atpūtu un varbūt kādu sudrabrotu tautiskā stilā vai šalli, kaut ko noderīgu, ko lietos, bet ne "krāmiņu"...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2017. gada 27. novembris, 00:05:09 »
Jap, :smile:  es par kko interesantu un kopā baudāmu-koncertu, teātra izrādi dajebko. Es vēl tagad atceros kopīgo braucienu ar vienu labu cilvēku,kuru izveicām pirms manas emigrācijas(tas cilēks ir makans ,jo līdz šai dienai nav bildes man pārādījis no tā pasākuma! (D)) bet atmiņā palika tieši ar to,ka tas bija pasākums Pirms..kad jau zināju ,ka jādodas prom, bet vēl kko gribu paķert un saķert no Latvijas.
visi pasākumi pēc tam, ikgadējio holideju ietvaros vairs tomēr nav tādi,kā tas ,kurš bija pirMS.
Es gan nezinu kur un kādēl tava draudzene dodas, bet man tas bija lēciens nezināmajā un viss ko darīju pirms tam, bija tāda kā sagatavošanās.
par sudraba rotu arī lieku balsi,ja vien sudrabu nēsā.
nekādi citi sentimentāli pribambasi nav ieteicami,ja vien konkrēti nezini draudzenes vēlmes/vajadzības. Aizbraucot katru diega galu 10x apgrozi ar domu cik sver un vai man ir tam vieta,un cik man tas buus nepieciešams. sentimentālās lietas var sākt dāvinat pēc pirmajiem prom pavadītajiem gadiem ...:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2017. gada 27. novembris, 16:08:14 »
nu nezinu, vai man aizbraucot kāds taustāms priekšmets sagādātu prieku, tur tiešām katrs grams no svara.
Bet atceros, ka viens kolektīvs , kad mainīju darba vietu man uzdāvināja sienas pulksteni ar vārdiem - Visam ir savs laiks, laiks aiziet un laiks ... atgriezties. Citu reizi, tā paša iemesla dēļ, man svinīgi pasniedza blociņu   telefona numuriem, kur uz pirmās lapas bija visu kolēģu telefona numuri. Augšā bija uzraksts - "Tev vienmēr pieejami" un beigās- Kad tev skumji tad piezvani man. Man patika... ;o)